Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

En efterårsdag på en bænk
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
At bruge disse to ord rigtigt
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
James Bond går tur i en park...
Filipperbrevshymnen.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Oktober 2012 ViTSi Elisabeth Kampmann Vitsi workshop 23. oktober 2012 Elisabeth Kampmann Ergoterapeut, cand.scient.soc.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
En roman af Niels Rohleder
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livet som kristen - det koster -
Af Pernille Mathiesen og Rikke Wiuff
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
En ganske from historie….
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
En Moderne Saga Frøkongen.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
Du ønskes en rigtig glædelig jul
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Børn og unge med handicap siger deres mening
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Præsentationens transcript:

Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som skal starte præcist. Chefen bestemmer sig til at ringe hjem til den ansatte...

- Hallo. er din far hjemme? - Ja han er her... – visker barnet. - Hallo! – visker et barn. - Hallo. er din far hjemme? - Ja han er her... – visker barnet. - Kan jeg tale med ham? - Nej, visker barnet.

- Din mor så! Er hun hjemme? Noget irriteret forsøger chefen at få en anden voksen i tale: - Din mor så! Er hun hjemme? - Ja - Kan jeg tale med hende? - Nej. Hun er optaget.

- Hvad laver politiet der? - Er der nogen andre der? - Ja... - (visker). - Hvem? - Politiet. En forvirret chef: ???? - Hvad laver politiet der?

- De taler med far, mor og brandmanden. - Hvad er det for en buldren? Chefen hører i baggrunden en meget højt buldren og spørg forskrækket: - Hvad er det for en buldren?

En fnissende stemme visker: En helikopter. - En helikopter? Ja. En søgepatrulje. - Hvad er der sket? En fnissende stemme visker:

"- De leder da efter mig !!!" ...