Whiskysmagning 2. Sept. 2011. I aften skal vi koncentrere os om Highland.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Game maker.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
MWL Whiskysmagning 29. november Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Whisky smagning og musik
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Nøgler til menighedens vækst
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Hvem vinder? Hvem vinder? Øl versus kvinde. 1. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. 1.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
Guds glæde gennem generøsitet
Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Whiskysmagning 4. Sept En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.
Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.
Med tegninger af Morten Grove OTS
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?
MWL Whiskysmagning 4. Marts 2016 Hos Lisbeth og Olav.
SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill.
Aktivitet 2 Duft- og smagsforsøg.
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Her er hvalen Hvalborg, stoppet ud i vat og avispapir og sprit, den blev født i Irmitz, en kold decembernat lidt nordøst Kransvesit.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
hvad svagt vi kun skimter, mens øjet er blåt. det lever dog i os,
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
591 – Se en ild, der flammer stort, 1, S1
med alle tungers liflighed neddaled til Guds menighed.
212 – I al sin glans nu ståler solen 1, S1
Se, hvilket menneske, se, hvilket sind. Se, hvor han glad lukker
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
608_Den himmelske lovsang 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
En rejse ind I smagens verden
Hos Mai-Britt og Mogens
Nu det jul! Nissebanden i Grønland
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Jesus han mellem syndere
Hjerte, løft din glædes vinger!
Herren er min hyrde salme 23
Døren i himlen er åben for dig
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Den glade skole på bjerget.
Nu Jesus kommer gående på vandet
Whiskypræsentation 2. juni 2017
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Præsentationens transcript:

Whiskysmagning 2. Sept. 2011

I aften skal vi koncentrere os om Highland

Blair Athol, 12 år, 43 % Blair Athol Single Malt Distillery ligger ved indgangen til Highland i en nydelig (pitoresque) mindre by, Pitlochry ved hovedvej A9. Det blev etableret i 1798, så Blair Athol et af de ældste funktionsduelige distillerier i Scotland. Hovedproduktet er en 12 år Single Malt Whisky med en blød og fyldig dyb aroma, en stærk frugtagtig smag og en blød finish. Blair Athol indgår også i blended whisky fra Bell’s

Dette er smagning nr. 1

Sanselig nydelse Den epikuræiske, effektive, stemningsvækkende og indbegrebet af elegance af den fineste og helt ærligt førende Single Malt Scotch Whisky

Et formidabel produkt for leverandører og ejere af ærlighed med en absolut sans for overdådighed. Den gløder af varig godkendelse med sin helt fantastiske vidunderlige glæde fra det herlige destillat.

Og hvor er vi?

A single barrel bottling, 13 år, 46 % En af 468 håndfyldte ”karafler” fra et (sherry)fad (der er 2 af 8 fade tilbage. Disse kan købes for 18 £ pr flaske ved køb af 1 fad)

Efter 2 vidt forskellige smagninger fra samme destilleri er der nu: Fri Leg!

Whisky sLAUGsang Mel.: Om lidt er kaffen klar • Se - hvilken aftenstund - solen var rød og rund. Væsken er gylden og klar når vi en smagning har. Glæden og livet er helt uden skår når en whiskytår vi får. • Mærk hvilken herlig duft - revling og højfjeldsluft - eller en græstørv med røg gør vores stemning høj. Glasset bli'r vugget og ganen får fugt til en liflig whiskylugt. • Nyd drikkens kryddersmag på denne smagedag. Prøv hvor en vanddråbes kraft ændrer den ædle saft. Klukken og pludren og skylning i mund gi'r en salig smagestund. • Hør englesangens lyd til næste mundfulds fryd. Single Malt prises i kor om dette glade bord. Tungen får fyldige indtryk af sprit når en maltstrøm flyder frit. • Tænk på den fremtidsplan hvor vores danske "klan" rejser til landet mod nord hvor skotske skotter bor. Glæden og livet er helt uden skår når en Skotlandstur vi får!