”Shiting eggs” • 6 eggs • 40 g butter • 40 g wheat flour • 5 dl. Whole milk • 2 table spoons fishmustard • Salt, pepper, fresh chives.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Advertisements

Surdej til rugbrød.
Småtspisende ældre ”Vidste du at… småt er rigtig godt!”
Slank og lækker.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
How to boost students´ vocabulary via reading
Camptema 2013 Hvordan kan Henne-området udvikles og kvalitetsudvikles med fokus på børnefamilier ?
Perlehønebryst Frisk blomme
Dias 1 – fiskeolier, vitaminer og mineraler
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
FEN IntroJava AAU1 Introduktion til Java programmering Kursusintroduktion Introduktion til programmering Java og BlueJ.
Prøv det nye the mysterious wold game, test din viden om verden og få et godt grin med dine bekendte, vi vil garanter du vil synes om det og lære noget.
Langmarkskolen 6a. Flag  The name of the Danish flag is :  Dannebrog  The legend says at the Danish flag fell down from heaven.
OPGAVE Lav en opskrift til 5 personer: Kødsovs med pasta
Tekst starter uden punktopstilling For at få punkt- opstilling på teksten, brug forøg indrykning For at få venstre- stillet tekst uden punktopstilling,
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Modul 1 (B) Rød løber Tid: 30 minutter. Spilleregler for dagen.
Sensorik , form og æstetik
Sonnet 130 My mistress’ eyes are nothing like the sun; Coral is far more red, than her lips red: If snow be white, why then her breasts are dun; If hairs.
Perspektiverende Datalogi Klassiske Algoritmer
Et styrket madkundskab
Agenda 1.Informationer 1.Excel i fb.m. projekt 2 2.Reserver tid til projekt 2 3.Øvelse: a / b = c 2.Opsamling fra sidst 3.Estimation (konfidensintervaller)
KLAR TIL NYE MULIGHEDER
Tryk på F5-tasten for at starte!
Kyoto, dyr og dårlig Mere Kyoto efter 2012?. Pris og effekt Pris for Kyoto: Forløbig omkring 60 mia $. Effekt: afvigelse fra udviklingen uden intervention.
Nyt tværfagligt innovations tilvalgskursus på DTU Diplom Vil du bruge din faglighed i tværdisciplinært samarbejde med ingeniørstuderende fra andre retninger?
Morgenmad Nogle spiser havregryn med mælk og sukker.
Sociology and social media af: Mads, Emil, Caspar og Jos.
EFI, Extensible Firmware Interface - BIOS – EFI-BIOS - EFI - Intel - Afløser el. mellemled for IBM PC Basic Input Output System (1980) UEFI, Unified Extensible.
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
JULEFROKOST Næstved Lægecenter Tilmelding ”Først til mølle”
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Perspektiverende Datalogi 2011 Klassiske Algoritmer Gerth Stølting Brodal.
1 Dias 1 – kostkompasset udfoldet for fedt Lidt, men godt
Introduction of the Norwegian Language Made by Ole Kristian, Iselin, Martin and Adrian.
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Interview service in Statistics Denmark Structure and Surveys.
Saint Ambrose High School. Cut cylinders and cones – Standard Grade If you are sitting an SQA Credit paper in Graphic Communication, you will be required.
DB analyse og modellering Jesper Tørresø DAB1 F Februar 2008.
2 minutter om tid (og rum) Lisbeth Klastrup 7. kursusgang 23. oktober.
Introduktion til programmering Kursusoversigt. dIntProg, F08Kursusintroduktion.2 dIntProg Forelæsninger –Fire timer om ugen –Mandag samt fredag.
Introduktion til programmering Kursusoversigt. dIntProg, E08Kursusintroduktion.2 Mål (fra kursusbeskrivelsen) Deltagerne skal ved afslutning af kurset.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Formidling i Madkundskab Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
Morgenmad Hvor kommer protein fra? I alt 29,4 g protein
2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign.
HOTDOG.
HOTDOG.
Pølsebrød af surdej Ingredienser 5 g gær 150 g surdej 12 g salt
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
2017.
Rørte og piskede masser
Hvor er værdien af intern kommunikation?
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
Fremstillingen af salt.
Indirekte dejføring Torsdag den 14. september 2017.
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost
Hvad er god matematik? This slide ends the 1st lesson. Each student has to think of an answer to this question for the 2nd lesson. The slide also begins.
Hævemidler.
Præsentation af mad vafler
Week 1 MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY Dish of the Day
Don't waste your time on jealousy;
Layers of the Earth.
Præsentationens transcript:

”Shiting eggs” • 6 eggs • 40 g butter • 40 g wheat flour • 5 dl. Whole milk • 2 table spoons fishmustard • Salt, pepper, fresh chives

How to cook it! • Cook the eggs for about 7 minutes, 2 eggs for each person. • Melt the butter in a pot add the wheat flour and let it boil with the milk. • Add salt, pepper and half of the mustard, let the gravy simmer, add more mustard to your liking. • Serve the eggs in a hot bowl and pour the gravy over the eggs, lastly add the fresh chives. • Serve with bread and butter.

Hvad der skal til at lave skidende æg 6 æg 40 gram smør 40 gram hvedemel 5 dl sødmælk 2 spsk. Fiskesennep Salt Peber Purløg, frisk

Skidende æg opskrifter • Kog æggene til "smilende æg" (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille. Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger.