På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En ny skole.
Advertisements

Faaborg Gymnasiums udbud og oprettelse af studieretninger
AT og faget Engelsk På de følgende dias får du nogle gode tips til, hvordan faget engelsk mest hensigtsmæssigt indgår i AT-eksamen.
Kristendom på stx og hf Christina Egholm og Helle Dreyer Møller.
Velkommen til orienteringsmøde Odense Katedralskole.
Rungsted Gymnasium.
Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag
Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
International profil for b-klassen
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
Internationalisering UNDERVISNINGSPLAN. Navigation BAGGRUND Folkeskoleloven og Fælles Mål MÅL – og vision RAMMERUNDERVISNINGSPLAN Eleverne - aktive deltagere.
Fremtidens tekniske gymnasium
Velkommen til Lemvig Gymnasium Orienteringsmøder 2011
Optagelseskrav på hf Afsluttet 10. klasse og direkte på hf
STUDIERETNINGSTONING PILOTPROJEKT DISPOSITION  Indledende kommentarer  Rammerne for pilotprojektet  Det PR skal høres om  Eksempel på en.
Roskilde Katedralskole stx – det almene gymnasium
Velkommen til Handelsgymnasiet hhx
Gymnasiets opbygning Studentereksamen STX OptagelseStruktur Grundforløb og studieretninger Valgfag.
Klassisk studieretning sprog og kulturhistorie hvis du vil være supergod til sprog og forstå grundlaget for europæisk kultur og tankegang.
Projektopgave klasse.
International Linje.
HHX – HANDELSGYMNASIET IKAST
Hvad kan København som hovedstad?
Studentereksamen - stx
Velkommen til åbent hus på
Studieretningen Engelsk A – Spansk A med Samfundsfag B Falkos sproglige studieretning.
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
ETwinning GRÆNSEOVERSKRIDENDE DATING sådan og derfor Den lovmæssige baggrund for internationalisering i skolen SkoleIntra Kolding
Falkos sproglige studieretning
Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold.
Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige.
Præsentation af Studieretningen Engelsk A – Spansk A med samfundsfag B.
Studieretningen Engelsk A –Spansk A Med Samfundsfag B Falkos sproglige studieretning.
Talent og talentudvikling
ALMEN STUDIEFORBEREDELSE AT Hvad er det nu AT er? AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder:
Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen.
Kulturforståelse niveau C Formål: Formålet med kulturforståelse er, at eleverne udvikler deres evne tl at kommunikere såvel inden for som på tværs af kulturer.
International profil for n-klasse
Internationalisering på det danske arbejdsmarked Konsulent Heidi Ås.
Falkos sproglige studieretning
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Gymnasiets opbygning1.
STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Gymnasiets opbygning 1.
Orientering om studieretninger på RG En studentereksamen : 4 A-niveau, 3 B-niveau, 7 C-niveau 3 naturvidenskabelige fag på C Heraf.
Samarbejdet med andre fag
AT eksamen ”Mad og mennesker”
Valgfagsorientering 21. November 2011
Orienteringsaften Brøndby Gymnasium. Program Kl Velkomst ved borgmester Kjeld Rasmussen Adm.dir. i Brøndby IF, Per Bjerregaard/bestyrelsesmedl.
Det internationale perspektiv i uddannelse, arbejdsplads og rekruttering UC- Sjælland d. 17. marts 2010 Børne- og kulturdirektør i Næstved Per B. Christensen,
Gymnasiet (Stx)
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Herning HF og VUC Uddannelsestilbud
Statusrapporter fra de faglige fora Indtryk fra en læsning
Pecha Kucha over: Lærer Læreruddannelsen Folkeskoleloven Innovation i lærerfaget Rene , Anne-Louise , Caroline
Det globale perspektiv i grundskolen – en kommunal synsvinkel Professionshøjskolen København d. 18. September 2008 Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Styrket international presseindsats i forhold til dansk kunst og kultur.
Velkommen til Clio Island
Vejledning i 9. klasse Kollektiv vejledning i klassen
Jellingestenen.
Ligheder/forskelle på HHX – STX – HTX De har helt den samme struktur, dvs. ½ års grundforløb og 2½ års studieretningsforløb. De tæller lige meget til videregående.
FoU projekt Synliggørelse af fremmedsprogene via fagligt sammenspil i et anvendelsesorienteret perspektiv.
Erhvervsplaymaker Hvem, hvorfor og hvordan…. Erhvervsplaymakeren  Hvem er jeg…  Kasper Bech Pedersen  Lærer i 11år, Lyne Friskole, Blåvandshuk Skole.
Ranum Efterskole College – rejser med privat indkvartering til et udviklingsland.
Niveauer i ungdomsuddannelserne  A – Gymnasialt niveau ( 3 år )  B - Gymnasialt niveau ( 2 år )  C - Gymnasialt niveau ( 1 år ) / EUD  D - EUD-fag.
INTERNATIONALISERING I GYMNASIET
Velkommen Orientering til nye HF-elever.
STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017.
Falkos sproglige studieretning
Præsentationens transcript:

På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning er det oplagt at arbejde med det internationale aspekt i såvel samfundsfag, historie og religion som de forskellige sprogfag (engelsk, tysk og fransk), I denne studieretning er det oplagt at arbejde med det internationale aspekt i såvel samfundsfag, historie og religion som de forskellige sprogfag (engelsk, tysk og fransk), mens det er en lidt større udfordring at få integreret dansk og matematik, hvilket det dog lykkes i forbindelse med studierejsen i 2.g. mens det er en lidt større udfordring at få integreret dansk og matematik, hvilket det dog lykkes i forbindelse med studierejsen i 2.g. I 3.g kommer desuden studieretningens 3.fag, design, til, hvilket skaber yderligere grobund og muligheder for et internationalt perspektiv. I 3.g kommer desuden studieretningens 3.fag, design, til, hvilket skaber yderligere grobund og muligheder for et internationalt perspektiv.

Arbejdet med internationalisering kan både foregå indenfor og uden for Danmark, men i 2.g er det især studierejsen, der er koblet til AT7, hvor det internationale er i fokus. Arbejdet med internationalisering kan både foregå indenfor og uden for Danmark, men i 2.g er det især studierejsen, der er koblet til AT7, hvor det internationale er i fokus. Rejsemålet er Portugal, og undersøgelsesområdet er Lissabons identitet, og på hvilken måde byen er præget af sin historie, fra opdagelsesrejser og jordskælv til nu som moderne EU-hovedstad. Rejsemålet er Portugal, og undersøgelsesområdet er Lissabons identitet, og på hvilken måde byen er præget af sin historie, fra opdagelsesrejser og jordskælv til nu som moderne EU-hovedstad. Da de deltagende fag er dansk, matematik (og design), vil vi arbejde med tekster i bred forstand (altså ikke kun skønlitterære tekster,men også billeder og arkitektur). Da de deltagende fag er dansk, matematik (og design), vil vi arbejde med tekster i bred forstand (altså ikke kun skønlitterære tekster,men også billeder og arkitektur). I forbindelse med AT7 er faget religion med, og det vil derfor være oplagt også at inddrage den katolske kirke og katolicismens betydning for dette sydeuropæiske land. I forbindelse med AT7 er faget religion med, og det vil derfor være oplagt også at inddrage den katolske kirke og katolicismens betydning for dette sydeuropæiske land. Produktkravet for AT7 er et formidlingsprojekt, hvor man i et ”avisformat” (reportager, nyhedsartikler, features) formidler resultaterne af studierejsens undersøgelser. Produktkravet for AT7 er et formidlingsprojekt, hvor man i et ”avisformat” (reportager, nyhedsartikler, features) formidler resultaterne af studierejsens undersøgelser.

Et andet planlagt internationalt samarbejde i 2.g er en ekskursion til Lund, Et andet planlagt internationalt samarbejde i 2.g er en ekskursion til Lund, med de deltagende fag: Dansk, engelsk og historie med de deltagende fag: Dansk, engelsk og historie med det primære formål at etablere et netværk med et nabogymnasium i Øresundsregionen. med det primære formål at etablere et netværk med et nabogymnasium i Øresundsregionen. Teamkoordinatorerne i 2.j: Jesper Thrane og Marie Brask Teamkoordinatorerne i 2.j: Jesper Thrane og Marie Brask