Min sommerferie. På tur med gården.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Den lille Mads.
Musklerne i dit hjerte har styrke nok, til at skyde dit blod 10 meter ud i luften? VIDSTE DU AT …..
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
At bruge disse to ord rigtigt
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Hvad er op og hvad er ned?.
Lærings- og praksisfortælling
En dag med A Vi laver en dag med A – eller måske hellere en hel uge
Thomas. B. Pedersen Lærer: Martin Glud
Velkommen til vores side!!!
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Står i stedet for et navn
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Lavet af Sofie Holland Søndergaard og Michela Svartzengren
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Vikinger levede for ca år siden og alt, det vi ved om denne tid, er fra ting, som vi har fundet i jorden. Her er et billede, hvor I kan se, hvordan.
Læring og anerkendelse i dagplejen To FOA-hæfter: Anerkendelse i dagplejen Læring i dagplejen Skrevet af: Rie Haslund Erik Sigsgaard Rikke Sværke Madsen.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
min sommerferie på malorca
At bruge disse to ord rigtigt
LAVET AF SIGNE MARIA VIKTORIA OG DAVID
En ung dame ventede på sit fly i en stor lufthavn
Josef og hans brødre Skriveøvelser
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Få styr på ordklasserne
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Danmark, nu blunder den lyse nat
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Her er den mand der spiste Metal han har spist 2 fly 4 indkøbs-
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Øster hurup
Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Min sommerferie. På tur med gården. Vi kørte med bus til Thise Ladegaard. Turen var lang men endelig kom vi derover. Der var mange dyr, her kan du se et marsvin.  Det var en han som hed krølle for den havde Helt krøllet pels. Og her kan du se en skildpadde.  Den var helt ru på arme og ben, Skjoldet var helt hård.

Tur til København. På ginisrakortbogs Moserum . Her er Thea ved siden Af verdens mindste Dame . Tur til København. På ginisrakortbogs Moserum . Her står jeg foran verdens højeste mand.  Han blev kun 18 år gammel , så døde han fordi Hans krop ikke kunne holde til at han voksede Hele tiden! Hans hænder var 10 gange så store Som hans jevnalrende! Her er verdens ældste mand Han blev 127 år gammel. Her er verdens fedeste mand Han spiste kun slik og fløde- Kager.

Her er en mand der kun spiste jern fx. Skruer, flasker og endkøpsvovne . Her kan du se noget han har spist.

Tur til Københavns tivoli. Vi prøvede mange ting i Københavns tivoli. Vi var sammen med Karsten og Gustav de bor i København Karsten er min fars halv bror Og Gustav er 3 år og er Karstens barn. Vi prøvede blandt anet en kamel rutsjebane som gik op og ned Igen og igen. Her ser du mig, Thea, far og Jeppe side og vente på at den Stater.

Fødselsdag hos Thereses animal . Terese ragede og spurte om vi ville komme til hines animals Fødselsdag. Den hedder Alberte. Hun har også en bildaber Den hedder perle. Thea k var der også hun hade også Sin bildaber med den hedder biger. mig og Thea hade også Vores buildaber med. Min hedder tulle og Theas hedder dea. Vi dansede stop dans og fik pølsehorn, nudler og kage der Var deket bor både til os og bamserne. vi hoppede på trampolin Og gik tur med en hund der hedder molli.

Ridelejer. Vi lavede en lille ridelejer hjemme hos os viendviterede to piger. Den ene hedder Rikke og er på vores alder og den anden hedder Heidi og er 13 år de hade bække deres heste med. Heides er brun og Rikkes er hvid Heidis hedder glarnni og Rikkes hedder frig her kan du se dem Vi rad på vores ride bane for vi har også en hest han hedder glani her Kan du se ham. De sov der to nætter den ene Nat sov vi i telt og den anen På luftmadras i stuen.

Her er 2 tarjninger i sort hvid jeg har tarjnet. Det er en kan guru Med en unge i sin pung. Det er en hest med Deken på.

Slut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR MIN SOMMER FERIE