Lyd-ikonet er forsvundet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Eksempel på sikker betaling på Internettet:
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
PC1 Lad os komme i gang…..
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Skift mellem flere åbne vinduer
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Computerens anatomi! Hvad skal du vide før du køber din egen?
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Excel-filerne er levende værktøjer…
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
NetBeans Installation og brug.
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Flyt den til din mp3 afspiller
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
Sådan bruger Du et digitalvideokamera:SONY TRV 25E.
Kursus i.
Computeren kan bruges til:
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Gem et dokument Følg numrene osv..
SPCC Frederiksberg 1 SPCC Kursus: Alle PP Al-00 Udarbejdet af: Flemming Sommer Emne: Start og Luk PC’en Dato: Version: 5 SPCC, Senior PC Center.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
IT for begyndere Modul 1: ”Intro og Sådan bruger du musen”
Kursus i.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Modul 1: ”Intro og Sådan bruger du musen”
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Tips og tricks til PowerPoint
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kursus i.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

Lyd-ikonet er forsvundet Lyd-ikonet er forsvundet fra proceslinjen, og nu kan jeg ikke finde noget sted at regulere lyden eller slå den til og fra: Proceslinje Klik én gang på hver side - for at komme frem til den næste ……. osv.

Lyd-ikonet er forsvundet Klik først på den lille pil Vis skjulte ikoner for at se om det gemmer sig blandt de skjulte ikoner.

Lyd-ikonet er forsvundet Men nej, det er forsvundet, så: Højreklik et tomt sted på proceslinjen, og en menu kommer frem.

Lyd-ikonet er forsvundet I menuen klikkes på Egenskaber med venstre musetast.

Lyd-ikonet er forsvundet Alt efter hvilken Windows-udgave, der er installeret på din computer får du nu forskellige billeder/bokse frem på skærmen. En boks, hvor du kan/skal foretage et eller flere valg, i forhold til din PC kaldes en dialogboks. En pop-up, derimod, er en selvstændig lille side der popper op, når man går ind på en given hjemmeside. Det kan være en boks, som blot kommer med en meddelelse, men det er typisk en irriterende reklame. En reklame som f.eks. denne, der dukker op ovenpå KRAKs hjemmeside.

Lyd-ikonet er forsvundet I Windows Vista ser dialogboksen således ud, og her vælges fanebladet Meddelelsesområde . Der skal være et flueben ud for lydstyrke!

Lyd-ikonet er forsvundet I Windows 7, ser den straks anderledes ud, og her vælges fanebladet Proceslinje. Klik på knappen Tilpas med venstre museknap. Klik evt. på linket her og læs Microsofts Windows hjælp og support om proceslinjen!

Lyd-ikonet er forsvundet Når du har klikket på knappen Tilpas får du dette billede på skærmen. Klik på den lille pil i højre side af knappen ud for Lydstyrke og en gardinmenu folder sig ud. Vælg Vis ikon og meddelelser og luk alle vinduer og dialogbokse.

Lyd-ikonet Klik nu på lyd-ikonet i proceslinjen og vælg din foretrukne lydstyrke ved at gribe den lille skyder med venstre musetast og skubbe den op og ned. Lyden slås til og fra ved at klikke på højttaleren. Når lyden er slået fra, vises det i proceslinjen ved at der er et rødt stopskilt ved lydikonet. Boksen forsvinder igen, når der klikkes et tomt sted på skærmen!

Lyd-ikonet Dit lydkort sørger for at afspille de eventuelt indbyggede lyde, der kan være i nogle programmer, ligesom det kan afspille musik og andre lydfiler. Lyden skal ud et sted, og derfor skal der bruges højttalere. I en bærbar pc er der indbyggede højttalere, mens der på stationære pc'er som regel skal tilsluttes eksterne højttalere; men måske findes de indbygget i din skærm. Alternativt, eller som supplement, kan du også anvende hovedtelefoner - så generer du ikke resten af familien. Mange højttaleres lydniveau styres direkte fra højttalerne via en volumenknap. For en dels vedkommende skal du dog styre lyden via din pc, og lyden kan justeres individuelt for de forskellige programmer.

Lyd-ikonet Åbn de programmer, hvor du vil justere lyden, f.eks Windows Media Player! Klik på lydikonet i proceslinjen og derefter på Mixer, og du får en boks, hvor lydstyrken kan tilpasses med skyderne.