Skolebestyrelsens brainstorm

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Forældremøde på Stestrup Skole
Klasseforældreråd og skolebestyrelse
Så skal vi se SB’s årsberet-ning
Skolebestyrelsens opgaver
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Folkeskole-reformen August 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Det gode klasserådsarbejde
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Indsatser 2009 SSC Indsatser i 2009 Skole/hjem samarbejde Skolebest. kommunikation med hjemmene Skolebestyrelses- valg 2010 Åben skole Trivsels - ambassadører.
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
24. februar 2009Flemming F. Christensen1 Årsberetning 2009 Gjessø Skole Mål for 2008/2009 –Multihal/fysiske rammer Hvordan får vi sikret det? –Synlighed/presse.
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
Invitation til skolebestyrelserne
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Videreudvikling af skolehjem samarbejde
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Møde mellem kontaktforældrene og skolebestyrelsen tirsdag den 18
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
FORÆLDREMØDE HVOR ER VI PÅ VEJ HEN ?. Agenda ♦Årsberetning  v. Skolebestyrelsesformand Susanne Friis ♦Bistrupskolen status  v. Skoleledelsen ♦Kontaktforældre.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
Gesten Børnecenter Bestyrelse. Hvem er vi 7 Forældrevalgte – valgt for 4 år 2 Medarbejderrepræsentanter – valgt for 1 år 1 Leder og 1 Souschef 1 Repræsentant.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Princip for kontaktforældre
Bestyrelsesmøde
Skolebestyrelsens Årsmøde 2017
Årsberetning for Gjessøs Børn
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsens brainstorm Idébanken Skolebestyrelsens brainstorm

Hvordan arbejder SB Ambitionsniveauet skal stå mål med virkeligheden Arbejde med realistiske synlige mål Kan vi komme i mål? Kommunikere udenfor møderne via debatforum Opfølgning på referater

Principper for skolens drift Skolebestyrelsens måde at føre tilsyn med skolens drift Vedligeholdelse

Idéer til arbejdet med: Sund skole Sund bod Regler for elevgrænser Skabe et sundt skolemiljø Workshop Bevægelse

Idéer til arbejdet med: Lejrskole Princip skal evalueres Solidaritet om ordning Problemer med anonymitet Reklamer/sponsor/fond Forældreforening

Idéer til arbejdet med: Elevadfærd Politik for elevers sprog Ro i undervisningen

Idéer til arbejdet med: Børn med særlige behov Samarbejde med støttecenter Ambitioner Specialundervisning AKT særlig intelligente børn

Idéer til arbejdet med: Skole/hjem samarbejde Information Ressourcer Kontaktforældre Forældreintra Ansvar Forventninger til: lærer/forældre/elev

Velkommen til Skolebestyrelsens café ”Knud den Hellige” Mød de forældrevalgte Skolebestyrelsesmedlemmer Få en tår at drikke og spis et dejligt stykke kage Hvil benene mens at ungerne løber rundt Få en snak med os om stort og småt Stil spørgsmål om hvad der rører sig på vores skole Se Skolebestyrelsens årsberetning 07/08

Skolebestyrelsens årsberetning 07/08 I det forgangne år har vi beskæftiget os med: Trafiksikkerhed Skolevejen via Lunden, Kærhaven og Skovhaven er forbedret. Der er sat bomme op og diverse påbudsskilte er sænket eller flyttet, således at udsynet er forbedret. Regler for brug af mobiltelefoner. De ældste klasser må gøre brug af mobiltelefoner, så længe at de vedtagne regler fortsat overholdes.

Skolebestyrelsens årsberetning 07/08 Skolestart Vigtige punkter i forbindelse med skolestart. Hvordan sikre vi at samarbejdet mellem skole og forældre får de bedste startbetingelser? Forældremøder i børnehaven – det er vigtigt med en god dialog mellem forældre og skole. Indskrivning Forældre og børn møder ledelsen og de enkelte skolebestyrelsesmedlemmer. Orienteringsmøde – afholdes før sommerferien. Her snakkes om gensidige forventninger. 1. Skoledag

Skolebestyrelsens årsberetning 07/08 Udtalelse om KIS (Kvalitet I Skolen) Opgaven er stillet af Skoleafdelingen til skolebestyrelser ”Årshjul” for arbejdet i Skolebestyrelsen Et arbejdsredskab til planlægning af møderne, og prioriteringen vores opgaver. Godkendelse af regnskab 2007 Godkendelse af budget 2008

Skolebestyrelsens årsberetning 07/08 Fremadrettet ønsker vi at prioritere arbejdet med: Forældreintra Få afdækket forventninger til information Sund kost / idræt Vi har mange bolde i luften, og har valgt at gribe én af gangen. Vi håber I alle får en hyggelig aften på vores fælles skole.