Skolebestyrelsens beretning 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trivsel - et fokusområde
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Skolen er vores fælles ansvar
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Hierarki for styringsredskaber
Folkeskole-reformen August 2014.
Skolepolitiske visioner og mål
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Lærerprofessionen.
Forældre fremmer fællesskabet
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
ØSTERVANGSSKOLEN Møde for Trivselsambassadører (og andre trivsels-interesserede) 23/ Kl. 19:00-20:30 Dagsorden 19:00Velkomst 19:10Kort oplæg om.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Dragør Skole Syd & Nord Jerrik Walløe Præsentation af sig selv.
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Folkeskolereformen Uddannelsesudvalget ønsker at fastholde, understøtte og udvikle skolevæsenet i Kolding som et udbytterigt fællesskab. Oplæg ved skolechef.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Kontaktforældremøde 23. april 2007
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Kontaktforældre Program
DET GODE UNDEVISNINGSMILJØ Al magt til eleverne. Undervisningen Indflydelse Store rammer Den enkelte elev - fællesskabet Indlæringsformer Boglig - erhvervsfaglig.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Fra barneliv til elevliv impulsivt normforvirret egocentrisk ”snakkende” målrettet normsikkert arbejdsmoral lyttende socialt forpligtet interesse for.
Lærerprofessionen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Hvad kan skolebestyrelsen gøre for at hjælpe skolens arbejde? Færøerne Lørdag d. 28. februar 2009.
Det politiske arbejde med udvikling af folkeskolen i Esbjerg kommune
Kursus for kontaktforældre
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Møde mellem kontaktforældrene og skolebestyrelsen tirsdag den 18
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
1 Ledelse af ledere Konference. Anders Balle 2 Anders Balle 3 Organisationernes roller? Hvad kan vore to foreninger gøre for at fremme den gode ledelse.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
FORÆLDREMØDE HVOR ER VI PÅ VEJ HEN ?. Agenda ♦Årsberetning  v. Skolebestyrelsesformand Susanne Friis ♦Bistrupskolen status  v. Skoleledelsen ♦Kontaktforældre.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Princip for kontaktforældre
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Princip for skemalægning
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Store Magleby Skole Skoleåret 2017/2018
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsens beretning 2018 HalDum Hinnerup skolen

Beretningens hovedpunkter Skolebestyrelsen får ny formand og jeg stopper efter 5 år Specialklasserne Den løbende debat i skolebestyrelsen Elevrepræsentanternes rolle i skolebestyrelsen Folkeskolen i medierne Trivselsmålinger Tak for samarbejdet

SPECIALKLASSER En vigtig pædagogisk udfordring for skolen, såvel som en gevinst for børnene i vores 3 specialklasser. Forældre til Børn i specialklasserne har fortrinsret til en plads i skolebestyrelsen

Skolebestyrelsens vigtige opgaver En demokratisk proces Et politisk organ Den løbende debat Skabe forståelse for forældrenes ønsker for skolens fremtid Hjælpe den daglige ledelse med igangværende udviklingsplaner Sikre kvalitet og kommunikation

Eleverne har en central rolle i skolebestyrelsen Elevdemokrati FOKUS på skolens kerneydelse Til gavn for eleverne (vores børn) ELEVERNE oplever reel indflydelse

Folkeskolen i medierne Det er vigtigt at skolen er et aktivt debatemne Vi skal skabe tryghed, væk fra mobning og skabe værdi i fællesskabet

Forældrehenvendelser Vi må ikke i skolebestyrelsen diskutere elev og personalesager Diskutere skole-hjem samarbejdets rammer, beskrevet i principperne Tydelig kommunikation og forventningsafklaring

Trivselsmålinger og kvalitetsrapport REDskaber til debat om skolens trivsel og kvalitet. BLIV Trivselsambassadører Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen

TAK FOR DENNE GANG ….. HALDUM HINNERUP SKOLEN er en god skole med fantastisk personale, en kompetent ledelse og en kæmpe gruppe dejlige børn som lærer lige præcis det som vi gerne vil have en folkeskole kan og skal. MORTEN STEFFENSEN FAR TIL STINE, MATHIAS OG SIMON (alle børn af vores skole siden 2001)