Den gode tone Lse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børn og digitale medier
Advertisements

Børns sociale liv med digitale medier
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Børns sociale liv med digitale medier
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Hvad gør livet så værdifuldt?
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Udlægning af en ny cache
Arbejdspladsudvikling
Internet til alvor og sjov
Konflikter på nettet. Og hvordan du løser dem.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Videoredigering Hvorfor Udstyr Software Filming og Redigering Visning og Respons.
Nedslag fra den empiriske undersøgelse 1.Facebook og faglig brug 2.Forstyrrelser 3.Digitale versus analoge materialer 4.Fagligt niveau og fagligt udbytte.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Hvad gør livet så værdifuldt?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Uge 7 Unge og seksualitet.
SSP- hvad er det? Skolerne Socialforvaltningen / Fam.afd. Politiet
Omgangstone og kollegialitet
Vejlederens kommunikation
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
1.
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Dagens program – ugens program
Skrivekursus 1.e ..
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Øvelse. Den gode artikel Øvelsen går ud på at skrive en fiktiv nyhed til jeres lokale hjemmeside. Nyheden handler om årets juletræsfest i afdelingen Lejerhaven.
AT 3.1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til AT3.1.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 2: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Sociale Medier Er min virkelighed digital? Og er det digitale virkeligt? SØS idrætsefterskole 28/
Undersøgelse om sikker internetbrug
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Introduktion Mål (Dem fra Meebook)
Læringsuge 47 & 12.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
SIKKERHED ONLINE.
Den gode tone Lse.
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Link til video:
Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig.
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
Den gode tone Lse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
DEN GODE STIL.
SIKKERHED ONLINE.
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
Hvorfor dansk på GF1?.
DEN GODE STIL.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Radiokommunikation Aktiv lytning – 2 ark m/figurer
Hvad er en Feltrapportage?
Junior Ranger, Tingstrup Skole den 2. maj 2018.
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Skal hun sige til Emma, at hun bliver ked af det
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Den gode tone Lse

Dagens program Introduktion Online vs. offline kommunikation Øvelse 1: Tekst-tænk-tolk Øvelse 2: Emoji-eksperten Øvelse 3: Mine 3 gode råd Opsamling

Introduktion Dobbeltklik på den sorte boks for at starte videoen. Link til youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cWGaUjwC4bw

Online vs. offline kommunikation Hvad betyder online kommunikation? Hvad betyder offline kommunikation? Hvad er forskellen på online og offline kommunikation? Hvilke problemer kan der være ved at kommunikere online?

Offline kommunikation Vi kan se, hvem vi taler med. Vi kan se kropssprog, toneleje og ansigtsudtryk. Vi taler samtidig med hinanden og kan let spøge ind, hvis der er tvivl, eller opdage det, hvis der er misforståelser . Vi kan ret let overskue, hvem der kan høre, hvad vi siger, og se, hvad vi gør.

Online kommunikation Man ‘taler’ mest med tekst og billeder. Ofte kan man ikke se kropssprog, toneleje eller ansigtsudtryk. Man ‘taler’ ikke altid på samme tid – tit ses beskeder, længe efter de er sendt. Det er lettere at misforstå hinanden. Man kan være anonym. Det kan være svært at overskue, hvor mange der kan se, hvad man deler.

Øvelsen forklares, og papirerne deles ud Tekst-tænk-tolk

Tekst-tænk-tolk Læs de to sms-beskeder. Skriv, hvordan du tolker Sophies svar. Snak med din sidemakker om jeres tolkninger.

Tekst-tænk-tolk Hvad var dit svar? Er der nogen, der har svaret noget andet? Hvorfor læser folk beskeden forskelligt? Ville det være anderledes, hvis vi stod overfor hinanden? Hvad kan man gøre for at undgå misforståelser?

Emoji-eksperten

Emoji-eksperten Se på emojien. Hvad synes du, den betyder? Skriv din fortolkning af emojien i det grønne felt. Gør det ud for alle emojis. Gå rundt mellem dine klassekammerater, og spørg dem, hvordan de tolker de forskellige emojis. Noter dine klassekammeraters svar i det blå felt. Der er to blå felter ud for hver emoji, så du kan spørge to forskellige klassekammerater ved hver emoji.

Emoji-eksperten Hvilke fortolkninger havde du? Hvilke af dine klassekammeraters fortolkninger var mest forskellige fra dine egne? Er du overrasket over nogle af de andres fortolkninger? Hvorfor tror du, at de kan forstås forskelligt?

Mine 3 gode råd

Mine 3 gode råd Hvilke typer af problemer hørte I om i filmen? Hvilke gode råd gives der i filmen? Hvad vil I selv gøre, hvis I oplevede noget ubehageligt på nettet?

Mine 3 gode råd Hvad skal man tænke over, når man bruger sociale medier? Skriv dine tre gode råd. Lav fælles på klassen ”Klassens 3 gode råd”.

Opsamling Hvad har vi lært i dag? Hvad vil vi gøre for at undgå misforståelser fremover? Hvad kan vi tage med videre fra i dag?