Mad til mennesker
Opgavekort 30 pers. Torsdag d. 18 okt. Kl. 18. Begivenhed: bryllup Velkomst drink: let mousserende 3 retters Menu med vinmenu 1 diabetiker Ønsker suppe til forret, rødt kød til hovedretten og desserten noget med chokolade. Specielle ønsker: brudeevals inden klokken 12.
Karakteristika Vilje + engagement: faglig stolthed, "drive" til at det må lykkedes Nysgerrighed: Arbejde med nye råvarer Innovativ: spændende sammensætninger, prøve nye ting. Social kompetent: samarbejde om et fælles mål. Overblik: planlægning, have mange bolde i luften.
Uge 1 - dag 1 Udlevering af opgavekort Udarbejdelsen af menu/vinmenu Planlægning Bestille varer Menukort(tjener)
Uge 2 Bryllupet Start kl. 10 med klargøring Kl. 17 skal alt være klar Personale mad mellem kl. 17.00 - 17.30 Kl. 18 ankommer gæster
Vygotsky
Kvalitetssikring Løbene observere om de har taget højde for de grundlæggende regler omkring menusammensætning. Observation omkring planlægning af Bryllupet. Faglig supervision - kvalitets sikring