Samarbejdet mellem Gladsaxe Kommune og de praktiserende læger

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Præsentation af resultater for projekt ”Analyse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland, Jord og Råstoffer” Jord-ERFA-Midt,
Advertisements

Analyse af rejsekortet for
Det tværsektorielle samarbejde
Lægemiddelenheden i Region Nord - andre initiativer  Nyhedsbreve  Regional lægemidel-komitè  Opioid arbejdsgruppe  PPI arbejdsgruppe  Staff meetings.
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
Generationsskifte I praksis. FORMÅL  At belyse formodede salgsvilkår i de 2 amter  Formodet alder ved afgang fra praksis.  Praksistypernes fordeling.
Netværk af forebyggende sygehuse
Indførelse af elektronisk 360°- evaluering af yngre læger
Projekt Praksis Plus - Fra udd.læge til praktiserende læge Oplæg på Regional Temadag, 19. november 2012 i Herlev.
Highlights fra Lederpejling 6, 2008 Hovedrapporten kan læses på Undersøgelsen er gennemført som internetbaseret spørgeskema, der.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 EUX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Hjerterehabilitering i Nyborg Kommune
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Medalje til Høje-Taastrup
Pleje og Sundhed Gennemførte719 Inviterede895 Svarprocent80% FREDERICIA KOMMUNE MTU og Psykisk APV 2012 Rapportspecifikationer.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Produktion og udvikling Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Samarbejde med praktiserende læger
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Industriteknikuddannelsen Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Kronikerkompasset v. kontorchef Birgitte Haahr, Nære Sundhedstilbud
Undervisningsmiljøvurdering 2014 EUX hovedforløb Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Herning Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Medieproduktion Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
KVIK KvalitetsVærktøj til udvikling af Innovation og Kompetence
Projekt Praksis Plus - Fra udd.læge til praktiserende læge Oplæg på Regional Temadag, 3. oktober 2012 i Middelfart.
Anvendt markedsanalyse Kapitel 22
Medicinfunktionen for praksissektoren
REGION NORD Organisation af arbejdet med Rationel Farmakoterapi.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Sundhed, omsorg og pædagogik Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HG Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 CYKEL- OG MOTORCYKELUDDANNELSEN HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Cykel-og motorcykeluddannelsen Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
TRIVSELOP Handicap, 1. november 2010.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Krop og stil Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 BIL, FLY OG ANDRE TRANSPORTMIDLER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 De gymnasiale uddannelser Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 HTX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Maskinsnedker, trædrejer og produktionsassistent Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske.
Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers Elektronisk 360°’s feedback.
MIPI – Videnscenter om børn og unge Jf. Landstingslov nr. 26 af 18. december 2003 er MIPI - Videnscenter om Børn og Unge et dokumentationscenter.
-En undersøgelse, hvor mange personer stilles de samme spørgsmål med et standardiseret spørgeskema. -Respondenterne er typisk udvalgt som en stikprøve,
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Kursus for kursusledere Store Praksisdag oktober 2016 Bispebjerg Hospitals Uddannelsescenter.
1 Inspirationsgruppen for it- understøttelse af fremtidens lægepraksis 1.Formål 2.Deltagere 3.Møder.
Dagbehandlingen Sofiehuset Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere i dagbehandlingen November 2012.
AKTIV HELE LIVET HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015.
Hvad fik jeg ud af at deltage? Indlæg KVIS-konf Bjørn Christau praktiserende speciallæge.
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
DET KOMMUNALE SAMARBEJDE
Viden kan være erfaringsbaseret eller forskningsbaseret
Ankestatistik Social- og beskæftigelsesområdet 2. kvartal 2017
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Behovsundersøgelse Blandt håndboldklubber – opsummeret resultater, identificerede behov og mulige udviklingstiltag.
Velkommen.
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
VELKOMMEN til Stort Fællesmøde for Almen Praksis på Fyn
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Information om Praksiskonsulentordning ved SVS
Instruktion til mødeledere
VELKOMMEN Stort fællesmøde for Almen Praksis på Fyn Tirsdag den 31
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Det nationale PRO-arbejde Fagligt Selskab for Lunge- og Allergi sygeplejersker d. 15. marts 2018 Sanne Jensen.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
BASELINEUNDERSØGELSEN 2015 – forældre til folkeskoleelever
Blev udført i perioden fra den 27. august til den 6. september. 1
Præsentationens transcript:

Samarbejdet mellem Gladsaxe Kommune og de praktiserende læger Udarbejdet oktober 2018 ved Michael Jensen, Konsulent i Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen

Metode og baggrund Denne rapport bygger på et spørgeskema der er udsendt elektronisk til alle 39 praktiserende læger i Gladsaxe Kommune. Der er en svarprocent på 60 % (23 ud af 39 respondenter). Undersøgelsen foregik fra 5/10 - 23/10 i 2018. Nedenfor ses fordelingen i antallet af år, som de der har besvaret skemaet, har været praktiserende læger i Gladsaxe Kommune:

Oplevelse af praksiskonsulentordning Bidrager til dit samarbejde med kommunen? Bidrager til din dialog med kommunen? Bidrager til din viden om kommunens tiltag?

Prioritering af temaer for praksiskonsulenterne

Nyhedsbreve Læser du nyhedsbrevene? Er emnerne i nyhedsbrevene relevante for din praksis? Kender du muligheden for at læse tidligere nyhedsbreve på Gladsaxe Kommunes hjemmeside?

Kommunens samarbejde med lægelauget Bidrager positivt til dit samarbejde med kommunen? Bidrager positivt til din dialog med kommunen? Bidrager positivt til din viden om kommunens tiltag?

Temamøder og motivation for deltagelse Deltagelse i temamøder

Hvor tilfreds er du samlet set med dit samarbejde med Gladsaxe Kommune?

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…

Samarbejde med…