Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Logistik Mål og strategier
Advertisements

Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
PostDK momsmodul Mange netbutikker overser, at der ikke er moms på forsendelser, når de sender varer til privat kunderne med Post Danmark.
+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
QR-koder.
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Økonomiske beregninger
ACN – en oversigt Gældende fra 1. juli 2010 DANMARK ®
“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet.
PengeSpillet.
1 Diamanter, Dollars, Stjerner & Præsidenter Om Distributør-niveauer, Indtægter, STAR PROGRAM & Rang.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
ADR (AUTOMATIC DELIVERY REWARDS ) (Nyt program - 1. september) LifePak ® (eksempel) – 72,40 PSV 401,60 DKK med 5 % rabat= 381,52 DKK (68,78 PSV) Fragt.
(Automatic Delivery Rewards)
Hvordan virker Backoffice Hvilken strategi og taktik skal man anvende
En belønnende forretningsmulighed.
Rådgiverpuljen Mette Thybo. Hvem kan søge puljen? Det er en forudsætning for at opnå tilskud til køb af privat rådgivning, at:  virksomheden er registreret.
Network Marketing En 2 til 5-års Plan Fremtidens Virksomhed
® Velkommen…!.
UDBUD.
LANCERING AF DEN NYE SCANNER 2014: Opgraderet S3-scanner
Backoffice præsentation
ERP-Projekt Jakob Mikkelsen, Jeppe Bøgh, Martin Olsen og Casper Mathiasen.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Bestilling af IT udstyr og software fra Digitaliseringsstyrelsen. Har du prøvet at bestille i dag?
SALGSKOMPENSATIONSPLAN PRÆSENTATION
26.2 Kapacitetsomkostninger
Cradle 2 Cradle.
20.3 Bidragskalkulation ved køb i udenlandsk valuta
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Backoffice præsentation
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Automatisk mellemregning mellem I/S og deltagerne.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
MAKSIMER DIN SCANNERFORRETNING. EN FORRETNINGSMULIGHED ULIG ALLE ANDRE Stigning Antal Scanneroperatører i EMEA % Antal scanninger lavet.
SCANNER LEASING. Scanneraftale BioPhotonic Scanneren er patenteret og ejet af Pharmanex. Scanneren kan kun leases af en uafhængig Nu Skin distributør.
SCANNER BONUSORDNINGER. Scanneroperatørbonus Bonus for første scanning: €10 €10 i bonus for første scanning bliver givet til scannerleaseren, når en kunde.
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
Uafhængige LifeWave Distributører
Formål og indhold Det overordnede formål med forslaget er at medvirke til en bæredygtig produktion og forbrug ved at opsætte kriterier for god miljømæssig.
Matematik B 1.
10.1 Anskaffelse af inventar 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget.
Egenbetaling på sygeplejeartikler til sårbehandling i Odder Kommune.
TIL FREMTIDEN VELKOMMEN. FAKTA · der ikke kan diskuteres... Cashback og tilbud. Et produkt alle vil have. Kunden sparer 20-22%. Walmart, Bestbuy, SamsClub.
Resultatopgørelse og balance for et APS (anpartsselskab)
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Vindmøller Priser på vindmøller, Hvor meget strøm kan den producere?
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
20.1 Bidragskalkulation udarbejdet som en forkalkulation
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. Økonomi på Spil (Arbejdshæftet: Styr på dine penge)
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Nu Skin EMEA Wealth Maximiser salgskompensationsplan.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
E-handel og online service
Automatic Delivery Rewards
SKI Principper for roaming
Procesflow indkøb & fakturamatch i Apovision (1/2)
Kursus for administrative medarbejdere
Nu Skin EMEA Wealth Maximiser salgskompensationsplan.
Bestilling og ordrebekræftelse
PengeSpillet 2018 #Pengeuge Til arbejdshæftet "Viden om penge"
Præsentationens transcript:

Automatic Delivery Rewards Hovedtræk

Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde månedligt kan modtage produkter. •Distributører og kunder, der opretter en ADR får rabat på priser og forsendelse og kan desuden optjene produktpoint, der kan indløses til gratis produkter. SENDES EN GANG OM MÅNEDEN ADR-FORSENDELSE VÆLG PRODUKTER

Formålet med ADR •At give distributører et loyalitetsprogram, der giver dem muligheden for at fastholde nye kundeemner. •Spare ADR-modtageren tid og penge da de selv kan administrere deres konto online, hvilket gør, at de ikke behøver at kontakte kundeservice. •At fremme et automatisk månedligt køb af produkter.

ADR-oprettelse •Distributører og kunder kan oprette en ny ADR på følgende måder: –Online –Post –Telefon

Fordelene ved ADR Månedlige fordele •5 % rabat på indkøbsprisen •Rabat på forsendelsen (op til 50 %) •Gratis produktpoint: –Der optjenes 20 % produktpoint på de 12 første leveringer –Der optjenes 30 % produktpoint fra og med den 13. ADR-levering

ADR Produktpoint •Produktpoint tildeles den første arbejdsdag i hver måned for den forrige måneds indkøb. •Tjen op til 75 produktpoint om måneden. •Tjen op til 900 produktpoint om året. •Produktpoint, der ikke indløses vil udløbe efter et år. •Der tildeles produktpoint på baggrund af ADR- leveringens samlede personlige salgsvolumen (PSV)*. •Produktpoint kan kun indløses i dit bopælsland. *PSV: Personlig salgsvolumen er den månedlige pointværdi af de produkter og tjenesteydelser du køber af virksomheden, primært til eget forbrug. PSV inkluderer point fra køb direkte hos virksomheden af detailkunder. *Ikke alle produkter, der vises på billedet er tilgængelige på alle europæiske markeder. Se venligst prislisten for dit land for yderligere information.

ADR Produktpoint Distributører og kunder kan indløse produktpoint på følgende måder: •Online •Fax/Post •Concept Store Produktpoint indløses til gratis produkter: •Produkterne skal betales med produktpoint. •Internationale ADR-programmer optjener ikke produktpoint (f.eks. EU-distributørers amerikanske ADR-program), men de får stadig 5 % rabat og nedsat pris på forsendelser.

Oprettelsesgebyr * •Nye distributører, der opretter en ADR med minimum 50 PSV efter rabatten er fratrukket skal ikke betale oprettelsesgebyr. •Nye distributører, der ikke opretter en ADR med minimum 50 PSV efter rabatten er fratrukket, men opretter en månedlig ordre med minimum 100 PSV skal ikke betale oprettelsesgebyr. *Oprettelsesgebyr: Det eneste krav, der er til at blive distributør er et engangsgebyr eller en ADR på minimum 50 PSV efter rabatten er fratrukket. Alle produktkøb er valgfri.

Administrering af ADR •ADR-kontoer kan administreres online: –Produkt, forsendelsesdato, leveringsadresse, ændringer og betalingsmetoder. –Produktpoint kan indløses. –Ordrer der behandles via kundeservice bliver pålagt et gebyr. ÆNDRING AF PRODUKTER PÅ ADR-ORDREN SENDES EN GANG OM MÅNEDEN ADR-FORSENDELSE

Prissammenligning Sammenlign og spar på alle ADR-ordrer Se dette eksempel på en ordre med 100 PSV. ADR-BESPARELSERNE* *Læg venligst mærke til at tabellen herover kun er et eksempel. Tyske priser (ekskl. moms) og PSV angives. **Produktpoint bliver fratrukket for ADR-produkter, der returneres. ***Disse tal omfatter produktpoint, som tildeles den følgende måned. I dette eksempel, sparer man €3,75 på købet. ****Nogle markeder/specifikke regioner eller øer hører ikke under denne rabatordning (Island, De Kanariske Øer og franske oversøiske departementer). Produkt PSV Produktpris ekskl. moms Forsendelses gebyrer ekskl. moms**** % tilbage i GRATIS produkt- point GRATIS produkt- point Samlet pris ekskl. moms (inklusiv gratis produktpoint )*** Normal fax/post- ordre 100€75€ %0€87.25 ADR-ordre95€ 71,25€ %19-29 point** € €56.15 Besparelse5€ 3,75€ %19-29 point* € €31.10