Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige."— Præsentationens transcript:

1

2 Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige muligheder bliver tilgodeset. Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige muligheder bliver tilgodeset. Mulighederne i Danmark Mulighederne i Danmark Samfundsfag: Der er tradition for samarbejde med mange forskellige institutioner og organisationer samt med uddannelsessteder. Samfundsfag: Der er tradition for samarbejde med mange forskellige institutioner og organisationer samt med uddannelsessteder. Matematik: Samarbejde med forskellige uddannelsessteder. Matematik: Samarbejde med forskellige uddannelsessteder. Psykologi: Samarbejde med mange forskellige institutioner og uddannelsessteder. Psykologi: Samarbejde med mange forskellige institutioner og uddannelsessteder. Sprogfagene: Der stiftes bekendtskab med sprogene og kulturerne i andre lande. Især engelsk er en oplagt samarbejdspartner i alle tre år, da hele klassen har faget. Sprogfagene: Der stiftes bekendtskab med sprogene og kulturerne i andre lande. Især engelsk er en oplagt samarbejdspartner i alle tre år, da hele klassen har faget. Naturgeografi, fysik, kemi og idræt: Internationale problemstillinger kan også inddrages i disse fag. Naturgeografi, fysik, kemi og idræt: Internationale problemstillinger kan også inddrages i disse fag.

3 Tværfaglige muligheder Tværfaglige muligheder Især i de fastlagte AT-forløb er der mulighed for at arbejde tværfagligt og tværfakultært; Især i de fastlagte AT-forløb er der mulighed for at arbejde tværfagligt og tværfakultært; SRO-opgaven giver studieretningsfagene, samfundsfag og matematik, muligheder for et stærkt tværfagligt samarbejde i 2.g. SRO-opgaven giver studieretningsfagene, samfundsfag og matematik, muligheder for et stærkt tværfagligt samarbejde i 2.g. Mulighederne udenfor Danmark Mulighederne udenfor Danmark De forhold, man arbejder med i Danmark omkring internationalisering, gælder også for arbejdet udenfor Danmark. De forhold, man arbejder med i Danmark omkring internationalisering, gælder også for arbejdet udenfor Danmark.

4 Institutioner mm. og det omkringliggende samfund inddrages: Institutioner mm. og det omkringliggende samfund inddrages: gæstelærere gæstelærere længere og kortere besøg; f.eks. i forbindelse med ekskursion længere og kortere besøg; f.eks. i forbindelse med ekskursion anvendelse af forskellige institutioners og organisationers hjemmesider og materialer anvendelse af forskellige institutioners og organisationers hjemmesider og materialer direkte henvendelse til personer, f.eks. i forbindelse med projekter direkte henvendelse til personer, f.eks. i forbindelse med projekter besøg hos forskellige trossamfund og på museer besøg hos forskellige trossamfund og på museer Studierejser Studierejser Rejsemålene vil typisk være en by af en vis størrelse i Europa, hvor eleverne kan udvide deres viden og forståelse for kræfterne bag verdens staters udvikling og udviklingen af demokrati samt af byer og befolkning, byer og byplanlægning, arkitektur mv. Rejsemålene vil typisk være en by af en vis størrelse i Europa, hvor eleverne kan udvide deres viden og forståelse for kræfterne bag verdens staters udvikling og udviklingen af demokrati samt af byer og befolkning, byer og byplanlægning, arkitektur mv. Den valgte by er Istanbul. Den valgte by er Istanbul.

5 Studierejsen foregår i uge 14 i foråret 2011 i 2. g. Studierejsen foregår i uge 14 i foråret 2011 i 2. g. Mål og fagligt indhold fastlægges først i efteråret 2010. Mål og fagligt indhold fastlægges først i efteråret 2010. Studieturen indgår som led i AT7. Studieturen indgår som led i AT7. De deltagende fag bliver samfundsfag og historie; men andre fag kan også indgå, fx religion. De deltagende fag bliver samfundsfag og historie; men andre fag kan også indgå, fx religion. Rejsemålet er Istanbul. Rejsemålet er Istanbul. Derudover kan der blive tale om mindre ekskursioner; f.eks. til Malmø, Hamborg eller andet. Derudover kan der blive tale om mindre ekskursioner; f.eks. til Malmø, Hamborg eller andet. Teamkoordinator for k-klassen: Irene Kaufmann og Kristian Gustavussen Teamkoordinator for k-klassen: Irene Kaufmann og Kristian Gustavussen


Download ppt "Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google