Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Hvordan man opretter en cache
Nonne historie.
Hjælp der er en journalist i røret
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Borgernes barrierer for brug af IT
Udlægning af en ny cache
… Ta Dig tid… Ta Dig tid til at elske… Det er den evige ungdoms hemlighet.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Ta Dig tid….
Synlighed. Formands- og præsidietræning 17/ Synliggørelse Vort image = Offentlighedens opfattelse af bevægelsens aktiviteter “Et image er et.
Sådan strukturerer du en pressemeddelelse
Sådan strukturerer du en pressemeddelelse
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Dansk 1. klasse.
Et stort danseshow.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kapitel 4 – nogle citater
En ganske from historie….
Videreudvikling af ide 2&2
Smølfens død.
Præsentation Fagchef for Læring
Søgning - et værktøj til videndeling Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
Tema- og netværksmøde i Socialøkonomisk Netværk: "Kommunikation – markedsføring og pressehåndtering" 23.4 kl
Kommunikation Intern kommunikation
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Uge 2-6 Senmoderne ungdomslitteratur.
SAGPROSA Begrebet sagprosa kan vi definere som tekster, der vedrører forhold i den faktiske virkelighed, således at forstå, at der i sagprosateksten beskrives.
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
Fortæl den gode historie Jakob Christiansen 25.maj 2013.
Klimaklar i Skibhus Bag om projektet
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
Ekstraordinært FÆLSU 5. februar Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Det hele startede med….. Ansættelse som midlertidig leder i en afdeling midt i forandring, forvirring og frustration pga. store organisatoriske omlægninger.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Gode råd når du er på - op til og under PL. Agenda Pressearbejde op til PL: - Hvordan udnytter vi sammen vinduet op til PL? Pressearbejde under PL: -
Hvem er vi André Bentsen Redaktør, 11 år på Lokal Nyt Christian Valsted Journalist, 8 år på Lokal Nyt.
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Hvad er nyhedskriterier?
Pressekursus Silkeborg den 11. oktober 2017.
Jonas, Oliver og Kasper T.
Hvordan kommer vi ind ad døren?
Fra anledning til udvikling
Begynderrejsen – et redskab til rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i kano- og kajakklubber Klub Dato Konsulent navn.
Skal hun sige til Emma, at hun bliver ked af det
Find den rigtige journalist
Præsentationens transcript:

Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk

Sådan finder vi de gode historier Vi gennemgår pressemeddelelser Kilder ringer med historier Det-undrer-mig historier Vi har lange ører

”Dét er en god historie!” Solo! Solo! Solo! Det er forskelligt, hvad medier går efter ”Flere og flere...” og ”Nye tal viser” er vindere Journalister elsker alvorlige konsekvenser Hvad fortæller du vennerne?

Udnyt at journalister er dovne Find case Skriv navne og mobilnumre på kilder Udform pressemeddelelse som artikel: –Det vigtigste først –Citater –Fakta med kilde

Radikal Ungdom Overskrift på pressemeddelelse: Regeringen har ikke viljen til en bæredygtig fremtid! –Ligegyldig påstand Men nede i teksten står: Regeringen har i et år tilbageholdt rapport. –Konkret nyhed op med den!

DSI ”Spasserspillet er udviklet af Lars Sørensen, der selv er svagtsynet:’Spillet er baseret på fordomme om handicap bla bla’ fortæller Lars. –Godt med citat –Skriv gerne telefonnummer på Lars på pressemeddelelsen.

Emma Gad for kommunikationsfolk Vær åben og ærlig Ring gerne –til én journalist –kun med gode historier Send en mail a la en pressemeddelelse –ring gerne og følg op Ryk hurtigt

Jeres ideer til historier

ICYE ”Det kunne være rigtig fedt at få historien om en hjemvendt udvekslingsstudent, der holder foredrag, i medierne, så mange ville blive interesserede og møde op.” –Find krog: Rejser flere unge ud? Til mere eksotiske steder? –Sælg en hjemvendt som case

Netværket af Ungdomsråd Historie om kommunalreformens indflydelse på bestanden af ungdomsråd i Danmark. –Find tal på før og nu –Find kilder der er sure/kede af det –Oplagt til både lokale og nationale medier

Danske Studerendes Fællesråd Udfører undersøgelse af hvilke barrierer studerende med handicap møder på uddannelser. Hans måtte droppe økonomistudiet efter 3 uger, fordi nøglen til elevatoren blev væk. –Der er konsekvens for samfundet, case, og nye tal. Hurra!