Mad til mennesker.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forståelsespapir Forståelsespapir - ikke en aftale, og så alligevel….. Rammer der er centralt udfyldte med KLF. Loven er gældende alle de steder, hvor.
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
… DEN BEDSTE VEJ TIL SUND MAD
Kan du finde rundt i it-junglen? Velkommen Brønderslev den 23. november 2010 EG A/S BASIT Dansk Byggeri.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Tværfaglig opgave for bygge og anlægs elever
Feedback Manual.
Menu teori.
BK Friheden 98 Teplice (Tjekkiet) 31/3 – 4/
Skolereformen på Søndersøskolen
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
SAB seminar , lørdag kl – 13.15Introduktion og velkommen til SAB seminar v/ John B. Sørensen kl – 13.45Diskussion af AlmenBolig+ konceptet.
 ELEVERNE SKAL UDVIKLE SIG INDEN FOR DE 6 KARAKTERISTIKA – ELLE DE UDVALGTE KARAKTERISTIKA DER ER FOKUS PÅ.
Opsamling- Hvad skal jeg vide til eksamen?
Projekt have (blivende projekt) Talentelever – Tegningsmateriale – Materiale Beregning – Opmåling/afsætning – Udvælgelse af projekt De andre elever – Tegningsmateriale.
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Velkommen til orienteringsmøde Torsdag d. 13. marts 2014
Dansk – fransk Menulære
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Tillykke, du er et talent!
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
21. juni 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
1. 2 Den Danske Kvalitetsmodel Henrik Kristiansen Kvalitetskonsulent.
Kristian Stagis, Chefkonsulent EL 1 Hvad kendetegner den gode håndværker? - et debatoplæg.
Virksomhedens profil Restauranten ”Det gamle mejeri” ligger på godset Vilhelmsborg syd for Århus. I særprægede lokaler serveres mad af højeste kvalitet,
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Kenneth Heiner-Møller | Kvindelandsholdet 2008 Pladsspecifikke kompetencer - Vores valg og vores vej KIES 8/
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
- Dagtilbuddets Fællesskaber
Læringspraktik på SSA Skoleperiode 1 Indhold og opgave
1 Evaluering af faget grønlandsk I forhold til Forordningen nr. 8, 2002 Bygdeskoleledermøder Qaasuitsup Kommunia Ilulissat 2011 Institut for.
EUD-reformkonference 17 sep Talentarbejde i Praksis.
Velkommen til SkillsCamp Uge 42
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Temamøde 18. marts 2009 Organisations- uddannelsen 2009.
INDSKRIVNINGSMØDE.
Produktudvikling Talentvejen Opgaven skal udfylde følgende karakteristika Social kompetencer ViljeEngagement Nysgerrighed InnovativOverblik.
Vilje, Engagement, Nysgerrighed, Innovativ. Overblik, Social Kompetent Mad til mennesker Talenttræning.
Åbent dialogmøde Folkeskolereform 2014 Torsdag den 3. april 2014 kl – Rønneskolen, aktivitetssalen Åvang.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Himmelev gymnasium & Ungeprojektet Uge
Stöten uge 7, 2015 Lørdag d. 7. feb. Afgang Christiansfeldvejkl Stena Jutlandica Frederikshavn kl (evt. aftensmad på båden) Ankomst Göteborgkl.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Velkommen til 2. undervisningsgang Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Uge 47 Mandag Udedag. Tirsdag
Velkommen til fælles Informationsmøde
Kl.MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 8:30-10:00Intro til Økonomi RenteformelOpsparingLånGruppe- video-opgave 10:15-11:45Penge Excel & Geogebra Tips & Tricks.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Stormøde om besparelser tirsdag d. 9/3 kl
Underviserens evaluering af eleven Forståelse af fagligheden: 0____________________________________________________________10 Vilje: 0____________________________________________________________10.
Mandag den 28. april Mountainbiketur for pigerne i 2.B kl Uge 18 Man. Tirs. – udedag. Ons. – fælles udedag. Tors. – Kristi himmelfart. Fre. –
GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen.
Studiestartsprøve 2014 d. 18 September 2014.
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Sprog og kultur PROJEKT hg2
Tillykke, du er et talent!
Menu teori.
Talentudvikling SOSU elever.
Ændring i praktikmål 6 for SSH
Præsentationens transcript:

Mad til mennesker

Opgavekort 30 pers. Torsdag d. 18 okt. Kl. 18. Begivenhed: bryllup Velkomst drink: let mousserende 3 retters Menu med vinmenu 1 diabetiker Ønsker suppe til forret, rødt kød til hovedretten og desserten noget med chokolade. Specielle ønsker: brudeevals inden klokken 12.

Karakteristika Vilje + engagement: faglig stolthed, "drive" til at det må lykkedes Nysgerrighed: Arbejde med nye råvarer Innovativ: spændende sammensætninger, prøve nye ting. Social kompetent: samarbejde om et fælles mål. Overblik: planlægning, have mange bolde i luften.

Uge 1 - dag 1 Udlevering af opgavekort Udarbejdelsen af menu/vinmenu Planlægning Bestille varer Menukort(tjener)

Uge 2 Bryllupet Start kl. 10 med klargøring Kl. 17 skal alt være klar Personale mad mellem kl. 17.00 - 17.30 Kl. 18 ankommer gæster

Vygotsky

Kvalitetssikring Løbene observere om de har taget højde for de grundlæggende regler omkring menusammensætning. Observation omkring planlægning af Bryllupet. Faglig supervision - kvalitets sikring