Design af hjemmeside til udsatte børn

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børns sociale liv med digitale medier
Advertisements

Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Grundlæggende PowerPoint
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Læringsstile og lektier
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Kommunikation/IT eksamen
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Skriv til nettet •Design (CMS) •Tekster på nettet •Navigation •Persuasive design (motiverende design)
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
Opgaver og svarark – til individuel brug
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Digitale medier og mobning
”Design og fremstil – med udgangspunkt i vores case – et eller flere medieprodukter, der vil kunne indgå som del af kampagnen, der skal skabe opmærksomhed.
Brugervenligheds test. n ewline ønsker at gøre deres web- side mere brugervenlig.
Asma (Mona) Khan & Mathilde Lolle
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Usability på Her fungerer det godt 1.Sitet imødekommer ifølge vores testpersoner et informationsbehov hos målgruppen. 2.Sprogbrug.
En fejl af stor betydning...
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Usability – øvelse 2: Heuristisk inspektion
Temaeftermiddag om design af sociale læringsmiljøer.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
SSP- hvad er det? Skolerne Socialforvaltningen / Fam.afd. Politiet
Preben Brandt Psykiater, dr.med.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Dine karakterer Gives ud fra flere elementer. Hvilket niveau E-F, D eller C (taksonomi) Indhold af det der står skrevet holdt op imod det som der forventes.
Digitale redskaber i arbejdet med unge Erroll Marshal | Leder Jeg er – praktikeren Folkeskolelærer / socialt pædagogisk CfDP / Cyberhus.dk Undervisning.
ved læsevejleder Dorthe Clausen
Temaer Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Dagbladet Information Agenda for onsdag den IT-Universitet og faget usability Brugerproblemer ved information.dk Overordnet anbefalinger Kortsortering.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Ledelse af frivillige Økumenisk efterårsmøde – 5. november 2011.
Det Inddragende Netværksmøde
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
SWOT Analyse Styrker Svagheder Muligheder Trusler Potential
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Formidling og informationsarkitektur Christina Mette Thorarinn.
Service Action Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 ”Servicejournalistikkens opgave er at levere livshjælp til det moderne.
Milles Univers Indhold og design tager afsæt i at det er Milles skabbog som hun selv skriver / har skrevet.
Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning.
Dagbladet Information Agenda for onsdag den IT-Universitet og faget usability Brugerproblemer ved information.dk Overordnet anbefalinger Kortsortering.
Dagbladet Information Agenda for onsdag den IT-Universitet og faget usability Brugerproblemer ved information.dk Overordnet anbefalinger Kortsortering.
Agenda Inspiration Problemformulering Målgruppe Ideén Design Vores endelige Website Procesreflektion Konklusion.
Sitet og børns livsverden Camilla: Brugercentreret design Mette: Designproces og anbefalinger Flemming: Sitets samspil med andre medier og børns livsverden.
Min fætter BR min fætter
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Øvelse 1: First Impressions
Opdragsgiver Planlægning og udførelse af møde med jeres opdragsgiver.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
- 30 minutters oplæg - 30 minutters ordet er jeres
Præsentationens transcript:

Design af hjemmeside til udsatte børn Agenda: Camilla: Endeligt forslag til brugercentreret design Mette: Anbefalinger til videregående designproces Flemming: Uddybende om anbefaling til samspil med andre medier samt brugerinddragelse

Endeligt forslag til brugercentreret design Præsentation af design Fravalg af menu til krænkere Forslag til videreudvikling Camilla S. Nielsen

Det nuværende design

Tagline Links i venstre side Personlige historier Tekstboks Tekst Ændringer siden sidst Tagline Links i venstre side Personlige historier Tekstboks Tekst

Motiverende design Motiverende design /persuasive design Undersøge brugernes bevæggrunde for at handle og udnytte denne viden til at konstruere sin hjemmeside, så den møder brugernes behov. Vores opgave? At motivere brugerne til at tage kontakt til SOS Børns Helpline

Motiverende design - model

Fravalg af menu til krænkere Eksempel på brugernes emotionelle behov Brugertest: “Jeg ville personligt aldrig have brugt en side hvor også krænkere har adgang. Alene at se rubrikken som er beregnet til krænkerne gør mig dårlig tilpas. Jeg ved godt med min professionelle fornuft at de mennesker er syge og har brug for hjælp, men det 5-årig barn i mig som blev udsat for seksuelt misbrug af en sådan person, ønsker ikke at de skal finde forståelse noget sted. Dette er meget ærligt skrevet, og jeg tro ikke at den følelse er sjælden hos misbrugte børn og unge.”

Videreudvikling af websitet Hvordan kunne sitet se ud i et fremtidsperspektiv? Tydeligere design af navigationsstruktur Børnene klikker først på punktet “for unge” under tænke-højt test Punktet ”For børn” går ud i et med logoet ovenover Skelne mere mellem grafisk stil til de forskellige målgrupper Gøre sitet mere ”børnevenligt” Animation and sound effects were positive design elements for children; they often created a good first impression that encouraged users to stay with a site. Jakob Nielsen Gøre sitet mere interaktivt Børn vil gerne være aktive brugere af nettet Mulighed for at lave tegninger, skrive digte/historier på sitet > Bearbejde oplevelserne Kan sitet bruges til mere end “bare” motivere brugerne til at tage kontakt? Kan det være en aktiv del af behandlingsprocessen

Motiverende design http://itu.dk/people/csn/sos/sos_3.swf