Spørgeguide til nyt design

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dynamicweb Software A/S Tobias Høst – Commercial Lead, eCommerce.
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
7. undervisningsgang den
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Motivation Sidde 4 og 4. af andre.
Grafik Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
Udlægning af en ny cache
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Grundlæggende Foto Photoshop Elements.
Kodak CX4230  Kameraet  Grundlæggende funktioner  Overføre billeder til PC.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Backoffice præsentation
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Avanceret Informationssøgning It-biblioteket, marts 2007 Underviser: Marie U.
5. april 2005 Sus Rødgaard eKvator ApS.
Mobiltelefoner i mellemtrinnets danskundervisning
Grundlæggende Webdesign Blåt hold – øvelsesgang 2
1. Del - Karin. Undervisere: Peter, Karin, Jens og Gitte Hvem er Peter & Karin? Broadcast:
Pinpoint.
Lav jeres egen forretning
Tillykke med dagen... og nu en lille gætte leg...
”Du skulle jo gerne ville være derhjemme” Ansvarlighed som nøglen til patientinddragelse Mari Holen Post.doc. ved Center for sundhedsfremmeforskning, RUC.
Problematisk anvendelse af for journalist Hans Eckermann  Journalist Hans Eckermann fra Gladsaxe Bladet.
4 trin til at skabe visuel identitet
Program for valg af platform Præsentation af os selv/IdeFA Gruppen Tjeklisten Valg af platform – Godt det ikke er os! – GENERELT Gruppearbejde 1. Pause.
4U2SLEEP. -Værten ønsker at få overnattende gæster  Penge i kassen -Værten vil skabe interesse om design ifht. deres hotel -Sitet skal give en oplevelse.
AARHUS UNIVERSITET 19. JUNI 2013 ANALYTICS 19. JUNI 2013 HVORDAN FÅR DU NOGET UD AF GOOGLE ANALYTICS.
Øvelse Udvælg et websted som du/I mener har en dårlig informationsarkitektur (gruppe eller individuelt)
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Gamespot.Com Stjerneanalyse af Lars, Michael, Søren & Steen.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Målsætning med hjemmeside
STJERNEN FORMÅL SITUATION MÅL TREND RESSOURCER TRADITION.
Bibliotek.dk For seniorer. Bibliotek.dk Hvad kan jeg bruge det til? Søge Finde Bestille.
Refleksioner og opsamling ift. i går
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Statistik for geografer Lektion 4. Tidsrække Analyse Proces som varierer over tid Observationer til bestemte tidspunkter Eksempler Proces som varierer.
Statistik for geografer
Bygninger med signalværdi
BaceLiving Stine, Henriette, Casper Og Daniel. Formål At skabe et brand Oplevelsessite De inviterede kan opleve hvad produktet kan gøre for dem.
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Stjerneanalysen Beolaptop Elma, Sol, Joanna, Kristjana.
Designoplæg Skabe opmærksomhed omkring bibliotekets arbejde med digitale ressourcer Info-søjlen.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
DIRA Airlines ønsker alle en god rejse!!! Ændringer vil forekomme DIRA hi[15] koncept Eller gå ind på:
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Relationsbaseret markedsføring og Facebook Annoncering Anders Sevelsted | Aditup.dk | Havneparken 2 | | #AndersSevelsted.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
E-handel og online service
konkurrencesituation
Skabelon mailopsætning
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Introsidernes betydning
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Velkommen til PowerPoint
Sekretær på studiet Lovgivning
Nyhedsbrev Ladegårdsparken Nr
Præsentationens transcript:

Spørgeguide til nyt design STJERNE-analysen Spørgeguide til nyt design

Stjernen FORMÅL TRADITION RESSOURCER SITUATION MÅL TREND

FORMÅL Han vil øge kundekredsen Information og service Online reservering af værelser Nyheder om Events/happening/reception Et design der læner sig op af hotellets stil (P. Starck)

MÅL Hvad er det specifikke mål i tal eller præcise resultater Forøge hotellets besøgende med 5-10% Sænke hotellets udgifter i form af administration. Hvad skal de inviterede skulle kunne på sitet At bestille/afbestille værelser Informationer om hotellets events Kontakt til hotellets administration

RESSOURCER Hvor meget tid og penge har værten at bruge? Hotellet er ret ny i branchen og har derfor ikke den store kapital, i og med de har investeret i hotellets likvider. Derfor er budgettet ændret fra 100000kr til 25000kr til udvikling af sitet. Hvad kan de inviterede ”investere” De inviterede bestiller/køber hotellets online service i form af udlejning af værelser. Informationer om hotellets services

TRADITION Hvordan viser du at sitet stammer fra værten? Stilen fra Phillipe Stark skal gå igen på sitet, dvs. i form a logo, design og farvebrug. Hvordan viser du at sitet tilhører en bestemt genre eller branche? modernisme. Hvad forventer de inviterede. En service der skiller sig ud fra konkurrenterne og et stildesign der tydeligt udtrykker 4u2sleep’s identitet RESEARCH Modernistisk stil, enkelhed, rene former og få farver

TREND Hvordan ser cool websites ud lige nu? http://www.hilton.com http://www.ritz.com http://www.morganshotelgroup.com http://www.fairmont.com Er det relevant for din opgave lige nu? Eksemplernes sider er ret professionelle og budgettet er nok højtrækkende i forhold til 4u2sleep. Men i grundlæggende træk har de stilen og designet tilfælles.

SITUATION Hvad sker der på det specifikke tidspunkt hvor de inviterede møder op på sitet – og derigennem møder værten? Rummene præsenteres på en enkel måde, så kunde kan se hvilken niveau og stil hotellet har. Er de hjemme? De kan besøge siden alle steder, hvor der er tid til det. Har god tid, har travlt? På sitet kan kunden lave en hurtig bestilling, dog kan kunden vælge at søg oplysning om hotellet og værelserne. Hvordan er deres tekniske muligheder? Flash plugin, bredbånd

Øvelse 1 Lav en stjerneanalyse for et nyt webdesign til hotellet ”4U2sleep”. Det er en nyt hotel, som er møbleret med Starck-møbler. Henvender sig til den travle unge, urbane forretningsrejsende.

Øvelse 2 Lav en sketch af forsiden i Photoshop. Opløsningen er 1024 x 768. Elementer som skal være på siden Navigation Utilities (søgefunktion, sprogskift, sitemap etc.) Content Tekst Billeder