Præsentation af materialer fra English Center

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Advertisements

QR-koder.
Mange ord - spillet Lad børnene skrive A – Å på A5 papirer.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Læsning og skrivning i børnehaveklassen
Projekt - Litteratursøgning og skriftlighed
Introduktion til PECS på Lysholm
Flickr.com – online billeddeling
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Bevidst undervisning i billeder
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Læringsstile og lektier
GÅ LÆSEVEJEN MED DIT SKOLEBIBLIOTEK! TYVE MINUTTER OM DAGEN….
We make your teaching go digital
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Læsning..
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
CAMPUSSKOLEN.
+ Danskkursus Storutjarnarskolí November 2011 ”Dansk ud af bogen” Hvordan kan vi supplere undervisningen med IT og (ikke goggle.com)
E-ressourcer i fælleskataloger Låner i et elektronisk spil kegler.
Grammatik hvorfor og hvordan?
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Faglig læsning 2.
How to boost students´ vocabulary via reading
3 Science forsøg i Rudersdal
Dansk 1. klasse.
Strategier Kommunikationsstrategier Forståelsesstrategier
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Juhu – nu skal jeg lære at læse….
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Inspiration og viden i din hverdag Tradium HTX– studieområdet. 1.g Inspirationsoplæg. Informationssøgning. Gitte Hansen Bibliotekar team VIDEN Randers.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
ved læsevejleder Dorthe Clausen
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Præsentation af materialer fra English Center
Årsplan – en kort en lang
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
Læsning.
KONTERINGS SPILLET Tietgenskolen, Jan Christiansen.
Kjeld Svidt  Institut for Byggeri og Anlæg  Aalborg Universitet IT i Byggeriet Semester kursusgang Introduktion til projektweb og html Kjeld.
SO1.6 (Det kulturelle område, del 2): SPROG OG KOMMUNIKATION
 Henrik Bærbak, 2000Introducerende objektorienteret programmering11B.1 Destilleret UML Oversættelse fra UML til Java.
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI 0-3 ÅR.
-GIV SPROGET VOKSEVÆRK Gyldendals 5. maj KORT OM MARY FONDEN OG BAGGRUNDEN FOR LÆSELEG.
Den interaktive historiekanon E-Læringsmodul til anvendelse i forbindelse med kanonundervisningen i kl. Eksemplificeret ved ”Københavns bombardement”
Krop og bevægelse 1. Halvår 2016 ? JUL JAN APR OKT JUN MAJ MAR FEB AUG SEP NOV DEC
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
SSO - Større skriftlig opgave
SSO - Større skriftlig opgave
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Introsidernes betydning
Strategier og værktøjer i sprogundervisningen
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
READ – sammen om læsning
Remixkultur 2 Kommunikation/IT.
Billedbøger i begynder-undervisningen i engelsk
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Præsentation af materialer fra English Center

Oversigt Storytelling Frilæsning Systemer Gode værktøjer There was an old… Wonderwords Our Discovery Island Opstartskasser The Gruffalo Penguin Kids Incredible English Muzzy Story Sacks English Quest Alphabet marks… Picture Dictionary

There was an old lady who swallowed a fly Er tilgængelig som: Big Big Book Bog Dukke Dyr Dyrene kan puttes ned i dukkens mave, mens man synger sangen. For jer, der ikke kender sangen…

The Gruffalo The Gruffalo fås i fire udgaver: Big Big Book Activity Book Bog med CD Bog uden CD På CD’en læses historien op med lydeffekter og The Gruffalo Song synges. Bagerst i den store bog er der forslag til aktiviteter. Historien handler om en lille snedig mus, der går en tur gennem skoven og møder forskellige dyr – heriblandt en Gruffalo.

Story sacks Vi har p.t. på English Center to story sacks: Mrs. Honey’s Hat og Old McDonald had a farm. Story Sacks indeholder: Historie-bog Storysack guide Faktuel bog Parent prompt Dukke CD (kun Old McDonald) Spil Stofsæk Små supplerende dele (hattepynt, fingerdukker)

Hver bog har et nummer og en angivelse af niveau og antal ord. Wonderwords Kufferten med Wonder Words sætter fokus på de første 100+ ord på engelsk. Hver af de 24 bøger introducerer 3-9 nye ord og repeterer nogle af de foregående ord fra de tidligere bøger. Hver bog har et nummer og en angivelse af niveau og antal ord. Teacher’s Resource har kopiark, der er nemme og overskuelige at bruge for både lærer og elev.

Penguin Kids Frilæsningsbøger på 6 niveauer. Niveau 1 svarer til 1. klasse, niveau 2 til 2. klasse osv. Historierne er kendte Disney og/eller Pixar-eventyr omskrevet til et meget enkelt engelsk sprog. Pæne og moderne illustrationer og tekst. Bagerst i hver bog er der opgaver.

Our Discovery Island Systemet er delt op i 6 niveauer. Hvert niveau er en ny ”ø”, som eleverne skal udforske sammen med personerne i systemet. Vi har i dag Family Island og Tropical Island med. Pupil’s book har nøgle til internettet, hvor der er muligt at oprette en profil og spille spil på den ø, bogen omhandler. Spillet bliver vist i den gennemgang af IWB-materialet, vi har lavet: Se her

Incredible English Systemet er delt op i 7 niveauer. Gratis onlineadgang med lyttemateriale. Systemet er fagligt krævende, så vi anbefaler, at det bruges fra starten frem for at skifte over til det senere. Børnene i bogen bliver ældre for hvert niveau, så de følger elevernes alder. Systemet tager hensyn til de forskellige læringsstile. Niveau 1 Niveau 2

English Quest Dette system er velegnet til de børn, der endnu ikke kan skrive og læse. Først på niveau 2 introduceres skrivning og læsning i mindre grad. Systemet omhandler nogle børn, der gennem et magisk computerspil kan rejse til forskellige steder i verden og lære om de forsk. kulturer. Systemet er velegnet til tværfagligt arbejde. Til hver Pupil’s Book medfølger en CD med animerede historier og sange. Niveau 1 Niveau 2

Opstartskasser På nuværende tidspunkt 3 opstartskasser til engelsk: Kasse A, kasse B og suppleringskasse Kasse A eller B: komplet løsning til opstart af engelsk i et helt skoleår. Suppleringskassen kan bruges, hvis man alligevel ønsker lidt mere. Lærervejledninger til kasserne kan hentes på vores hjemmeside eller herunder: Opstartskasse A Opstartskasse B

Muzzy Vocabulary DVDs Interactive CD-ROM Story DVDs Songs CD Story book og Vocabulary Builder Parent’s DVD (kun Muzzy 1) Muzzy in Gondoland (lvl 1) handler om det kongelige hof, der pludselig står med en masse kloner af deres prinsesse. Muzzy comes back (lvl 2) handler om usynlige tyves forsøg på at stjæle den lille baby- prinsesse. OBS: Muzzy er flersprogligt, så kan også bruges til f.eks. tysk

Alphabet Marks the Spot Et gulvspil, der sætter fokus på bogstaverne og deres lyde. I vejledningen beskrives 8 forskellige aktiviteter, man kan bruge spillet til. Aktiviteterne kan laves med alt fra to spillere til hele klassen. 5 billedterninger 28 farvebrikker (4 farver) Spilmåtte Vejledning

Longman Young Children’s Picture Dictionary m/CD Ordbogen har en dobbeltside pr bogstav i det engelske alfabet. Hver dobbeltside har tilknyttet lyttemateriale på CD’en. Bogstaverne og ordene gennemgås på CD, og så er der en dialog og en sang/rim. Der er desuden 4 bonus-emner, en emneopdelt ordliste og transskriptioner bagerst i bogen. På hver dobbeltside skal man finde en lille ting, der begynder med det bogstav, man er nået til. På q-siderne skal man f.eks. finde en ”queen”.