Selena Gomez.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Verdens 7 underværker.
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
At bruge disse to ord rigtigt
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Helene (Sofie Kort) Sloth
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Dansk Musik gruppearbejde
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Det her talent foregår i nærheden af mig…
Nøgler til menighedens vækst
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Emne: Kirke og gudstjeneste
Erfaringer efter simulationsbaseret undervisning i genoplivning
Å.
Dansk 1. klasse.
En roman af Niels Rohleder
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Verdens 7 vidundere.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Karima El Barkani og Efia Antwi Marie så Susanne på vej hjem fra skole.
Står i stedet for et navn
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Børns omsorgssituation og trivsel
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Aqua Gunnhildur Hjálmtýr Gunnar. Begyndelsen Bandet startede i 1994 under navnet Joyspeed De udgav singlen Itzy Bitzy Spider under det navn I 1996 udgav.
Børn og unge med handicap siger deres mening
1.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"

Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
VILLE DU GENKENDE DEM HVIS DE VAR BLEVET FEDE?
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Læsning.
Skabt som mand og kvinde
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
Randers Statsskole og Kulturhistorisk Museum. Prolog Et godt og inspirerende samarbejde. 2x har lært lidt om museologi, og hvordan museet, arkiver og.
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Lille store verden Rasmus Seebach
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Præsentationens transcript:

Selena Gomez

Selena Gomez Navn: Selena Marie Gomez Fødselsdag: 22-07-1992 Stjernetegn: Krebsen Dyr: 5 hunde Kælenavn: Sel og Selly Bedste veninder: Taylor Swift og Demi Lovato Mor: Mandy Cornett Far: Richardo Gomez Stedfar: Brian Søskende: lillesøster Gracie Elliot Teefey Album: 4 album

Selena Gomez Selena er kendt for at være: sanger, tøjdesigner, skuespiller og model for Adidas Neo. Logoet fra hendes tøj mærke 

Selena Gomez Y-farve: Grøn Y-sport: Basketball Y-dyr: Hunde Y-snaks: Chokolade Y-mad: Pizza og McDonald’s Selena hjælper fattige familier Selena støtter UNICEF Selena sætter meget pris på at have sine fans bag sig! Selena elsker sine fans de er alt for hende. Selena ved ikke helt om hun vil lave et album mere, men hun skal være med i flere film. Selenator er navnet på hendes fanbase.

Tattoo Selena har 3 fine tattoos. Den en er på hendes håndled det er en musik note. Så har hun en i nakken som er et år på hendes mors fødselsår (1976) og en på hoften hvor der står noget (som jeg ikke ved).

Stars Dance Stars Dance er den navn på Selena’s nye album. Det blev udgivet på hendes fødselsdag 22 juli 2013. Der er 11 sange i albumet. Hendes album (Stars Dance) er den der har solgt bedst ud af hendes 4 album.

Stars Dance Tour 2013/2014 Selena er i gang med sin turné 2013/2014. Selena er faktisk lige færdig med sin tour 2013. I 2014 skal hun i gang igen men få steder. De bedste steder for Selena at være i turné er Danmark, Amsterdam og Dubai. Stars Dance Tour er faktisk den første turné hun måtte gå verden rundt. Selena lægger billeder ind med sine fans på Instagram og Facebook efter koncerten.

Tak Tak fordi du ville læse om Selena Gomez. Håber du kunne lide det og du fik noget ud af det. Jeg ville havde skrevet mere men tror det ville være for meget. Lavet af Medine 6.A Bakkegaardsskolen Jeg er selv kæmpe fan af Selena Gomez så jeg er Selenator og har været det i 4 år og er stadig og for altid.