Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Hvad er EGU ? Egu er en 2-årig ungdomsuddannelse med stor vægt på praktik. Egu er for unge under 30 år.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Arbejdsmiljø i uddannelserne Seminardag for ambassadører for arbejdsmiljø og sundhed Middelfart, den 9. Februar 2006.
VEJLEDNING PÅ GYMNASIERNE
Præsentation til forældremøder
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
HVORFOR GÅ I 10. klasse? For at blive afklaret med hensyn til valg af ungdomsuddannelse For at blive helt klar til fx en erhvervsuddannelse eller gymnasiet.
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
Arbejdspladsudvikling
LG Insight, 15. januar 2013 Inspirationskonference - Stik de unge kursen.
Roskilde Produktionsskole
Uddannelsesmuligheder
Hvem er jeg Hvad kan jeg Hvor skal jeg hen
Forældremøde 8.klasse.
Færdig med skolen - hvad så?
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Alle elever skal udfordres på deres uddannelsesvalg og vælge den uddannelse, som de er bedst egnet til!
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
Uddannelsesvejledning – hvorfor og hvordan? Alle unge gennemfører en uddannelse Vejledningen skal differentieres eVejledning for unge med alm. vejledningsbehov.
Alle elever skal udfordres på deres uddannelsesvalg og vælge den uddannelse, som de er bedst egnet til!
Projekt Skulk Hvorfor Projekt Skulk? Hvorfor gå i skole?
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Mariagerfjord
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Virksomhedsskolemodellen 29. september 2014 UU Danmark Samarbejde: UU og Jobcentret – Om unge.
1 Erhvervsgrunduddannelsen (egu). 2 Erhvervsrettede ungdomsuddannelser Uddannelsesbilledet Grundforløb (eud) Hovedforløb (eud) Grundskole – (introduktionsforløb)
Overordnet mål og formål med CABI- projekt (LUP): Fastholdelse, glidende bevægelser gennem systemer og samarbejde på tværs. At opnå mindst 60 % kommer.
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
U ngdommens U ddannelsesvejledning B ornholm Torvegade 7 1tv Kasse i finansministeriet STU - Status august 2012 Kommunikationscentret.
Forældremøde 8. kl. UEA-undervisning
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Vejledning i 9. klasse. Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar: UU Skive, i samarbejde.
Uddannelse for udviklingshæmmede
UU Ringkøbing Fjord Ungdommens Uddannelsesvejledning
Uddannelse til elever med særlige kompetencer - en perspektivering set ”udefra” Slutkonference i Projekt ”Kan og Vil” 21. september 2009, Vartov, København.
Aktiviteter målrettet landmænd Din Bundlinje NU! 2010 Din Bundlinje NU! 2010 Landmandens Bundlinje NU! 2011 Landmandens Bundlinje NU! 2011 Løft Bundlinjen!
Hvis du ønsker at opnå fremragende
U ngdommens U ddannelsesvejledning B ornholm Torvegade 7 1tv Kasse i finansministeriet E rhvervs G rund U ddannelsen.
VEJLEDNING TIL FORANDRING D.7. MAJ 2014 WORKSHOP : KONTANTHJÆLPS- REFORMEN I PRAKSIS 1Anne Eghøje Slagelse Jobcenter.
Uddannelse – dit barns fremtid
7. klasse.
Lærerpræsentation.
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Mariagerfjord
Vejledning i 9. klasse Kollektiv vejledning i klassen
Del af Unge på vej-serien. © Undervisningsministeriet og Integrationsministeriet 2007 Hvorfor uddannelse? Bedre muligheder for job Højere løn Personlig.
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
UU - Centrenes lovgivningsmæssige ramme og opgaver Lov om vejledning om valg af uddannelse og erhverv: - Vejledningen skal bidrage til at valg af uddannelse.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
Produktionsskolernes ny rolle. Styrkelse af produktionsskolerne For unge der ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en ungdomsuddannelse.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
Kollektiv vejledning 8. klasse, første gang
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Uddannelsesmuligheder efter 9. klasse
Skabelon mailopsætning
MinFremtid.dk – Materiale til forældremøder
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Status for branchenetværk
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Begynderrejsen – et redskab til rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i kano- og kajakklubber Klub Dato Konsulent navn.
Præsentationens transcript:

Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen EGU - mod på mere Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen

Egu – en vej til uddannelse Du skal vælge uddannelsesvej Egu: En 2-årig, kompetence- givende uddannelse Meget praktik – mindre skole En vejleder hjælper dig!

Målgruppen Måske har du faglige vanskeligheder med at: Læse Skrive Matematik

Målgruppen Noget for mig? Foretrækker du at lave noget praktisk – frem for at gå i skole? Har du lyst til en kort uddannelse, der kan hjælpe dig til job eller anden uddannelse? Har du tidligere startet på en uddannelse, som du måtte springe fra?

Hvad kræver det af dig? Du skal: være mødestabil kunne arbejde 37 timer være motiveret for at yde efter dine bedste evner

EGU-vejlederen Vejlederen hjælper dig med: uddannelsesplan koordinering af skole og praktik lønforhold og alt det andet …

Økonomi Praktik i virksomheden: Løn svarende til lærlingelønnen inden for området. Skoleperioder: Modtages skoleydelse. A-kasse Efter endt uddannelse kan du blive medlem af A-kasse.

Typiske brancher for egu Ældrepleje Køkken/kok Murer Butik Pædagog Landbrug Tømrer Gartneri Pedel

Sociale arrangementer [Her kan evt. indsættes eksempler på aktiviteter, der skal skabe et socialt aspekt omkring egu – fx introdag, fællesaftener med hygge eller andet.]

Målet Selvfølgelig at færdiggøre en godkendt uddannelse! Men også: At opnå personlige, sociale og faglige kvalifikationer, således du er klar til at: kunne begå sig som timelønnet medarbejder på en arbejdsplads eller til at fortsætte i uddannelsessystemet

Kontakt [Navn Navnsesen, …]