Økonomi - AOU Timeafregning Kørsel Materialer Egen betaling.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Etablering af virksomhed
Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
OVERSKRIFT & UNDEROVERSKRIFT: SKRIV MED STORE BOGSTAVER Primære forside Præsentation af lønbudgetsimuleringen.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
Sted og dato Dias 1 For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Vis” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet.
Earth Hour Idékatalog Inspiration og ideer til din virksomhed.
Kursusmodul II Udvidet kursus - Eksportkontrolprocedurer Signe Flege Erhvervsstyrelsen Erhvervs- og Vækstministeriet.
Velkommen til temadag om Indholdskanalen. Program: : Indholdskanalens muligheder Baggrunden for Indholdskanalen : Leverandør-præsentationer.
Europeiska Unionen Europeiska Regionala Utvecklingsfonden Genomförandeseminarium AOU -filen.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Undervisningsdag 2014 Undervisningsdag den 18. juni og 3. september 2014.
Bundet prøvefag 9. klasse – altså obligatorisk:
E-dag 2 Netikette Persondatalov
Hvad kunne have gjort min dagligdag lettere og bedre? 21/ Forandringsprocesser.
SKAT – pixivejledning…
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
24. januar 2013.
KOPIER TIL COPYDAN TEKST & NODE VEJLEDNING. BAGGRUND Forfattere, komponister, illustratorer og udgivere har krav på betaling, når deres værker kopieres.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering.
Projekter og netværksdannelse på FG Fredericia Gymnasium 7. februar 2015 Orienteringsmøde om Udviklingsplanen fase 2.
Digital Signatur Hvad er Digital Signatur?
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
RevisorM atch. Koncept RevisorMatch er en virksomhed, som udelukkende specialiserer sig i at tilbyde andre virksomheder, gratis rådgivning og assistance.
Introduktion til Webax version 2
Lægedage Bogføring Praksis Plus Lægedage Lægedage Med-underviser; Trine Hansen, bogholder Registrering af virksomhed Opsætning af kontoplan Bogføring.
Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.
Hvor mange ældrerådsmedlemmer 13 medlemmer Ældrerådet.
Fra idé til virkelighed Eventpraksis. Eventens 3 perioder 1.Præproduktion 2.Produktion 3.Postproduktion.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Undervisningsdag 2015 Undervisningsdag den 25. august 2015.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
I henhold til IEU-instruksen skal institutioner, som foretager elektronisk aktivitetsindberetning og som efterfølgende modtager tilskud på den baggrund,
Decentral lønadministration i Roskilde Kommune v/Theis Dankert Theis Dankert Lønkoordinator i Roskilde kommunes HR -afdeling. Projektleder på decentral.
Kursus for kursusledere Store Praksisdag oktober 2016 Bispebjerg Hospitals Uddannelsescenter.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 21. OKTOBER 2015 VEJLEDNING OG STUDIEINFORMATION, HE AARHUS UNIVERSITET AU OPTAGELSE PÅ KANDIDATUDDANNELSEN.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Vejledningen henvender sig til institutionens ansvarlige ledelse, den administrative medarbejder, som har ansvaret for at indberette institutionens aktivitet,
Sagsrapporter Der er kommet 6 nye rapporter til de institutioner der anvender Sags og Ressource modulerne Navision Stat Sagsmærke med sager - ressource.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
Møde Fakturering af projekter 2016
Tidsplan for opkrævning
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
Stævneforplejning Nyt vedr. betaling for stævneforplejning og til efteråret også lørdagsfrokost Stævneforplejning bedes indbetales før første stævne enten.
Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.
Undervisningsdag den 25. august 2015
Skriftlighed i nv Skriftlighed i nv Aalborghus Gymnasium.
OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
Workflow information - februar 2009
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Dorthe Olsen, Risikomanager, Socialforvaltningen.
Møde Fakturering af projekter 2016
venligst kopiere denne formular til dine fremtidige reparationer
[Indsæt projektnavn her]
Minivejledning i administrering af PKU midler
Bestilling og ordrebekræftelse
Kursus for administrative medarbejdere
Bestilling og ordrebekræftelse
Møde Fakturering af projekter 2016
Bestilling og ordrebekræftelse
Regnskab
Databehandleraftaler
Digital aflevering.
Workshop for bilagsbehandlere
Præsentationens transcript:

Økonomi - AOU Timeafregning Kørsel Materialer Egen betaling

Timeafregning  Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution.  For at sikre en enkel og korrekt registrering af projektets timeforbrug indføres følgende procedure:  Der udfyldes en timerapport for perioden - en for hver enkelte medarbejder.  Antal timer skrives i kolonnen ”timer” som et tal (f.eks. 3,5) – arket udregner beløb og sum for perioden  Rapporten underskrives af medarbejder og dennes leder  Den enkelte institution sender samlet elektronisk faktura til Fredericia Gymnasium på periodens forbrugte timer – der kommer datoer for tilbagerapportering af timer snarest og pr. mail til alle projektlederne.  Fakturaen mærkes projekt Anvendelsesorienteret Undervisning  Timerapporterne vedhæftes som bilag.  Fredericia Gymnasiums EAN-nummer er:

Timeafregning Det lille ekstra: Timeoversigt som budget sendes til - kan evt. udarbejdes som Mette (IBC) har gjort med udgangspunkt i projekternes milepæle.

Budget og regulering i forhold til det oprindelige udspil

Kørsel  Der afregnes efter Statens takst  Noter dels antal kørte kilometer fra institutionens matrikel til mødestedet/kurs uscenter og retur – dels hvilket forhold kørslen har knyttet sig til (kursus, møde osv.)

WIKI  Det er hensigten, at bruge wikien som et videndelingsredskab. For at sikre brugbarheden af wikien er det helt centralt, at alle projektbeskrivelser, referater samt andre materialer bliver gjort tilgængelige på denne side:   Alle dokumenter vedr. timerapportering, kørsel samt betaling af materialer bliver ligeledes lagt på wikien (hovedwiki):