Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

Den lille Mads.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
At bruge disse to ord rigtigt
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Music: Nightengale Serenade
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Musik: Nightengale Serenade
3 Historier fra det virkelige liv
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Opstandelsesfest.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Ta Dig tid….
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Musik: Nightengale Serenade
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Livet.
Komme dit rige iblandt os
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Så tag mit hjerte i dine hænder,
Præsentationens transcript:

Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde. Fejlen ved kvinder Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang tid på den dér ?” Og Herren svarede: “Har du set alle specifikationer, jeg skal rette mig efter for at forme hende ?"

“Hun skal kunne vaskes men skal ikke være lavet af plast, ha’ mere end 200 bevægelige led som alle skal kunne skiftes ud, og hun skal kunne fungere på al slags mad, hun skal ha’ en favn som kan rumme flere børn samtidig, hun skal kunne gi’ et kram som kan hele alt fra et skrabet knæ til et knust hjerte, og alt dette skal hun kunne med bare to hænder”.

Engelen blev forundret over alle disse egenskaber. “Bare to hænder....Umuligt !“ Og dette er bare en standardmodel ?! “Der er for meget arbejde til en enkelt dag... Vent til i morgen og gør hende færdig dér“.

Engelen nærmede sig og rørte ved kvinden. Det vil jeg ikke, protesterede Herren. Jeg er så tæt på at fuldende denne skabning, som er mit hjertes favorit. Hun helbreder sig selv, når hun er syg, og hun kan arbejde 18 timer i døgnet. Engelen nærmede sig og rørte ved kvinden.

“Kan hun tænke ?" spurgte engelen. Gud svarede: “Men du har lavet hende så blød, Herre.” “Hun er blød", sagde Gud, “men jeg har også gjort hende stærk. Du kan ikke forestille dig, hvad hun kan udholde og overkomme.“ “Kan hun tænke ?" spurgte engelen.  Gud svarede: “Ikke bare kan hun tænke, men hun kan også ræsonnere og forhandle."

“Hun er ikke utæt... Det er en tåre“, rettede Herren ham. Engelen blev opmæksom på noget, strakte hånden frem og rørte ved kvindens kind... “Herre, det ser ud som om denne model er utæt ! Jeg tror, at du har lagt for mange byrder på hende.”  “Hun er ikke utæt... Det er en tåre“, rettede Herren ham. “Hvad er den til ?" spurgte engelen.

Dette gjorde stort indtryk på engelen; “Du er et geni, Herre. Og Gud sagde: “Tårerne er hendes måde at udtrykke sig på, hendes sorg, hendes tvivl, hendes kærlighed, hendes ensomhed, hendes lidelse og hendes stolthed.” Dette gjorde stort indtryk på engelen; “Du er et geni, Herre. Du har tænkt på alt. Kvinden er virkelig vidunderlig !"

Hun besidder lykke, kærlighed og meninger. Det er hun ! Kvinden har styrker, som forundrer manden. Hun tåler vanskeligheder, hun bærer tunge byrder. Hun besidder lykke, kærlighed og meninger. Hun smiler, når hun vil skrige. Hun synger, når hun vil græde. Græder, når hun er lykkelig og ler, når hun er bange.

Hun slås for det, hun tror på. Hun står op imod uretfærdighed. Hun ta’r ikke et “nej” for et svar, når hun tror at der findes en bedre løsning. Hun gi’r sig selv, for at familien skal trives. Hun følger en veninde til lægen, fordi veninden har lægeskræk. Hun elsker betingelsesløst.

Hun bli’r glad, når hun hører om en fødsel eller et bryllup. Hun græder, når hendes børn sejrer. Hun glæder sig over, at det går hendes venner godt. Hun bli’r glad, når hun hører om en fødsel eller et bryllup.

Hendes hjerte bli’r knust, når et familiemedlem eller en ven dør. Men hun finder selv styrken til at komme videre. Hun ved, at et kys og et kram kan hele et knust hjerte.

Hun glemmer, hvad hun er værd. Men der er en fejl ved kvinden: Hun glemmer, hvad hun er værd.

Send denne hilsen til dine veninder for at minde dem om, hvor fantastiske de er... Send den også til de mænd, du kender, for engang imellem trænger de til at blive mindet om det !