7 bevidsthedstilstande

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema 4: Regulering af følelser Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Advertisements

Dialogdag, socialt netværk Livshistorie
Gammelheds-Philosophy
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
jeg ser lyset prik på den mørke himmel nat efter nat når stjerner dør bliver de sorte huller utrættelige steder af tyngde der suger alt ind i sig småsten,
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Bevidst undervisning i billeder
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
John.M.Nielsen Metode & Co.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Læringsstile og lektier
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Erkendelsesteori: vidensmodel
Ta Dig tid….
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
2 år og 3 måneder i skole. 1 år og 3 måneder i praktik.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Udfordringer set fra en kommunikatørs vinkel Lars Elmsted Formand for K-Gruppen i Dansk Journalistsforbund.
Reservatet Kapitel 1: Reservatet - Virksomheden som et reservat
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
At leve med en kronisk sygdom
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Fnidderspillet Redder SPLID MODSTAND KRIG TOMGANG Anklager Offer.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen Tirsdag d. 8. januar 2013.
Kender du det? Hvordan kommer jeg i gang med at skrive?
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Forening af krop og sind
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Bente Bondebjerg, workshop - lokalt fortalerarbejde Side 1 Workhop: Lokalt fortalerarbejde Oplæg Bente Bondebjerg Årsmøde for frivillige d.28.september.
Verden venter - fokus på 7 job Friskolen i Skive klasse Projektuge 2006 Grete Bundgaard og Allan Mikkelsen.
Effekter af meditation1 Meditation Højere bevidsthedstilstand hvor man bliver identificeret med et overordnet systemniveau Afslappet tilstand, kropsligt.
Audiovisuel betydning
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Hvad gør livet så værdifuldt
Meditation med hjertet som indgang Meditation med hjertet som indgang Bl.a. baseret på bogen »Meditation« af Mette Kold, kapitel 10.
Bl.a. baseret på bogen »Meditation« af Mette Kold. Kapitel 9
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
Meditation er… Bl.a. baseret på bogen »Meditation« af Mette Kold. Kapitel 1.
Børns udvikling Tamim harise.
Erfaringer i arbejdet med social arv, udsatte børn i en daginstitution. Præsentation af mig og institutionen.
Min første søgning for 4 – 5 klasse. Prøv Biblioteksbasen på
Kvinder Ser sig i spejlet..
Motiver, motivation og barrierer.
Introduktion til databaser (databaser, del 1)
Robusthed Læge Poul Lundgaard Bak
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Freud Drømmetydning Gruppe 14. Hvilken status og funktion har drømmen i forbindelse med tydningen? ”Jeg må hævde, at drømmen virkelig har en betydning,
Hjemmesiden Stilen Funktionalitet Mangler. Stilen Simpel, enkle linier, klart mønster Få farver i tekst – symbolik – valgt med henblik på kunstnerens.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Tilskuerens rolle Hvordan får filmmusikken mening? –Musikken kan have rent formelle funktioner Sammenbinde tid, rum og begivenhed Bruges til at ”erstatte”
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Østens religioner og kosmologi – forskelle og ligheder Samsara (Hind. + buddh) Det kosmiske spiralkredsløb 1.
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Stresshåndteringsgruppe
Livsuret Minderne smiler her, mens vi synger om det nu, der bli´r,
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Overlæge Poul Lundgaard Bak Komiteen for Sundhedsoplysning
Præsentationens transcript:

7 bevidsthedstilstande Ad modum Deepak Chopra Bl.a. baseret på bogen »Meditation« af Mette Kold. Kapitel 1 Billeder: Anette Damsgaard Pedersen

I oversigt 1. Dyb søvn 2. Drøm 3. Vågen 4. Transcendent - AtmaDarshan * 07/16/96 1. Dyb søvn 2. Drøm 3. Vågen 4. Transcendent - AtmaDarshan 5. Kosmisk – vidne til 6. Guddommelig - “You Too!” 7. Forenet - ét med alt Hver bevidstheds-tilstand sætter rammen for, hvad ”virkeligheden” er. Og definerer der-med forskellige slags oplevelser af livet.

1. Dyb søvn * 07/16/96 Bevidsthed? - Kun hjernestammen aktiv, dvs. ‘instinkthjernen’. Billedet symboliserer lav aktivitet, kun få impulser sendes af sted og modtages.

2. Drøm Billeder Mennesker Lyde Farver * 07/16/96 Billeder Mennesker Lyde Farver Tid-rum oplevelser, som en indre oplevelse Tilsyneladende “ikke-virkelig” Billedet symboliserer lidt højere aktivitet, begrænset af tid og rum, og udelukkende en indre oplevelse.

3. Vågen Billeder, mennesker, lyde, farver * 07/16/96 Billeder, mennesker, lyde, farver Tid-rum oplevelser, som en ydre oplevelse Tilsyneladende “virkeligheden”. Men det er oversættelse af “kvantesuppe” ind i tid- rum oplevelser. Forskellige hjerner fortolker forskelligt Billedet symboliserer aktivitet i et ordnet mønster, betinget af perception og kognitiv struktur.

At identificere “sjælen” (Atma) - broen til 4. bevidsthedstilstand * 07/16/96 At identificere “sjælen” (Atma) - broen til 4. bevidsthedstilstand Lyt! Vend opmærksomheden mod den, der lytter - som er lokal og ikke-lokal på samme tid: Var den der i går? Sidste uge? Sidste år? Når du bliver gammel? Som baby? Er den ændret? Nej.. Den skal erfares!

4. Transcendent – “Atma Darshan” * 07/16/96 Direkte oplevelse af sjælen GAP Ikke-lokal virkelighed Oplevelse af evighed/aldersløshed Skal erfares! Billedet symboliserer at gardinet trækkes fra i glimt, man aner upræcist at der er noget bagved den tilsyneladende virkelige virkelighed.

5. Kosmisk– vidne til Simultan oplevelse af lokal og ikke-lokal * 07/16/96 Simultan oplevelse af lokal og ikke-lokal ”Jeg bærer bevidstheden om min sjæl med mig, hvor jeg går” Den tidløse faktor i hver tid-bundet oplevelse Opleveren bliver aldrig overskygget af oplevelsen Billedet symboliserer at både rollespillet bevidnes klart, og sjælen bagved erkendes tydeligt.

At spille roller Vores skæbne er at spille uendelig mange roller * 07/16/96 Vores skæbne er at spille uendelig mange roller Sjælen er vidnet til de mange roller, man spiller Der findes ikke længere et ”mig” Nyd hver rolle og oplevelse! Der er altid en ny rolle at spille Bliv ikke overskygget af tiden og historien

6. Guddommelig – “You too” * 07/16/96 Vi er alle uendelig rollespillere Man kan i andre se både deres lokale og ikke- lokale virkelighed Man kan se ”det kos- miske drama” Man kan se den samme uendelighed i andre, som man kan se i sig selv Billedet symboliserer at man genkender andre som både rollespillere og sjæle. Man erfarer overflade og dybde på samme tid.

7. Forenet – ét med alt Man ser guddomme-ligheden i alt levende * 07/16/96 Man ser guddomme-ligheden i alt levende Skabelsen i sig selv - og forbundetheden mellem alt levende er allestedsnærværende Forenethedsbevidst- heden i én spreder sig i omgivelserne Billedet symboliserer enhedsbevidsthed.