Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SCANNER LEASING. Scanneraftale BioPhotonic Scanneren er patenteret og ejet af Pharmanex. Scanneren kan kun leases af en uafhængig Nu Skin distributør.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SCANNER LEASING. Scanneraftale BioPhotonic Scanneren er patenteret og ejet af Pharmanex. Scanneren kan kun leases af en uafhængig Nu Skin distributør."— Præsentationens transcript:

1 SCANNER LEASING

2 Scanneraftale BioPhotonic Scanneren er patenteret og ejet af Pharmanex. Scanneren kan kun leases af en uafhængig Nu Skin distributør. Scanneraftalen indeholder alle betingelser og vilkår for at lease en scanner. Det er vigtigt at læse og forstå dem.

3 Betingelser: Indledende periode: 36 måneder Fornyet periode: 1 år efterfølgende den indledende periode. Bliver automatisk fornyet. Opsigelse: Når som helst med 30 dages forudgående skriftligt varsel. For at være gyldig skal alle påkrævne felter i aftalen være udfyldt med store bogstaver, hver side skal have dine initialer på og aftalen skal underskrives Retunér aftalen på e-mail eller per brev, alt efter bestemmelserne for dit land. Du kan kun lease scanneren inden for EMEA, hvis du er registreret som uafhængig Nu Skin distributør i et af de EMEA lande der er åbne til scanneren.

4 Scanneren er ikke et medicinsk apparat Det er ikke tilladt at: Hævde at scanneren kan diagnosticere, forebygge, mildne, behandle eller kurere sygdomme. Præsentere scanneren eller relateret software som værende et medicinsk apparat eller medicinsk udstyr der kan diagnosticere. Bruge scanneren eller relateret software til medicinsk diagnose. Det er heller ikke tilladt at bruge scanneren og relateret software i en lægepraksis eller kontor, selv ikke hvis du er læge eller sundhedsfaglig person.

5 Anbefalinger af scanneren fra læger og professorer Da scanneren ikke er et medicinsk apparat, er dette ikke anbefalet. For pålidelig information du kan dele med dine kunder, henvis dem til vores trykte materiale, hjemmesiden, scannerhistorier og informationen i denne Power Point. Husk altid at fokusere på den rigtige målgruppe:  Personer der er 18+.  Med et åbent sind mht kosttilskud og sunde kostvaner.  Forbrugere og ikke professionelle

6 Fremvis scanneren som v æ rende: et måleværktøj, som benyttes til at bestemme en persons aktuelle karotenoidniveau i huden. en hjælp til at vurdere om personen indtager en tilstrækkelig mængde karotenoider. en motivationsaktor til at begynde på gode kostvaner og en sund livsstil.

7 Vedligeholdelse - sektion 2.5 Du skal opfylde de månedlige minimumskrav for scanneraktivitet, for at du kan blive ved med at lease den. De månedlige vedligeholdelseskrav er: 5 nye kvalificerede ADR's hver måned eller 3000 GSV pr. måned Tilbagekaldelse: Hvis du ikke lever op til disse betingelser, vil det resultere i deaktivering af din scanner og en opsigelse af din lejekontrakt.

8 Videre-leasing Du kan give tilladelse til at andre distributører bruger din scanner forudsat at: 1.Du først sørger for, at disse distributører får den certificerede scanner træning. 2.Du forstår at du stadig bliver holdt ansvarlig for alle scanneraftalens bestemmelser. 3.Du forsikrer at distributører ikke tillader andre personer, firmaer eller foretagender at bruge scanneren. 4.Du forstår at kundeservice for scanneren, gælder kun for den person der har en leasingsaftale og ikke for andre brugere.

9 Scannerbetalinger HvadHvor megetHyppighedHvorn å rHvordan DepositumDKK 3,706.40en gang og det bliver refunderet når leasingaftalen bliver opsagt efter du har sendt den underskrevne aftale tilbage Nu Skin trækker automatisk alle betalinger fra det betalingskort, hvis nummer er skrevet p å skema A i aftalen Forsendelses- omkostninger DKK 344 + moms En gangNår du har sendt den underskrevne aftale tilbage eller lige før leveringen af din scanner betaling af lejeDKK 1,112 + moms MånedligDen 7. i hver måned. bortset fra den måned hvor du modtager scanneren. Tabs- og skade- erstatningsfor- sikring DKK 112 + moms Månedlig

10 Gratisprogrammet "Lease din scanner gratis*" Skab 5 nye kvalificerede ADRs eller 5,000 GSV per måned = 100 % rabat på lejen af din scanner eller Opnå 3,000 GSV per måned = 50 % rabat på din leje af scanneren Dette incitament gælder ikke for den månedlige betaling til tabs- og skadeerstatningsforsikring der stadig skal betales.* Du kan begynde at kvalificere dig til gratisprogrammet, måneden efter at du har modtaget scanneren. *Dette forbliver et forretningsincitament der til enhver tid kan afsluttes og det er ikke en del af scanneraftalen.

11 Eksempel 1 JUNIJULIAUGUST SituationenDu har tilbagesendt en underskrevet scanneraftale, betalt forsendelsesomkost- ningerne og depositum og har modtaget scanneren Du er blevet trænet i at bruge scanneren og du er begyndt at arbejde med den Du fortsætter med at arbejde med scanneren PræstationDu kan ikke kvalificere dig til gratisprogrammet denne måned Minimum 5 ADRs eller 5,000 GSV Krav til gratis programmet opfyldt BetalingDKK 3,706.40 depositum DKK 344 + moms i forsendelses- omkostninger DKK 1,112 + moms i leje DKK 112 + moms for tabs- og skadeerstatnings- forsikring Betalt den 7. juli DKK 0 i leje DKK 112 + moms for tabs- og skadeerstatnings- forsikring Betalt den 7. august

12 Eksempel 2 JUNIJULIAUGUST SituationenDu har tilbagesendt en underskrevet scanneraftale, du har betalt forsendelses- omkostningerne og depositum og du har modtaget din scanner Du fortsætter med at arbejde med scanneren PræstationDu kan ikke kvalificere dig til gratisprogrammet denne måned 3 ADRs OG 2,000 GSV Krav til gratis programmet IKKE opfyldt BetalingDKK 3,706.40 depositum DKK 344 + moms i forsendelses- omkostninger DKK 1,112 + moms i leje DKK 112 + moms for tabs- og skadeerstatnings- forsikring Betalt den 7. juli DKK 1,112 + moms i leje DKK 112 + moms for tabs- og skadeerstatnings- forsikring Betalt den 7. august

13 Scanner deaktivering Afvist betaling for leje samt tabs- og skadeerstatningsforsikring resulterer i deaktivering af scanneren den 25. samme måned betalingen afvises. Sørg for at tjekke e-mails og telefonsvarer i perioden mellem d. 7 og d. 25. hver måned for at undgå deaktivering af scanneren. Deaktiverede scannere fører til opsigelse af leasingaftalen, såfremt betalingen ikke går igennem ved deaktiveringen. Fortsat afviste betalinger fører til salgophold (SOH) på din konto.

14 Månedlig forsikring ved tab og skade Princippet bag forsikringen er, at du i tilfælde af reparation (hvis der er sket skade) eller i tilfælde af udskiftning af iPad'en og/eller scanneren (hvis den er blevet væk/stjålet), kun er forpligtet til at betale Nu Skin et beløb inden for den fastsatte grænse. Nu Skin vil betale de ekstra omkostninger der opstår i forbindelse med reparation og generhvervelse. Den månedlige tabs- og skadeerstatningsforsikring fritager dig ikke fra at betale en bestemt del af omkostningerne.

15 Opsigelse af leasing Hvis du ønsker at opsige din scanneraftale og returnere scanneren, er det vigtigt at du overholder følgende tidsfrister: D. 1. i måneden Kontakt din lokale kundeservice og indsend skemaet for opsigelse af leasing D. 15. i måneden Scanneren er tilbage på Nu Skins lager Send scanneren tilbage Du betaler ikke leje for returmåneden

16 Opsigelse af leasing Hvis du ønsker at opsige din scanneraftale og returnere scanneren, er det vigtigt at du overholder følgende tidsfrister: Scanneren er sendt tilbage D. 1. i måneden Kontakt din lokale kundeservice og indsend skemaet for opsigelse af leasing D. 15. i måneden D. 30. i måneden Scanneren er tilbage på Nu Skins lager Du betaler leje for returmåneden

17 Opsigelse af leasing Nu Skin regner opsigelse af leasing som gældende fra det tidspunkt hvor din scanner er tilbage på Nu Skins lager, ikke fra skemaet for opsigelse af leasing er sendt. Udstyret skal være forsvarligt pakket og fuldt forsikret for din regning, samt være i samme operationelle funktion, tilstand og udseende som da du modtog den.

18 TAK


Download ppt "SCANNER LEASING. Scanneraftale BioPhotonic Scanneren er patenteret og ejet af Pharmanex. Scanneren kan kun leases af en uafhængig Nu Skin distributør."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google