Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udfordringer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udfordringer."— Præsentationens transcript:

1 Udfordringer

2 Definition En udfordring er et forhold, som virksomheden skal reagere på. Udfordringer kan være både muligheder og trusler, der opstår, og som er relevante i forhold til de kritiske succesfaktorer.

3 Sammenhæng

4 Eksempel: Jysk For Jysk er det en kritisk succesfaktor at have et godt omdømme, så kunderne stoler på den virksomhed, de handler med. Derfor har Jysk udarbejdet en CSR-politik, som skal give kunderne sikkerhed for, at de produkter, de køber, er produceret under forsvarlige forhold. En dag skriver en journalist en artikel om, at virksomheden er mistænkt for at købe produkter hos en leverandør i Bangladesh, som har børn ansat. Det kan udvikle sig til negativ omtale af Jysk i pressen og dermed en udfordring for Jysk.

5 Væsentlige udfordringer
Har udfordringen: Indflydelse på de kritiske succesfaktorer? Betydning for det økonomiske resultat? Betydning for den fremtidige vækst?

6 Sådan findes udfordringerne
Udfordringerne findes med udgangspunkt i de analyser, som blev udarbejdet i forbindelse med situationsanalysen, fx PESTEL 5-Forces Konkurrencestrategi Værdikæde Regnskabsanalyse


Download ppt "Udfordringer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google