Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Information om tysk/fransk
Advertisements

Mor På Vej •Fokus på faglige og sociale kompetencer.
NGG.
Handelsgymnasium Rønde
Kristendom på stx og hf Christina Egholm og Helle Dreyer Møller.
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Rungsted Gymnasium.
Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag
SRP på Faaborg Gymnasium 2013
Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
International profil for b-klassen
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
NGG.
Hjørring Gymnasium.  Samtlige klasser og fremmedsprogsundervisere  Engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, græsk  at udvikle og forfine elevernes.
Internationalisering UNDERVISNINGSPLAN. Navigation BAGGRUND Folkeskoleloven og Fælles Mål MÅL – og vision RAMMERUNDERVISNINGSPLAN Eleverne - aktive deltagere.
HTX – teknisk gymnasium
Velkommen til Lemvig Gymnasium Orienteringsmøder 2011
Kort om Niels Brock Erhvervsuddannelser – for de praktisk orienterede
Optagelseskrav på hf Afsluttet 10. klasse og direkte på hf
STUDIERETNINGSTONING PILOTPROJEKT DISPOSITION  Indledende kommentarer  Rammerne for pilotprojektet  Det PR skal høres om  Eksempel på en.
Roskilde Katedralskole stx – det almene gymnasium
Gymnasiets opbygning Studentereksamen STX OptagelseStruktur Grundforløb og studieretninger Valgfag.
Studieretningen Engelsk A – Spansk A med Samfundsfag B Falkos sproglige studieretning.
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
Falkos sproglige studieretning
EUX AUGUST 2012 VELKOMMEN!. LÆRER: MILLIE NYMARK Underviser bl.a. i engelsk, informationsteknologi, dansk, planlægning, læring, kommunikation & samarbejde.
Internationalisering i og udenfor Danmark: Udover studieretningsfagene samfundsfag, matematik og psykologi inddrages andre fag, så oplagte tværfaglige.
Præsentation af Studieretningen Engelsk A – Spansk A med samfundsfag B.
SPROGFAG – DIDAKTIK OG METODE
Studieretningen Engelsk A –Spansk A Med Samfundsfag B Falkos sproglige studieretning.
ALMEN STUDIEFORBEREDELSE AT Hvad er det nu AT er? AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder:
Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er studieretningsfag i 2.f. Engelsk er det naturlige omdrejningspunkt for den internationale profil i studieretningen.
På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning.
International profil for n-klasse
  Anne Holmen Center for internationalisering og parallelsproglighed Engelsksproget undervisning Hvor parallelsproglige.
Tysk i felten Fokus på udvikling af Interkulturel kompetence.
Falkos sproglige studieretning
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Gymnasiets opbygning1.
STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Gymnasiets opbygning 1.
Faglig overgang – Næstved Gymnasium og HF Dansk. Formål Primært at løfte det faglige niveau for alle elever, og herunder også at bidrage til at udligne.
NGG.
Skriftlige opgaver Gymnasiet og HF
Praktikvejleder træf Tirsdag den 28/
Orienteringsaften Brøndby Gymnasium. Program Kl Velkomst ved borgmester Kjeld Rasmussen Adm.dir. i Brøndby IF, Per Bjerregaard/bestyrelsesmedl.
Gymnasiet (Stx)
Marianne Zibrandtsen, 12.marts Gymnasiereformen – hvad kan I forvente af de nye studenterårgange? Marianne Zibrandtsen, rektor Aurehøj Gymnasium.
N YE ELEVTYPER – FOKUS PÅ TYDELIGHED, ANERKENDELSE OG STUDIEKOMPETENCE.
Hvad kan jeg efter 10. klasse ?
1. Kommunikation 2. Årets gang – Skole/hjemsamtalerne 3. Prøverne 4. Dansk 1. Den daglige undervisning 2. Afleveringer 5. Matematik 6. Styrkebaseret undervisning.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Præsentation af resultater DUR/Almen didaktik 2013/14 på Roskilde Katedralskole Ved Thomas Axelsen adjunkt i historie og samfundsfag.
Modersmålsgruppen Klassematch A, B og C Tværgående temaer Almendidaktiske vurderinger.
Velkommen til infoaften om de gymnasiale uddannelser Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland.
INTERNATIONAL STRATEGI FOR RANDERSGADES SKOLE KØBENHAVNS KOMMUNES INTERNATIONALE PROFILSKOLE V. INTERNATIONAL KOORDINATOR, SIMON ASTRUP
10. klasse. Faglighed Uddannelses vejledning Oplevelser.
Vision mission værdier handleplaner
1 Velkommen til HTX Fremtidens tekniske gymnasium.
Projektet Projektets titel: ”Profil, faglig identitet og anvendelsesorientering” Projektets primære formål: Øge elevernes aktivitet og autonomi Projektsdeltagere.
INTERNATIONALISERING I GYMNASIET
Tag på udveksling!.
Velkommen til introduktionsmøde
STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017.
Velkommen til HTX Fremtidens tekniske gymnasium
informationsmøde - Frederiksberg Gymnasium
Falkos sproglige studieretning
På stx og hf efter reformen
Fag på studieretningen Fællesfag: Dansk, historie, idræt, religion, oldtidskundskab Studieretningsfag & bundne valg: Engelsk A, musik A, samf.
Præsentationens transcript:

Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold og historiske forhold i en lang række lande. Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold og historiske forhold i en lang række lande. Der er desuden gode muligheder for at kommunikere med elever i andre lande, i særlig grad i forbindelse med fransk- elevernes udveksling i forbindelse med studieturen i 2g. Der er desuden gode muligheder for at kommunikere med elever i andre lande, i særlig grad i forbindelse med fransk- elevernes udveksling i forbindelse med studieturen i 2g.

Ud over udvekslingen med en fransk skole har klassen en studietur til London med fagene engelsk, historie og religion. Ud over udvekslingen med en fransk skole har klassen en studietur til London med fagene engelsk, historie og religion. Udvekslingsrejsen indgår som led i AT-7. Udvekslingsrejsen indgår som led i AT-7. Der påtænkes et skolebesøg i Sverige med dansk og historie i 3g. Der påtænkes et skolebesøg i Sverige med dansk og historie i 3g.

Franskfaget på CG har i de sidste 10 år haft et udvekslingsprojekt med et fransk gymnasium. Franskfaget på CG har i de sidste 10 år haft et udvekslingsprojekt med et fransk gymnasium. I skoleåret 10/11 videreudvikler den franske studieretning dette projekt gennem et fagligt samarbejde og en udvekslingsrejse med gymnasiet Touchard i Le Mans med privat indkvartering hos franske gymnasieelever. I skoleåret 10/11 videreudvikler den franske studieretning dette projekt gennem et fagligt samarbejde og en udvekslingsrejse med gymnasiet Touchard i Le Mans med privat indkvartering hos franske gymnasieelever. Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere Gymnasiet Touchard i Le Mans og gymnasiets europæiske studieretning, som udover sprog har fokus på samfundsfag (sciences économiques et sociales). Gymnasiet Touchard i Le Mans og gymnasiets europæiske studieretning, som udover sprog har fokus på samfundsfag (sciences économiques et sociales). Sorbonne Paris IV, samarbejde med SUAPS. Sorbonne Paris IV, samarbejde med SUAPS. Mål: Styrkelse af elevernes Mål: Styrkelse af elevernes Kommunikative kompetencer (både skriftlige og mundtlige) Kommunikative kompetencer (både skriftlige og mundtlige) Interkulturelle kompetence Interkulturelle kompetence Personlige kompetencer (ansvarlighed, fleksibilitet og tolerance) Personlige kompetencer (ansvarlighed, fleksibilitet og tolerance)

Fire faser, hvor bl.a. virtuelle aktiviteter inddrages Fire faser, hvor bl.a. virtuelle aktiviteter inddrages Indledende elevkommunikation om skoleliv og ungdomskulturer i henholdsvis Danmark og Frankrig. Indledende elevkommunikation om skoleliv og ungdomskulturer i henholdsvis Danmark og Frankrig. Flerfagligt samarbejde med gymnasiet Touchard i løbet af skoleåret 10/11 om udvalgte litterære og/eller samfundsfaglige emner. Flerfagligt samarbejde med gymnasiet Touchard i løbet af skoleåret 10/11 om udvalgte litterære og/eller samfundsfaglige emner. 2aFR’s udvekslingsrejse til Le Mans med privat indkvartering i uge 14 2aFR’s udvekslingsrejse til Le Mans med privat indkvartering i uge 14 Udvekslingsrejsen indgår som et led i AT-7 Udvekslingsrejsen indgår som et led i AT-7 Emnet er Kommunikation og interkulturel kompetence Emnet er Kommunikation og interkulturel kompetence Deltagende fag: fransk og engelsk Deltagende fag: fransk og engelsk De franske gymnasieelevers genbesøg på CG med privat indkvartering i uge 19 De franske gymnasieelevers genbesøg på CG med privat indkvartering i uge 19

Deltagelse i undervisningen på værtsgymnasiet Deltagelse i undervisningen på værtsgymnasiet Elevinterview med værtseleverne og deres familier om aktuelle samfundsforhold, elevdemokrati, ungdomskulturer m.m. Elevinterview med værtseleverne og deres familier om aktuelle samfundsforhold, elevdemokrati, ungdomskulturer m.m. Ekskursioner i Le Mans og Loire-dalen hvor eleverne i fællesskab løser opgaver med kulturhistorisk/samfundsfagligt indhold Ekskursioner i Le Mans og Loire-dalen hvor eleverne i fællesskab løser opgaver med kulturhistorisk/samfundsfagligt indhold Lærer: Helle Nørgaard Lærer: Helle Nørgaard