Iværksættelsesmøde Formål: Blive fortrolig med ajourføring – alarmering – reaktionsplan. Mødet vil bl.a. indeholde følgende punkter: Orientering om www.nabo.dk.www.nabo.dk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem synger? "Kom i gang igen - arbejd arbejd.".
Advertisements

StopTyve Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud Alarmkamera og nabonetværk vogter hjemmet - når du er på arbejde - inviteret i byen - på weekend eller.
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
Opgaveskrivning Informationssøgning
Sandsynlighedsfordelinger
Undervisningsfilm Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud Alarmkamera og nabonetværk vogter din bolig - når du er på arbejde - inviteret i byen - på weekend eller.
StopTyve Et tilbud om øget tryghed i forhold til indbrud
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Implementering Kvalitetsmodel på socialområdet v. socialchef Charlotte Josefsen.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Beredskabsplan Det er alene bestyrelsens ansvar
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
5. april 2005 Sus Rødgaard eKvator ApS.
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Do’s and don’ts of presenting
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Eksempel på brug af normalfordelingen
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
Uddannelsesvejledning – hvorfor og hvordan? Alle unge gennemfører en uddannelse Vejledningen skal differentieres eVejledning for unge med alm. vejledningsbehov.
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Medialisering og organisationsudvikling 25. April 2012.
Elektroniske holdkort
Computeren kan bruges til:
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Dette er en automatisk lønforhandling
Vejledning og sociale medier Jan Gaardboe Jensen.
Nyhedsside i eReolens app til iPhone og iPad Læs nyheder fra eReolens redaktion.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Alarm fra kamera – Push og mail
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
1 Podio. 2 Podio i afdelingen Hvorfor er det sværere for ældre end for yngre? Medlemmer, der ikke kan logge ind –Glemt password –
Fra kursus til lokal skoleudvikling – om og med medier 13. marts 2012.
Websider Udarbejdet af: Nina Uth Susanne Diehl Malene Guldberg Larsen.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Digital videoformidling Log/Capture. Digital videoformidling Logging Afgørende for klippearbejdet Teknisk udvælgelse af brugbart materiale Gennemsyn og.
Usability ITU, forår Usability metoder. Usability ITU, forår 2008 Overvej undervejs ”- Hvilke metoder kunne være relevante at bruge ift. til de.
APP’s Apple-id Google-konto Windows live konto iTunes.
Ekspertvurdering Ekspertvurdering / Heuristisk evaluering
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
TVÆRFAGLIG BEHANDLING I SUNDHEDSCENTER. Indhold >Tværfaglig behandling >Sundhedscentret >Tidsbestilling.
Øvelse. Den gode artikel Øvelsen går ud på at skrive en fiktiv nyhed til jeres lokale hjemmeside. Nyheden handler om årets juletræsfest i afdelingen Lejerhaven.
Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Interaktiv skærm.
Homemonitor App-menuer
Begynd med at åbne
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Forebyggelse Station Syd
DinAlarm indbrudskonceptet
Af alle hjemmesideejere har ikke
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Præsentationens transcript:

Iværksættelsesmøde Formål: Blive fortrolig med ajourføring – alarmering – reaktionsplan. Mødet vil bl.a. indeholde følgende punkter: Orientering om Orientering om HomemonitorHomemonitor Generelle og specifikke betragtninger vedr. boligområdet. Vurdering af indbrudsrisici – hvem, hvor og hvordan. Gennemgang af reaktionsplan.reaktionsplan Hjemmeside Særligt for dem som har alarmkamera: Udpegning af kontaktmand. Alarmering Fællesmappen dropbox. Teamviewer. Evaluering og Afslutning

Platformen vi har valgt for er

Nyheder

Det næste punkt er nyheder:

Privatindstillinger

Valgmuligheder

Iværksættelsesmøde Mødet vil bl.a. indeholde følgende punkter: Formål: Blive fortrolig med ajourføring – alarmering – reaktionsplan. Orientering om Orientering om HomemonitorHomemonitor Erfaringer med Wascam kameraerne. Generelle og specifikke betragtninger vedr. boligområdet. Vurdering af indbrudsrisici – hvem, hvor og hvordan. Gennemgang af reaktionsplan.reaktionsplan Hjemmeside Særligt for dem som har alarmkamera: Udpegning af kontaktmand. Alarmering Fællesmappen dropbox. Teamviewer. Afslutning

Homemonitor

Startbilledet, når du har logget ind.

Live View – streames op på nettet.

Ved bevægelse optages et videoclip – starter 5 sekunder før bevægelse.

Cameramanager:

Undermenu

Iværksættelsesmøde Mødet vil bl.a. indeholde følgende punkter: Formål: Blive fortrolig med ajourføring – alarmering – reaktionsplan. Orientering om Orientering om HomemonitorHomemonitor Generelle og specifikke betragtninger vedr. boligområdet. Vurdering af indbrudsrisici – hvem, hvor og hvordan. Gennemgang af reaktionsplan.reaktionsplan Hjemmeside Særligt for dem som har alarmkamera: Udpegning af kontaktmand. Alarmering Fællesmappen dropbox. Teamviewer. Erfaring med IP kameraerne. Afslutning

Alarmering P.t. er det svage punkt alarmering. Der er flere løsningsmodeller, men en alarmeringsapp er efter min mening den rigtige. Nabo.dk er ved at udvikle en stoptyvealarm app. Du klikker på ikonet – bekræfter alarmering, hvorefter der alarmeres indbrud i øjeblikket til alle medlemmer i nabonetværket. Indtil app’en er klar, kan du gratis sende en SMS til , hvorefter der sker alarmering. Når stoptyvealarm app’en er klar kan der abonneres på den. Pris kr. 300 pr. år.

StopTyve takker for Jeres opmærksomhed. Besøg evt.