Der var engang et ældre ægtepar ....

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Arbejdsløs.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
3 Historier fra det virkelige liv
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Med dejlige varme farver
Telefonen ringer.
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Smileyen, som fik en ven.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Å.
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Joken, der bringer dig held!
KVINDELIG SELVSIKKERHED
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Findes det onde? Billederne er taget af Marcel Cohen.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Religion er opium til folket”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Kapitel 4 – nogle citater
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Introduktion til Kongen og hans Rige
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Loven om bekymringer Matt 6,
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Hjælp til at takle troskrisen!. Troskrisens kerne ”Simon, Simon! Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Lyset der skinner i mørket
10 roser til dig.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Skabt som mand og kvinde
Af Hani Al-Kerdi Klasse 1.3t RTG.  Hvad i skal høre om i min fremlæggelse  Isolering af huse  Forskellige slags materialer  Det bedste materiale til.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Joken, der bringer dig held!
Præsentationens transcript:

Der var engang et ældre ægtepar .... Hver 85 år gammel og gift i 60 år.

De var ikke millionærer, men de levede godt, fordi de havde sparet op.

De var sunde trods deres høje alder og det kunne de kun takke, fordi de altid insisterede på at spise sund og nærende mad.

Ydermere motionerede de

Dog en skønne dag, kunne dette sunde liv ikke redde dem Dog en skønne dag, kunne dette sunde liv ikke redde dem. Deres feriefly styrtede ned.

Og de kom direkte i Himmelen.

Ankommet til Paradiset blev de modtaget af Skt. Peter

Han tog dem til en luxuriøs villa, udstyret med vidunderlige møbler, og et køkken med de mest moderne apparater. En tjener stod til deres rådighed. De var målløse. Peter sagde til dem: “Velkommen i Himmelen! Dette hus tilhører nu jer." 

Den gamle spurgte Skt. Peter, hvor meget de skulle betale for det. “Intet” svarede Peter “I har levet, ligesom Gud ville have, og det er jeres løn for det.”

Den gamle kiggede ud af vinduet og så en første klasses golfbane, som han aldrig nogensinde havde set magen til. “Hvad koster det at spille her?” spurgte han Skt. Peter. “Vi er i Himmelen, alt er gratis”.

Derefter gik de til golfclub-restauranten og så Et dækket bord med mad af al slags: Alt godt fra havet, kød, exotiske desserter og forskellige slags drikkelse. “Ikke spørge” sagde Peter “alt er gratis”.

Den gamle så en smule nervøs ud, så kiggede Han på sin kone og spurgte til sidst Skt. Peter: “Hvor er diætmaden, uden fedt og uden kolesterol?  Og den koffein fri kaffe?” “Det bedste af alt er, at man her kan spise alt det man vil, uden at blive tyk eller syg. I er i Himmelen !”

“Siger du til mig, At jeg daglig skal løbe?” “Kun hvis du ønsker det” svarede Skt. Peter. “Og behøver jeg heller ikke at spise sukker- og saltfri mad? Og kan jeg drikke øl?” “Selvfølgelig” svarede Peter. “Man kan her spise og drikke alt hvad man ønsker sig! “

Den gamle kiggede på sin kone og sagde:   “Uden dig og dine skide vitaminer og fuldkorn ....... kunne vi have været her allerede for 10 år siden!”