- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Gammelheds-Philosophy
Svend Gønge-skolens værdier...
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Trivselspolitik på Løsning Skole
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Det svære liv i en sportstaske
Læringsstile og lektier
Hvad gør livet så værdifuldt?
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Forædremøde den
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Ungdoms Afdeling Intro aften - nye sejlere 2012 Aftenens program: • Præsentationsrunde: – Sejlere, trænere og ”nye sejlere”-udvalg – Navn, alder, skole,
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Fra Hal til Hav.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Børnehaveklassen Velkommen til Hunderupskolen.
Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Jeg støtter barnet ved:
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Vokse gennem venskab!.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Videreudvikling af ide 2&2
Forældre- og fødselsforberedelse
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
Tryg midt i stormen.
Sejlklubben Egensedybet
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Junior golf i KGK – Golf skal være sjovt
Præsentationens transcript:

- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub

Optimistjollen Jollen er en lille båd af amerikansk oprindelse, som igennem tiderne har fostret mange sejlere for livet. En stabil enkeltpersonsjolle, der måler 2,30 m i længden og er udstyret med et flot 3,5 m2 spryd- stagsejl, som vist på billedet. Navnet – optimistjolle – kommer først og fremmest af, at den henvender sig til børnesejlads, og så giver den anledning til masser af sjove oplevelser, smil, kammeratskaber og - for langt størstedelen - lysten til at sejle mere, når man er vokset ud af sin ”opti”. I Danmark er der lige nu mere end aktive optimistjollesejlere. Vil du også lære at sejle? •Er du fyldt 8 år? •Kan du svømme 200 m? •Læse? •Har du tålmodighed? • … mod og lyst til at lære at sejle? Så hop i gummistøvlerne og kom forbi Skanderborg Junior Sejlklub -SJS. Vi går på søen til april, hvor en ny sæson starter, og vi er klar til at hilse nye kammerater velkommen om bord. Hvor og hvornår? Skanderborg Junior Sejlklub har til huse i smukke omgivelser på Vestermølle ved Oddervej. Her har vi eget klubhus og plads til aktivitet både ude og inde. Vi sejler to gange om ugen, tirsdag og torsdag. Tidspunkterne kan du se på vores hjemmeside. Der er altid erfarne instruktører til stede til lands og til vands. Torsdag spiser vi ofte mad sammen efter træning.

En typisk træningsaften i SJS •Omklædning. I starten er det helt fint med et sæt regntøj, gummistøvler, langærmet varmt undertøj og evt. en hue om ørerne. Svømmevest er dog obligatorisk, og klubben har et par stykker til udlån de første par gange. Optimistjollen kan lejes af SJS, så er du i gang fra første dag. •Rigge til. At ”rigge til” betyder, at jollen skal gøres klar til søsætning. Sejlet sættes, etc. •Skippermøde. Inden sejlerne går på søen indkalder instruktøren alle til ”skippermøde”. Her bliver sejlerne instrueret og forberedt på dagens lektion, ligesom det også er her, man hilser på hinanden og snakker lidt ”siden sidst”. •Sejlads. Sejladsen starter umiddelbart efter skippermødet. Så handler det om at få god vind i sejlene, ride på bølgerne og ha´ det sjovt sammen. Forældre får ofte mulighed for at sejle med i følgebåd og være med på tæt hold. •Lægge til og afrigge. Efter en god time på søen går turen igen mod land. På broen står der altid forældre eller instruktører klar til at tage imod. Bådene afrigges og lægges på plads på bukkene. •Hygge, leg og snak Færdighederne på vandet opnås ved træning og undervisning i rammer, hvor det vægtes, at børnene skal føle •Tryghed •Kammeratskab •Glæde ved at sejle Der tages både hensyn til alsidighed og det sportslige aspekt i Skanderborg Junior Sejlklub.

- for dig der vil på søen Skanderborg Junior Sejlklub Oddervej Skanderborg Gratis prøvesejlads Udfyld linierne nedenfor, klip kuponen ud og byt den til en gratis prøvesejlads med instruktør i Skanderborg Junior Sejlklub. Tilbudet gælder i hele sæsonen – fra april til september – på en valgfri tirsdag eller torsdag. Det er op til dig. Du er også altid velkommen til at besøge os for at se dig lidt omkring… også på Vi ses i SJS. Navn:________________________________________________ Alder:__________________ Tlf:__________________________ Adresse: ________________________________________________ Postnr.: ___________ By: _________________________________ Jeg har hørt om SJS via: ____ Skolekammerater ____ Familie ____ Medlemmer af SJS ____ Annonce/ brochure Opdateret SF