Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning."— Præsentationens transcript:

1 Spøgelser Gruppe 7

2 Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning til. Man er helt alene sammen med tusinder af andre..

3 Her er Michael Christiansen Han er forretningsmand og rejser to gange om måneden. Michael synes køer er tidsrøvere; de giver stress. Man mister følelsen af kontrol og så vil man bare direkte til gaten..

4 Hvad er problemstillingen? Hvordan får vi Michael Christiansen til at stresse mindre? Hvordan får vi Michael Christiansen til at tage lufthavnen til sig som ‘sit sted' - til sit personlige rum.

5 Her er Henry Han er et spøgelse, rejser 50 gange om dagen og er aldrig stresset. Henry er Michaels personlige butler og passer tiden for ham, giver praktiske informationer, køber ind og formindsker Michaels stress i køerne med quiz og nyhedsoplæsning.

6 Her er et ur -med aktivt RFID tag og GPS navigationssystem. -med Lyd inkorporerer musik, lyd og stemme; som input og output via voicerecorder og earplugs -med Visualitet inkluderer tekst, billeder (både levende og stil-) og grafiske elementer, urskiven som monitor og via ’kunstværker’, der optræder som touch screens (’art with Computer embedded’) i de offentlige arealer. -med Vibreren aktiverer brugerens opmærksomhed. Touch både ved Berøring af skærme, når man arbejder ved sin computer, og når man scroller sin menu på uret, eller benytter sig af knapper.

7 Her er en touchscreen Når Michael synes at urets display er for lille, aktiverer han nærmeste kunstværk. (Video eksempel, laves mandag. Chris husk ledning mobil/videooverførsel) (foto af kunst i lufthavnen, Charl. husk)

8 Alternativer Hvis Michael bliver træt af Henry, vælger han blot et andet spøgelse.

9 Husk!!! Dagsorden mandag 9-13 Charl. Husk wallpaper link Fysisk mockup Visitkort Brochure Video optages (Chris husk kabel) Øve præsentation


Download ppt "Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google