1. møde den 1. september 2011 • Se bilag 2. møde opfølgning på mødet den 1. september • Uden resultat, da vi ikke kunne se formålet med en vandfond og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Udkast til rammeaftale på det specialiserede socialområde for Specialkonsulent, Hilde E. Thun Holst Politiske visioner Faglig udviklingsstrategi.
Advertisements

HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Tak for invitationen til Vandrådets møde
Biologi om vandes kredsløb
5. december 2012 Ved Arne Lhjungmann Pedersen. Nuværende aftale  Den nuværende aftale med Eurofins udløber med udgangen af 2012  Vandrådet i Sønderborg.
Richard Jensen Odense Kommune Landbrug og Grundvand
Trin 1: Fra grundvand til postevand
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Landsorganisationen i Danmark Rapport fra Udvalget om modvirkning af social dumping Dansk Forening for Arbejdsret den 22. november 2012 v/Stephan Agger.
Informationsmøde for koordinatorer i de faglige netværk – rammeaftalen for det specialiserede socialområde Konsulent Ann Kühnel Liljenberg, Sekretariat.
Ved du….  At der i øjeblikket er en konflikt mellem de praktiserende læger og regionerne ?
vlp1 Velkommen til Generalforsamling Foerlev vandværk Tirsdag kl Kulturhuset.
ArbejdsmiljøNET - region Øst Velkommen til årsmøde 2011.
Faglighed og omgangsform
Carbon20 projektet i Green Cities Kommunerne. CARBON 20 | 28. FEBRUAR | 2011 | INDLÆG | DEN GRØNNE DAG Carbon20 projektet har til formål: - at udbygge.
Udstillingsprincipper Opfølgning på studieturen
UU og Jobcentre: hvad virker? Og hvordan?
Styring og dilemmaspil Workshop
Orientering om Vandrammedirektivet
Strategi-oplæg for.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Hvordan kan budget og regnskabstal anvendes i praksis?
Planlægning af patruljemøder 23. september 2011 T OP ræning.
Lejrtur for LÆS 1 – september 2010
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T.
Arbejde i temagrupper Metode:
© 2009 Orbicon | Leif Hansen 1 Marianne Madsen Områdedirektør ATV møde 28. Oktober 2009 KOKS I SAMARBEJDET -aftaler og samarbejdsformer.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
________________________________________________________________________ Møde med foreningerne 6. oktober 2011 Landsbyvisions-modellen ”Byrådet ønsker,
Oplæg til drøftelse. Vandrådets hovedopgaver er at: repræsentere vandværkerne i kommunens koordinationsforum være aftalepartner med kommunen i fælles.
30. September 2009Variationer af vandspejl og forvaltning Praktiske forhold ved registrering af trykniveauer i grundvand - eller gode råd om pejleopgaver.
Vedtaget af Byrådet den 7. oktober 2013
Klubben blev stiftet den 8. oktober 1941 på Hotel Jylland der lå på hjørnet af Studsgade og Nørreport i dag har klubben lokaler på Lokalcenter Fuglebakken.
GARANTIKURSER INDENFOR TRÆETS EFTERUDDANNELSESUDVALG Siden 2009 ”Erfaringer med garantikurser og forholdet til skolerne”
ATV september 2009 Hvordan kommer vi videre Richard Thomsen Statsgeolog Afdeling for grundvands- og kvartærgeologiskkortlægning GEUS.
Vandforsyningsplan Vedtaget af Byrådet den 7. oktober 2013.
Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune
Principper for skole-hjemsamarbejdet på Virklund Skole
Det Inddragende Netværksmøde
3. december 2009 DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET Erfaringsopsamling: Virksomhederne og voksenvejledningsnetværkene NCK konference.
FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF Solrød Vandværk a.m.b.a. Opført i 1972 indvinder m³ pr. år 17 indvindingsboringer.
Frivillighed. Det handler om at give Samarbejde Være sammen med nye mennekser Lave frivilligt arbejde.
Hvordan finansierer vi indsatser uden for vandværkernes interesseomåder v/ Karin Hvidberg Nilsson.
Velkommen til Vandrådet i Favrskovs Generalforsamling 2012 Lyngå d. 12/ A.Vi starter med spisning ! B.Christian Chr. Fra PC brødboring fortæller.
vlp1 Velkommen til Generalforsamling Foerlev vandværk Tirsdag kl Kulturhuset.
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Værdipapir - for skolebestyrelsernes samarbejde med børn- og ungeforvaltningen samt det politiske udvalg  Målet  Tre centrale værdier for samarbejdet.
PERIODE Uge 36 – august 2009 – 30. oktober 2009
Trepartsmidler FTF-området. Udgangspunktet De overordnede kriterier for fordeling af midlerne Kunne vi ”booste” regionen, så vi fokuserede på et bestemt.
PUF-seminar 2011 Århus Sygehus Af Anne Braae Olesen Supervision – et redskab til læring i et ambulatorium Af Anne Braae Olesen Uddannelsesansvarlig overlæge.
Kjeld Svidt September 2004 Synkront net-baseret samarbejde - hands-on øvelser.
Valgmøde Region Nord Dagsorden - Valgmøde i Dansk Svømmeunion Region Nord Velkomst, udpegelse af referent, opgørelse af fremmødte.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Ved Peter Petersen Formand for Oksbøl Vandværk 24. marts 2015.
Infomøde Kolding d. 26. april Én indgang… Lokal erhvervsservice Væksthus Syddanmark (specialiseret erhvervsservice) Virksomheder og iværksættere.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.
Bestyrelsesmøde for Vandrådet i Sønderborg kommune Torsdag den 18. sep Kl. 19:00 til 22:00 Sted: SONFOR Sønderborg-
Repræsentantskabsmøde i KVO Torsdag den 7. april 2016 kl. 19:00 Vandværksvej 7.
Envina indsatsplanmøde februar 2017
Synkront net-baseret samarbejde - hands-on øvelser
Vandsamarbejde i Sønderborg Kommune
Status for indsatsplanlægningen i Sønderborg kommune
Vandsamarbejder v/Lise Højmose, Teamkoordinator, Aalborg Kommune
KVU møde d. 25/november 2008 Peter november 2008.
Ny ferielov –samtidighedsferie set i feriefond perspektiv
Erfaringer fra Vandsamarbejder
Indsatsplaner og rammerne for grundvandsbeskyttelse i Favrskov Kommune
Task Force for udredningsret Møde i Sundhedsudvalget d. 28
Præsentationens transcript:

1. møde den 1. september 2011 • Se bilag 2. møde opfølgning på mødet den 1. september • Uden resultat, da vi ikke kunne se formålet med en vandfond og hvad skulle den arbejde med 3. møde hvordan kommer vi videre • Møde forvaltningen igen, for at få en bedre forståelse da forvaltningen var kommet med ideen • Vi blev enige om, at der skulle komme en repræsentant fra Århus Vand A/S og fortælle om deres samarbejde i Århus Kommune, da de har et vandsamarbejde 4. møde med baggrund i mødet med Århus Vand • Vandværker i Århus Kommune har et godt vand samarbejde pga. Århus Vand • Kan det overføres til Kolding Kommune? • Udvalget er kommer til den konklusion, at der er vi ikke klar til • Der laves et oplæg som kan tilbydes/bruges af vandværkerne med baggrund i vedtægterne

Vandfond i Kolding Kommune ??  Vandrådet kunne lave følgende aftale omkring:  Lukning af boringer Vandrådet laver en aftale med en brøndbore  Dyrknings aftale Vandrådet laver en aftale med en Landbrugskonsulent

Vandfond i Kolding Kommune ??  Aftale i pracelområde Vandrådet kan hjælpe med, at der er en fælles holdning til disse aftale  Omkostninger Alle omkostninger afholdes af den enkelte vandværk