Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Gammelheds-Philosophy
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Få besked når der sker noget nyt KFUM-Spejderne i Danmark Udarbejdet af Ib Rævdal, 13. april 2009.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Trin 1: Find kvitteringer
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Backoffice præsentation
Formularer (Access, del 3)
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Gør det simpelt Trænings planlægning.
ER-diagrammer (databaser, del 4)
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Introduktion til Access (Access, del 1)
Validering af data (Access, del 7)
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi 2 Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser vores.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Rapporter (Access, del 5)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Det første ark i regnearket:
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
1. Database-systemer, introduktion
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
projekt eller lignende
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
Præsentationens transcript:

Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at der har indsneget sig en fejl. 3.Genvejs knap til oversigten total pr. site, man kan også bruge fane bladene i bunden. 4.Genvejs knap til BB i timen. 5.Genvejs knap til Dag månede, som viser en oversigt delt op på dagene i måneden. 6.Slette knap skal bruges når du ikke skal bruge oplysningerne i husker listen mere. 7.Dette er en huskeliste, hvis du nu spiller i flere timer på flere site er det måske meget rart at skrive start tidspunkt og sådan noget ned.

Indtastning af oplysninger 1.Dato felt, her står allerede dags dato, du kan dog godt ændre det, men du skal bibeholde formatet. 2.Her vælger du hvor du har spillet henne, Pacific, inter, o.s.v. de er predefineret og du vælger dem ved hjælp af dropdown menuen. 3.Vælg i dropdown menuen hvilke type spil du har spillet, ringgame (10-mands), HU MTT o.s.v. 4.Vælg her hvilken form for spil det er NL PL FL eller --- hvis det ikke har noget med spil at gøre f.eks. Bonus, withdraw o.s.v, dette er også en dropdown menu. 5.Denne skal kun bruges hvis det er en form for MTT du spiller, her vælge du mere specifikt hvilken MTT form du er med i freeroll, freezeout o.s.v. Igen dropdown menu. 6.Spilsted, måske lidt forkert ordvalg, men di vælge her i dropdown menuen om det er på internettet, Live, Bonus o.s.v. 7.Her skriver du hvad du har taget med ind til bordet. Ved MTT er det hele beløbet både gevinst del og casino del. Ved freeroll MTT skal du skrive 0 da den ikke må være blank. 8.Her skriver du hvad du forlader bordet med, hvis du er blanket af skriver du 0, du må aldrig efterlade den blank. 9.Skriv BB, lad den være tom hvis det ikke er ringgame eller SH. 10.Antal timer du har spillet.,25 er et kvarter,,50 er en halv time og,75 er 3 kvarter. 11.Vælg i dropdown menuen hvilken niveau du har spillet på. 12.Hvis der mangler et site, f.eks Empire så skal du trykke her for at oprette den. (Knappens navn er rettet på den nye udgave) 13.Mangler der et nivau, så tilføj det ved at trykke her. 14.Hver gang du har indtastet alle oplysningerne for et spil, trykker du her og så kan du taste den næste ind. Hvis du kun har oplysninger om et spil, skal du stadig trykke her, ellers gemmer den ikke oplysningerne. 15.Når du har tastet alt ind, så trykker du her, tabellerne vil blive opdateret og boksen vil forsvinde.

Specielle ting du skal være opmærksom på 1.Det er kun ved Ringgame og SH at du skal taste BB, timer og niveau ind. 2.Spilsted: Live, vælg MTT, SNG eller hvad det nu er du skal spille, det ville måske også være en ide at taste Live ind under sites. 3.Sites: Tast live, neteller og visa ind som en mulighed, så har du fuldstændig kontrol over hvor tingene ryger hen og hvor meget. 4.Ved Bonus vælger site, og 0 kr. i sat ind og så bonus beløbet i trukket ud. 5.Det samme er gældene ved deposit. 6.Ved Withdraw er det omvendt, beløbet du trækker ud i sat ind og 0 kr. i trukket ud. 7.Beløbende kan kun være i $$$, desværre, det ville være alt for omfattende hvis man også lige skal ind og finde kursen. Det var nok lige det vigtigste. Lige et par eksempler.

Ringgame/SH •Det her er en standard indtastning når man har spillet almindeligt cashgame.

MTT, SNG, osv •Sådan ser indtastningen så ud ved turneringer.

Bonus •Bonus indtastning, rimligt simpelt.

Deposit •Igen ikke så mange oplysninger.

Withdraw •Omvendt, men igen simpelt.

Huske listen 1.I dropdown menuerne vælger du det site du har spillet på. 2.Blinds 3.Og dit indskud 4.Hvad du trækker ud når du er færdig 5.Start tidspunkt samt slut tidspunkt 6.Når du har tastet oplysningerne ind, trykker du på slet og det bliver blank og klar til brug.

Total pr. site •Nu er vi nåede til statastik delen. Her kan du se indtjeningen, tabet, per månede, per år, per site. Denne viser alle sites, for alle typer spil. •Leg lidt med det, så lære du nok kombinationerne. Her kan du vælge mere Specifikt havd du vil se Data på. Her kan du vælge Specifikke måneder og Senere år. (Når du har Spillet længe nok) Her vælger du specifikke sites.

Dag måned/BB i timen •Det samme regler gælder for dag måned og BB i timen. •Prøv dig frem.

Charts •Chart viker på samme måde som statastik oversigt, her kan du også vælge hvad du vil se. Jo længere tid du har spillet, jo bedre er de, desværre er der ikke nogle total. De 3 steder kan du definere Hvad du vil se

Det var vist det. •Jeg tror det meste er gennemgået •Hvis der er spørgsmål så post det i tråden så alle får gavn af det. •Husk, arket er ikke beskyttet på nogle måder. •Lad vær med at ændre navnet for hvis der kommer opdateringer, så vil der gå koks i det. •Held og lykke med det hele.