Pressefrihed i Rusland?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børns sociale liv med digitale medier
Advertisements

HEJ. Den 23. september 2011 bliver Mathilde Schausboe bedt om at indstille amningen af sit barn i Illums nyåbnede restaurant Spisebaren. Mathilde er medlem.
Hjælp der er en journalist i røret
Interaktiv kommunikation - strømninger indenfor kommunikation
Hvornår bider medierne på? Få dine budskaber igennem.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kommunikation af resultater
Rådet for Etniske Minoriteter
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Statistikkens rolle som grundlag for politiske beslutninger
Frie informationer og kampen for demokrati Biblioteker og demokratisk dannelse.
1 Pressen og skolelærerne Mediekursus 21. juni 2010.
Goddag, det er TV-Avisen Almene Boligdage, lørdag den 3. september 2011 Presse- og informationsafdelingen BL – Danmarks Almene Boliger.
Sofies dejlige dag.
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Titel Handlingsplan 2013 Stig Langvad, formand Tekst.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
KØN OG MEDIER MEDIEVERDENENS BEHANDLING AF KVINDER OG MÆND OG LIGESTILLINGSSPØRGSMÅL V/KONCERNCHEF OG ANSV. CHEFREDAKTØR LISBETH KNUDSEN.
Mediesociologi 9.1 Pierre Bourdieu om journalistikkens felt
Forskellige former for magt
Weekendkonference i 2. kreds LO-skolen, lørdag og søndag den 29. – 30. januar 2011 Presse- og informationsafdelingen Boligselskabernes Landsforening.
Uge 7 Unge og seksualitet.
SSP- hvad er det? Skolerne Socialforvaltningen / Fam.afd. Politiet
Blogging i Patent- og Varemærkestyrelsen Ana Petrina og Anders Due Bedst på nettet, 20. november 2007.
Kommunikation Intern kommunikation
Præsentation & dagens gæst fra Randers bibliotek
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Børn og unges sociale liv online Og hvilken rolle spiller læreren?
DIIS ∙ DANISH INSTITUTE FOR INTERNATIONAL STUDIES Udvikling, bistand og forretning Lars Engberg-Pedersen 6. november 2009.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Udfordringer.
2.lektion:Demokrati 2.Lektion i undervisningsforløbet ”Det politiske system i Danmark” baseret på kapitel 6 i bogen Luk Samfundet Op! af Brøndum & Hansen,
1 & 2 lektion: Samfundet og samfundsfag – hvad er det?
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Rum for Rummelighed - Ingen grænser for kreativiteten Københaven, den 1. april 2014 Jesper Boesen, No Barriers Advice.
Realisternes territorium – magt og konflikter. Kapitel 3.
Start med instruktionen på den lille skærm Præsentation Klik her med musen for at vise præsentationen.
NYHEDSMEDIERNES TILSTANDSRAPPORT ´15 Et samarbejde mellem Den danske Publicistklub og Center for Journalistik, SDU.
SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige.
Hvad er offentligt og hemmeligt i Danmark
2.lektion:Nationalstaten
Medierne - som politisk aktør. Indflydelsen Ungdomsuddannelse - afskaffet efter Tv-indslag Indvandrere arresteres mere - SF foreslår ændringer i optælling.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret I mediernes spotlys Landbruget i de regionale medier …og i de landsdækkende Man ku’ jo opføre sig ordentligt PRESSEMØDE.
SKABELON.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Oplæg ved journalist Claus Leick ( 1.Ytringsfrihed i din kommune 2.Regler om ytringsfrihed 3.Selvcensur og andre barrierer (chefer!) 4.Jeres.
SKRIVEFAGET Modul 4: Faglighed og taksonomi Lektion 4: Diskussion.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Globalisering ANNE ROSENDAHL KRISTIANSEN 1.B NGH.
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Jørgen Bang og Bo Fibiger
Introduktion Mål (Dem fra Meebook)
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Den digitale dansker – digitalisering af hverdagen
Oplæg v. Sarah Tarp Nissen
Hvem har magten over holdninger og viden?
DEN GODE STIL.
Præsentationens transcript:

Pressefrihed i Rusland?

Foredrag på Christiansborg 5.11.2010 Brita Kvist Hansen, Ruslandsmedarbejder og redaktør for Orientering holdt oplæg om de kilder, hun selv bruger, bloggernes betydning og den splittelse, der præger det russiske mediebillede: På den ene side er der klare grunde til, at Rusland er nede på en plads som nummer 140 på barometeret over pressefrihed i verden, på den anden side er der en mangfoldighed af tilgængelige kilder. Men en meget lille del af den russiske befolkning bruger dem eller har overhovedet adgang til dem, og også for udenlandske journalister er der en række udfordringer: Bestemte mediers loyalitet, proportionerne i et emne eller en diskussion og store mængder anonyme kilder.

En kritisk presse Ja, en mangfoldighed af kilder og synspunkter. Men… Et fåtal ser/hører/læser dem. Tolkbarheden: Hvem taler, hvorfor og med hvilke konsekvenser? En presse – men ingen slagkraftig opposition eller græsrodsbevægelser. Der er debatter, men er der ”en offentlig debat”

Aviserne

Det uregerlige internet Eksplosiv vækst i brug af Internet (20% på ét år) Blogs: Politik, snik-snak, pjat Satire - Twitterprofil ”Kermlin, persident of Roisija” Skaber lejlighedsvist et pres som pressen ikke magter ”Den 4. statsmagt”

Mobil og net mod magtmisbrug

Lighed for loven?

Den officielle version… brita rusland\Ny mappe\YouTube - Putin & Lada Kalina.flv.mp4

Automobilklubben venter på Putin… brita rusland\Ny mappe\YouTube - Путин едет на Калинах.mp4