Hjælp til integrering af IT i undervisningen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
MEDIEKULTUR OG SKOLEKULTUR
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
PC1 Lad os komme i gang…..
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
MEDIEPÆDAGOGISKE VEJLEDNINGSVÆRKTØJER
Læringscentret og nye vejledningsformer
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Ergoterapeutuddannelsen – informationssøgning  Bibliotekets tilbud  Samarbejde – uddannelse og bibliotek  Informationssøgningsundervisning på ergoterapeutuddannelsen.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
Udvikling af fagenes didaktik Flakkebjerg,
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Klavs Asbjørn Hansen Vibeke Wendelboe Lund Maria Aas.
Velkommen! Strøtanker vedr. pædagogisk IT som et indsatsområde.
Videndeling og ledelse
It og medier Folkeskolens formål Elevens alsidige personlige udvikling dansk, historie, sprog … matematik, natur og teknik … idræt, sløjd, billedkundskab,
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Inspiration til faglig læsning i danskundervisningen på ElevIntra
 2 elever fra hver klasse fra 4. klasse og op.  2 hold, et hold pr halv år.  Samme organisering som et elevråd.  Kort ansøgning.  Klasselærere er.
Brædstrup skole Skolens handleplan for læsning
6 år med JPCK og hvad så nu? Annette Eickhardt marts 2011.
Hvilke fordele er der for SFO´en i Skoleintra
De gode værktøjer i ElevIntra
Faglig fordybelse i indskolingen
Hvem er vi? Thomas Møller Viceskoleinspektør Tobias Smith IT-vejleder
Sådan bruger vi LærerIntra
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
BYOD - Løjtegårdsskolen ”It har meget lille betydning for forandringer på kort sigt. Men på lang er it medvirkende til store forandringer i vores måde.
 Arbejder i Vallensbæk Kommune  Udviklingskonsulent med fokus på IT  IT-vejleder på Pilehaveskolen  Dansklærer i en 6. klasse.
Folkeskolereformen på vores skole
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Picasa billedbehandling
Kompetencehjulet UC Syds IKT kompetence projet For projektbeskrivelsen, se IT- og TelestyrelsenIT- og Telestyrelsen Direkte link til projektbeskrivelsenprojektbeskrivelsen.
It-medie linje Skolecenteret Jetsmark årgang.
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
It i de gymnasiale uddannelser Udstyr og anvendelse, 2010.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Skolebiblioteket Materialer Undervisning Informationer Oplevelser Viden Kultur Vejledning mv.
PROJEKTOPGAVEN I ELEVINTRA Rikke Thonbo 2012 Arbejdsrum som værktøj.
- ”JPCK den 2. ”bølge” efter Skole-It”
SkoleIntra og faghæfte 48
SkoleKom, SkoDa og SkoleIntra
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
ETwinning VEJEN TIL EUROPÆISK SAMARBEJDE L Kodal SkoleIntra Kolding den
Temadag om undervisning af borgere Fra forsøg til udvikling af konceptet - erfaringer og ideer.
SkoleIntratræf Kolding Lisbeth Møller SkoleIntra i specialundervisningen.
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
ELEVINTRA På Skoleintratræf Hvad skal vi nå? Bruge Elevintra til at: Differentiere Dokumentere Evaluere Ved hjælp af billeder, lyd og tekst.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Brug af internet i klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne.
Skriv avis …med mobil, www og tekstbehandling Lavet af Mette Rabæk og Signe Sloth It- færdighedsniveau: For skolens ældste klasser.
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Anders Lundby – STIL Bjarne Frandsen, Efterskoleforeningen
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Ansøgning for dummies.
Vejledning i at scanne..
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Ansøgning for dummies.
IT undersøgelse på Breum Skole
Ansøgning for dummies.
IT i undervisningen interaktive assistenter
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Hjælp til integrering af IT i undervisningen 2005 -2006 For hele klasser, mindre elevgrupper og lærere.

Hjælp til din undervisning med IT og medier Ud over hjælp til ElevIntra tilbydes der i skoleåret 2005-2006 også hjælp og spotkurser i brug af andre digitale undervisningsmidler i undervisning. hjælp og vejledning i: opstartshjælp billedbehandling scanning Informationssøgning Fremstilling af Hjemmeside Bibliotekskundskab Andre fagspecifikke programmer. IT-projekter mv.

Hvad er ElevIntra? ElevIntra er en overbygning til LærerIntra ElevIntra rummer en række undervisningsrelevante moduler, der tager udgangspunkt i klassens og den enkelte elevs skoledag Kan styrke og understøtte elevernes lærerprocesser Giver mulighed for undervisningsdifferentiering IT kan på en nem måde integreres i undervisningen Mål og indhold bestemmer rammerne for læring  

Hvad kan ElevIntra? Elverne kan Arbejde med bestemte undervisningsforløb i ARBEJDSRUMMET Skrive boganmeldelser Oprette samlemapper til en digital portefolio eller præsentationsmappe Sende opgaver og opgavebesvarelser online Skrive i logbøger (gruppelog/elevlog) Udarbejde interne/eksterne web-aviser Lave egen hjemmeside

Hvad kan ElevIntra? Lave udstillinger på nettet Klikke sig ind på den samling links, læreren har forberedt til undervisningen Eleverne kan få og give informationer om klassen og skolen I Klassearkivet lægges der elevopgaver, klassens billeder mv. Arbejde med dokumentskabeloner– fremstillet af læreren Læreren administrerer det hele fra Admin

Timer, hvor du og din klasse kan få vejledning og support Timer, hvor du og din klasse kan få vejledning og support.   HD kan bookes og går med ud i klassen – Lav en aftale i god tid! Man Tirs Ons Tors Fre IT-hjælp

Husk at booke computere, projektor, den "bærbare" samt HD Husk at booke computere, projektor, den "bærbare" samt HD. Hvis kurset finder sted på nederste gang "ny" afd. eller øverste gang ”ny" afd., så er det den "trådløse", du skal booke. HD er også til rådighed i timer/dage i fleksugerne. Venlig Hilsen Hanne Daugaard Husk at PF og HD er JPCK- Koordinatorer (klik på stregen for at læse mere), og vi kommer gerne ud i gaderne/årgangene, når JPCK er på dagsordenen. (klik på JPCK)