Kapitel 3 – nogle citater

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Præsentation af forskningsrapport DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
At bruge disse to ord rigtigt
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
…ny Muhammed krise ??.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Hej hund
Køb en hund!!.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Kvalitative data/ Empiri
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Menneskets fald og genoprejsning
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Velkommen.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
En roman af Niels Rohleder
Overvældet af Jesu opstandelse!
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Religion er opium til folket”
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
3 eksempler på, hvordan sundhed.dk hjælper borgerne
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Nogle punkter fra kapitel 2
Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Rigshospitalets Kirkes gæstebog
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
Børn og unge med handicap siger deres mening
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Kapitel 8 – nogle citater og overvejelser
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Sildig Opvaagnen Noter.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Præsentationens transcript:

Kapitel 3 – nogle citater De uanstændige Kapitel 3 – nogle citater

Baggrund Simon er bekymret for sin søn. Frederik dør og Edith kommer tilbage til sommerhuset. Edith og Conrads historie (s. 61) Topsy vil ikke fortælle Thomas grunden til at Politikeren ikke kan lide tvillingerne.

Thomas og Topsy ,,Thomas befandt sig i en rus, der hed Topsy” (s. 55)

Thomas og Topsy ,,Han ville sige til hende, at han elskede hende. Men han fik den tanke, at han i virkeligheden ikke var værdig til at elske, ikke gammel nok. Desuden var han ikke sikker på, at han overhoved havde forstand på at elske. Han var overbevist om at, det krævede en vældig fornuftsindsats.” (s. 59) min fremhævelse.

Thomas og Topsy Thomas siger at han godt kan lide Topsy men indrømmer at han er lidt bange for hende. Hun spørger ,,-Mon det er mig du er bange for?” (s. 59) Hvad mener hun?

Thomas og Topsy ,,Han var bange for hende, fordi han var klar over, at hun aldrig var i tvivl. Han troede, han kunne lade tvivlen bag sig, hvis han flygtede.” (s. 59)

Thomas tænker Topsy vil ikke fortælle Thomas hvorfor Politikeren ikke kan lide hende og Mick og siger : ,,Nixen. Du vil tænke alt for meget på det. Du er sådan en tænkertype” (s. 66)

Typer Hvad slags typer er Mick og Topsy hvis Thomas er en tænkertype?

Eden Thomas og Topsy ,,[g]ik ned til stranden og i vandet. Men nu var de blevet blufærdige og badede ikke nøgne længere.” (s. 58) 1. bók Móse 3

Zoologisk have Politikerens kærester bliver skræmt af dyr. ,,-Lad nu være med at plage Politikeren, Topsy. Man kan da godt forstå, at han ikke vil invitere fru Seyer herud, når man tænker på dengang, I lagde en hugorm i tante Susannes seng ...” (s14)

Zoologisk have ,,Den anden hvalp snerrede og bed fru Dreyer i hendes silkeklædte ankel.” (s. 64) Hvorfor vælger Panduro dyr?