Et digt af Tove Ditlevsen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Advertisements

jeg ser lyset prik på den mørke himmel nat efter nat når stjerner dør bliver de sorte huller utrættelige steder af tyngde der suger alt ind i sig småsten,
Helene (Sofie Kort) Sloth
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
”Vind gratis sex når du tanker”
Opstandelsesfest.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
… Ta Dig tid… Ta Dig tid til at elske… Det er den evige ungdoms hemlighet.
Ta Dig tid….
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Nøgler til menighedens vækst
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne.
”Kaldet til kærlighed”
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
”Kaldet til kærlighed”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
De evige tre Tove Ditlevsen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Smølfens død.
De evige tre Tove Ditlevsen
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner,
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Livet.
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
371 – Vælg i dag 1, S1 Vælg i dag, hvem du vil tjene, Kristus eller mørkets drot! Vælg i dag, om du vil værne alt, hvad der er sandt og godt!
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
Gí os lyset tilbage Per Krøis Kjærsgaard og Rasmus Skov Borring 2009
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Eksamensopgave A.
Livets Ord December 2017.
Du er mit svar Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
302 – I blev skabt som mand og kvinde 1, S1
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Han elsker mig, min Herre Jesus Krist,
Præsentationens transcript:

Et digt af Tove Ditlevsen De evige tre Et digt af Tove Ditlevsen

Der er to mænd i verden der bestandig krydser min vej Der er to mænd i verden der bestandig krydser min vej. Den ene er ham, jeg elsker, den anden elsker mig.

Den ene er i en natlig drøm der bor i mit mørke sind Den ene er i en natlig drøm der bor i mit mørke sind. Den anden står ved mit hjertes dør, jeg lukker ham aldrig ind.

Den ene gav mig vårligt pust af lykke, der snart fór hen Den ene gav mig vårligt pust af lykke, der snart fór hen. Den anden gav mig sit hele liv, fik aldrig en time igen.

Den ene bruser i blodet sang hvor elskov er ren og fri Den ene bruser i blodet sang hvor elskov er ren og fri. Den anden er ét med den triste dag. som drømmene drukner i.

Hver en kvinde står mellem disse to forelsket, elsket og ren Hver en kvinde står mellem disse to forelsket, elsket og ren. En gang hvert hundred år kan det ske de smelter sammen til en.