Spørgsmålene er de samme … I 1951 underviste nobelprisvinder, fysiker Albert Einstein på Princeston University. Han havde lige gennemgået en eksamination.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Or Historien om ”Myren”.
Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
At betragte kvindens bryster er godt for mandens helbred
Filipperbrevshymnen.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Chat og SMS på den fede måde!
3 Historier fra det virkelige liv
Opstandelsesfest.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Telefonen ringer.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Velkommen.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Findes det onde? Billederne er taget af Marcel Cohen.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Forebyg arbejdsulykker - to værktøjer til den grafiske branche
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
På meningsjagt i meningsløsheden! Med Viktor Frankl som tour-guide
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Lederkonsulent, foredragsholder og forfatter.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
I forlængelse af ”Katar” ● Husk det tekstnære arbejde. I skal ikke først og fremmest sige, hvad meningen med novellen er. ● I skal først og fremmest sige,
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Skatteopkræveren Zakæus
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR Virksomhed med arbejdsmiljøcertifikat Alle virksomheder Arbejdsmiljøcertifikatet.
Sammenligningsspejle
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
Hvem er så egentlig min næste?
Michelson’s & Morley’s forsøg
AT AT AT AT AT Tell me, I’ll forget Show me, I’ll remember
I mine øjne Rasmus Seebach
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Præsentationens transcript:

Spørgsmålene er de samme … I 1951 underviste nobelprisvinder, fysiker Albert Einstein på Princeston University. Han havde lige gennemgået en eksamination for en klasse fysikstuderende på højt niveau, og var på vej tilbage til sit kontor. Hans undervisningsassistent gik sammen med ham, og bar på eksamensopgaverne. Assistenten, en smule genert, spurgte: ”Dr. Einstein, var denne eksamensopgave, som De gav de fysikstuderende ikke den samme, som De gav til den samme klasse sidste år?” Dr. Einstein tænkte over spørgsmålet et øjeblik og sagde så: ”Jo, det er præcis den samme eksamen”. Undervisningsassistenten spurgte en smule tøvende: ”Men Dr. Einstein, hvordan kunne De give den samme eksamen til den samme klasse to år i træk?” Einsteins svar var klassisk: ”Ser De, unge mand, svarene har ændret sig”.

”Den Læge ved en Daareanstalt, der er dum nok til at troe sig i al Evighed klog og sin smule Forstand assureret for al Skade i Livet, Han er vel i en vis Forstand klogere end de Afsindige, men han er tillige dummere, og han skal vist heller ei helbrede Mange” Søren Kierkegaard

TELL ME – and I will forget SHOW ME – and I will remember INVOLVE ME – and I will understand

Selv det sværeste kan siges nemt; - men det er svært. Og selv det nemmeste kan siges svært; -og det er nemt. Soya

We know our truth – not necessarily the truth …

kill companies – even industries … God bless the

En god idé er lige så meget værd som en dårlig – hvis den ikke udføres i praksis …