Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne."— Præsentationens transcript:

1 De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne ville dræbe alle og tage magten over verden.

2 De gode var ude at gå. Et, to. Et, to. Et, to. Øv!! Jeg gider ikke at gå. Hooldt! Kom her Toxin!! Okay ! Av!! Mine vabler.

3 Vi skal deles op i to hold, så kan vi angribe fra to sider. Derfor skal du være chef for det ene hold. Jubiiiiii!! Men hvorfor det? Fordi de onde vil angribe os! De godes chef tror, de snart er ved de ondes borg.

4 I mellemtiden hos de onde var træningen godt i gang. Kom så i svæklinge! Et, to. Støn!! Pust!! Så er det slut med træningen. Pyy!! Haa!!

5 Pludselig havde den onde chef på fornemmelsen, at de gode var nær.

6 De gode deler sig op i holdene. Toxin. Du får Kilian et og to Trundel, Krawk, Void og Tor. Jeg får Kilian tre og fire, Void, Duun, Dår og Eir.

7 De gode gik og gik.

8 Og gik og gik.

9 Så mødes de gode igen. Så mødes vi igen. Ja!!

10 De onde gik ud for at dræbe de gode.

11 Samme tid gik de gode ud for at dræbe de onde.

12 Pludselig mødes de onde og de gode i en kamp på liv og død. Alle ret!

13 Jeg dør nu! Hataerne og Fasaerne mødes i et slag på liv og død. Hataernes chef er såret.

14 Næsten alle døde bortset fra nogen. Næsten alle døde bortset fra nogen. Vi gi´r aldrig op!!!!

15 Nu var alle døde bortset fra Toxin. Jubiiiii! Jeg vandt over de onde.

16 Toxin rigg Hovedpersoner Biroller Void et og to. krawk kilian et to og tre. Trundel, duun, tor, dår og eir Hovedpersoner Toxin rigg Biroller Void et og to. Krawk, kilian et to og tre trundel duun tor, dår Og eir. Ahktar gallapa et og to. Void tre og fire. torch dreadnau ght cha- tah. bengala kap snog jeæ.

17 PowerPoint-historien er lavet af Mikkel Emil Thor Frøland og Morten Bokkenheuser-Bæhr 3.C Dyssegårdsskolen 2005


Download ppt "De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google