Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Gammelheds-Philosophy
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Arbejdsløs.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Det svære liv i en sportstaske
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
- gennem Marte Meo metoden
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Learn2improve Dansk Junior Golf Akademi
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
3. N OVEMBER 2009 DØGNKONFERENCE, HORSENS. I NDHOLD Hash- og Kokainprojektet Grupperne Formål Målgruppe Tilgang Udvalgte resultater.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Læring i et vejledningsperspektiv
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Videoanalyse efter VIKOM´s principper:
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Børn og unge med handicap siger deres mening
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Akutafdelingen På vej mod DNV Oplæg til gruppearbejde: Hvad gør vi først? Hvad gør vi siden?
Historien om de gode venner.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Socialt Udviklingscenter SUS Web: IAT -Et vindue til verden Social- og specialpædagogik i inkluderende perspektiv Konference.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En fejl af stor betydning...
Den koordinerede ungeindsats
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Præsentationens transcript:

Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011

De to ansigter er både personer, situationer og hændelser. Først noget barnlig glæde over at tage fat om tingene. Der har været mange hårdrejsende kampe, men det grundlæggende billede er, at der er borgere og personale, der har kastet sig ud i det. De åbne arme er parat til at gribe chancen. Og de store øjeblikke er blevet grebet.

Projektet har mange solstrålehistorier med borgeren i centrum, fx Sanne der skyper. Min oplevelse er at beboerne stille og roligt er ved at komme på banen og bruger teknologien.

Da vi startede, gik vi i gang med stor iver. Der var bump og udfordringer, men alligevel fandt vi en vej uden om. En gang imellem gik vi ud på nogle sideveje men så fik vi en god ide. Det var det med betjeningsudstyr. I kunne se et stort potentiale hos borgerne, og nu er vi endt i en turban af diverse frugter. Et flot resultat af projektet.

Det gik op for mig, at vi alle kan bruge en computer, lige meget om man har ben eller ikke ben, sprog eller ikke sprog – alle kan være med, især ved brug af hjælpemidler. Der er mange muligheder, som jeg har fået øjnene op for.

Det private rum er meget vigtigt, det gjorde Thomas mig opmærksom på. Når der er så mange ting, man skal have hjælp til i dagligdagen, betyder bare en lille smule selvstændighed og privat liv, at man kan opleve sig selv som et menneske.

Palle er en glad mand. Meget glad. Han har fået kontakt med sin familie, en kontakt som han ikke havde før. Der er godt at tænke på, når det er vanskeligt, og man ikke når så meget.

Vi har været gode til at lade beboerne være i fokus. Det var svært i starten, men det er ikke så svær længere. Det var været et trygt projekt, der har altid været noget at spørge til råds.

Projektet er bygget på et solidt fundament – tovholderne. Der har været perioder, hvor teknikken var langhåret. Der har været perioder hvor det er gået op og ned af bakke. Det arbejde, der er lavet på afdelingerne, har givet en masse solstrålehistorier.