Prutte-typer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
Du er helt udkørt og føler dig presset.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Du er ret træt og frustreret……
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Forskellige traditioner
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Hvordan kan man arbejde meningsfuldhed i forandringsprocesser?
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
K A T S J, siger Katsj, siger Katsj K A T S J, siger Katsj, syng nu med.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Mikro-Mani ___________ ___________ BAKTERIE BAKTERIE
Tradition og Fornyelse
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
5 min. abs 30 sek. hver.
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Så er familien Sølvsten Nissen igen blevet installeret i Tanzania. Men denne gang er det i Dar es Salaam i et nyt hus, og derfor vil vi gerne invitere.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Facebook Ung i Grenå.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Lidelsens problem (teodicé)
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
Mr. Raggys prøveeksamen
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Billeder.
Hvordan man renser toilet kummen
Digte om immigration i New York
Palle alene i verdenen! Øv livet kan være trist..
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
DISCUSPROLAPS Discusprolaps' betyder en bule på disc'ens overflade.
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Karneval 22 & 23 maj. Turen til karneval i Glejbjerg fredag den 22. maj Sambaoptog i Glejbjerg Afgang fra Seminariet Ankomst børnehaven i.
Livet.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Stxstudentereksamen.
Lille store verden Rasmus Seebach
Herren er min hyrde salme 23
Kikkertoperation af knæ Træn lidt, men tit indenfor smertegrænsen.
Har jeg virkeligt evigt liv?
Kald det kærlighed Omk.: Kald det kærlighed
Nu Jesus kommer gående på vandet
Prutte-typer.
Præsentationens transcript:

Prutte-typer

Normal prutten Denne prut kommer til enhver lejlighed. Den lugter ikke så slemt, idet den ikke slippes med så megen kraft. Det er den type du slipper når du kommer gående på gaden. Du vil have den skal komme ud langsomt, men den snyder og og giver lyd fra sig….

Stue prutten Du er til fest og får sådan en lyst til at gå på toilettet, men beslutter dig for at gå hen i et hjørne af stuen, spiller dum, løfter foden lidt for at slippe prutten og kigger derefter til den anden side. Du håber at ingen hørte noget. Velkommen til stue prutten.

Kontor prutten Det er den man skjuler med en let hoste, men lugten, ja den kan du ikke skjule.

Gave prutten Dette er den typiske “våde” prut. Det er prutten der kan gøre en almindelig gåtur i byen lidt mere kompliceret end normalt, specielt hvis der ingen offentlige toiletter er i nærheden. Hvis du finder et toilet er det også en af dem der koster at tørre. Helt klart en af de værste...

Morgen prutten Den bedste måde at starte morgenen på er med en god prut. Ikke tale om at dele den med andre. Ned under dynen og snus ind. Den kan også gå under dæknavnet Egoist-prutten. Ingen vil dele den med andre.

Skole prutten Denne er den typiske man slår henne i skolen eller når du spiller kort med vennerne. Den laver en ordentlig bobbel og når du rejser dig fra stolen........ mama mía...

Smerte prutten En af de mest hadede af folk. Når den trykkes af er det som om den river alle hårene i røven med. Prutte-kendere kalder den til tider også Riven. Lyt til den og giv den selv et navn du kan lide...