Tryk F5 for at starte quizzen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
Game maker.
At bruge disse to ord rigtigt
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
7. Januar 2012 Hans Christian Engelbrecht
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Scenografi og iscenesættelse Elektronisk Billedarbejde
Ordentlig Julekort.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Det svære liv i en sportstaske
Læringsstile og lektier
SHADOW OWNERS DK VI ER PÅ VEJ JA VI SKAL OGSÅ SPISE.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Borgernes barrierer for brug af IT
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Dansk sprog og sprogbrug 2 Michael Dal
CAMPUSSKOLEN.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
ORDKLASSER I FARVER 2009.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Mindre grimt, tak.
Å.
Kapitel 3 – nogle citater
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
1 Danseafslutning marts 2008 H U M Ø R D A N S E R N E V E J L E Skal vi ikke snart i gang med dansen. Lene byder op.
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Vokse gennem venskab!.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Smølfens død.
Kate-QUIZ-mus.
Den nødvendige opdragelse i en børnefamilie
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Udarbejdet af Annette Olsen. Agenda Baggrund for øget fokus på trafik og samarbejde Gennemgang af projektet Før / undervisningsmappe/ invitation/ Under.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
MobSQUAD.
Opgaver og drøftelser kristendomskundskab og dansk 8. – 9

Adventsangen ”Velkommen grønne adventskrans”
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Gennemgang af Youtube.com. Hvad kan man finde på Youtube.com?  Musik  Film  Filmklip  Instruktionsvideoer  Etc.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Fortælleren MÅL: Kunne beskrive forskellige fortællertyper og forklare forskellene. Fortællertyper? Hvilken betydning har fortælleren? Hvad kan vi tilføje.
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
Øvelsestimer (opgave 7) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
Dagsorden Tirsdag d. 28/10 Hvad ved vi nu om novellegenren – snak i gruppen! Opsamling på film omhandlende komposition. Gruppearbejde i teams – ”Hovedet”.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
At bruge disse to ord rigtigt
Unge og Religion TOLERANCE
Præsentationens transcript:

Tryk F5 for at starte quizzen. Næste

Regler Næste - Quizzen består af 10 spørgsmål Til hvert spørgsmål bliver der givet et velvalgt citat fra podcasten For at se svaret skal der blot trykkes på stjernen under citatet. Der bliver givet point både for at gætte hvilken episode citatet er fra og for hvilken kontekst det blev sagt i. Ikke noget med at snyde! Næste

Spørgsmål: 1/10 ”Jihad myrer”

Brian Mørk #64 Mikkel fortæller om en art af myrer som sprænger sig selv i luften efter at Brian har snakket om sit eneboerliv ude i en skovhytte og hans problemer med myrer. Næste

Spørgsmål: 2/10 ”Døde i 2'eren”

Opstod efter en længere snak om Yoda og de nye Star Wars film. Martin Nørgaard #52 Udtryk for analsex. Opstod efter en længere snak om Yoda og de nye Star Wars film. Næste

”En ekstern stalker service” Spørgsmål: 3/10 ”En ekstern stalker service”

Morten holder øje med folk fra Mikkels lejlighed. Anders Fjeldsted #115 Morten holder øje med folk fra Mikkels lejlighed. Næste

Spørgsmål: 4/10 ”Aktiv Luderfyr”

Mikkels brugernavn på websited ”Boyfriend” for bøsser og lesbiske. Thomas Warberg #5 Mikkels brugernavn på websited ”Boyfriend” for bøsser og lesbiske. Næste

”Toranen siger ikke noget om at puffe til ting” Spørgsmål: 5/10 ”Toranen siger ikke noget om at puffe til ting”

Wichmann ranter om religion igen. Carsten Eskelund #112 Wichmann ranter om religion igen. Denne gang handler det om hvordan religiøse mennesker snyder deres religion og hvordan at der er en række verber i toranen som virkelig orthodoxe jøder ikke må gøre. Næste

”På drontens høj skal du havde smedet slangeskind på kinderne” Spørgsmål: 6/10 ”På drontens høj skal du havde smedet slangeskind på kinderne”

Simon Jul #33 Simon Jul forklarer hvordan at han synes at manifester er noget middelalderligt som riddere måske kunne bruge. Næste

”Watermelon – What a Melon” Spørgsmål: 7/10 ”Watermelon – What a Melon”

Ruben Søltoft #31 Mikkel og Rubens bandnavn. Deres Shubidua-ting er at tilskuerne spytter vandmelon kerner op på scenen. Næste

”Crazy Beauty er Mortens hestenavn” Spørgsmål: 8/10 ”Crazy Beauty er Mortens hestenavn”

Niels Forsberg #69 Morten har et fast job hos DM i Pony. Han fortæller hvordan at hans store frygt var at skulle optræde på travbanen. Næste

Spørgsmål: 9/10 ”Homer på Mars”

Morden May #72 Morten fortæller om hans joke om sorthvid filmen fra Mars-landingen. Mikkel har set Radiolab om farver og laver en decoy på det. Næste

”Hvad jeg ik’ vil gøre ved den tuschtegning” Spørgsmål: 10/10 ”Hvad jeg ik’ vil gøre ved den tuschtegning”

Frederik Rosgaard #73 Der bliver snakket om hvor lækre Disney figurer er igen. Lady Marianne er en hot fox. Næste

”Vi skal ogs’ snart havde gjort noget ved det merch” Spørgsmål: Bonus/10 ”Vi skal ogs’ snart havde gjort noget ved det merch”

Morten Wichmann Alle episoder. Kom nu i gang drenge. Tak for spillet