Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen."— Præsentationens transcript:

1

2 Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen. Målet er at gøre eleverne bevidste om væsentlige historiske og kulturelle sammenhænge i en globaliseret verden. Samfundsfag og mediefag som øvrige studieretningsfag – og klassens øvrige fag – arbejder også inden for disse linjer. Målet er at gøre eleverne bevidste om væsentlige historiske og kulturelle sammenhænge i en globaliseret verden. Samfundsfag og mediefag som øvrige studieretningsfag – og klassens øvrige fag – arbejder også inden for disse linjer. Klassen skal, gennem f.eks. museums- og teaterbesøg samt andre ekskursioner, opleve forskellige syn på hvorledes verden hænger sammen, også politisk og kunstnerisk. Klassen skal, gennem f.eks. museums- og teaterbesøg samt andre ekskursioner, opleve forskellige syn på hvorledes verden hænger sammen, også politisk og kunstnerisk.

3 Engelsk vil gerne besøge en uddannelsesinstitution i Greater London i forbindelse med studierejse. Engelsk vil gerne besøge en uddannelsesinstitution i Greater London i forbindelse med studierejse. Dette besøg kunne evt. blive optakt til et mere formaliseret samarbejde, der har internationalisering og medier som omdrejningspunkt. Dette besøg kunne evt. blive optakt til et mere formaliseret samarbejde, der har internationalisering og medier som omdrejningspunkt. Dette ville kunne involvere mediefag i 3.g. Dette ville kunne involvere mediefag i 3.g. Eleverne kunne forberede både deres kommunikative samt engelsksproglige færdigheder samt tillige få et mediefagligt udbytte. Eleverne kunne forberede både deres kommunikative samt engelsksproglige færdigheder samt tillige få et mediefagligt udbytte. Evt. vil klassen i 3.g kunne deltage i OX.DOX ligesom tidligere mediefagsklasser. Evt. vil klassen i 3.g kunne deltage i OX.DOX ligesom tidligere mediefagsklasser.

4 AT-7 er koblet til studierejsen. AT-7 er koblet til studierejsen. Rejsemål – Irland Rejsemål – Irland Deltagende fag – engelsk og musik Deltagende fag – engelsk og musik Emne – interkulturel udveksling med fokus på tilvejebringelse, formidling og efterbearbejdning af faglig viden. Emne – interkulturel udveksling med fokus på tilvejebringelse, formidling og efterbearbejdning af faglig viden. I forbindelse med AT-7 vil historie og engelsk sammen med old, religion og samfundsfag se på ”Verden i London”. Kvartersanalyse (Notting Hill, Spitalfields – Brick Lane), British Museum, Imperial War Museum, National Gallery, Tate, BBC, gerne et college. I forbindelse med AT-7 vil historie og engelsk sammen med old, religion og samfundsfag se på ”Verden i London”. Kvartersanalyse (Notting Hill, Spitalfields – Brick Lane), British Museum, Imperial War Museum, National Gallery, Tate, BBC, gerne et college. Historie og tysk påtænker et samarbejde omkring Sydslesvig med en eventuel ekskursion (tyskeleverne). Historie og tysk påtænker et samarbejde omkring Sydslesvig med en eventuel ekskursion (tyskeleverne). Teamkoordinator for f-klassen: Eik Rødgaard Andreasen og Lise Hvidkjær Touborg-Jensen Teamkoordinator for f-klassen: Eik Rødgaard Andreasen og Lise Hvidkjær Touborg-Jensen


Download ppt "Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google