Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

VEJLEDNING PÅ GYMNASIERNE
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Når lærere samarbejder med forældre
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Det rådgivende salg Tanke-eksperiment del 1 De tre sælger arketyper
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
UNIQUE PHOTO Anne-Sofie Thers.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Hvad siger virksomhederne (nogle af dem)? En survey udført af projekt Talentvejen.nu ved konsulent fra HVR og Finn Lundorff + flere fra skolerne. Efteråret.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d kl Mødet foregår.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
Læs mere om os på Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi.
Velkommen Inddragelse af barnets udtalelse i analysen.
Visioner for arbejdet i skolebestyrelsen på Rolloskolen.
Historie Med lukningen af Lindøværftet i 2009, forsvandt et af Danmarks vigtigste uddannelsessteder for dygtige håndværkere. Det årlige indtag lå på
9. AUGUST 2016 SARAH LUND PETERSEN AARHUS UNIVERSITET AU GOD VEJLEDNING AF GYMNASIEELEVER -> guide til at blive ”mini-vejleder”
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Børns udvikling og samspil med ”de andre” Minileder 2 kursus august 2015.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Opstartsmøde på museet, mindst 2 fra hvert partnerskab.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Velkommen som forældre. Positivt indtryk  Mange oplysninger  Mange indledende indtryk  Mange ting at holde styr på  Anderledes skoledag de første.
Projektkoordinator, Vinni Sørensen Karrierelinjen - For dig der vil lidt mere.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Præsentationsteknik Hvorfor skal I lære præsentationsteknik? Hvad kan I bruge det til i hverdagen? Det med præsentationer, er det ikke bare noget man kan.
Hvad er en trivselsgruppe ?  3-5 forældregrupper, som er sammensat af lærerteamet  Trivselsgrupperne forsøges blandet ifht. sociale kompetencer  Det.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
I mentor ordningen på elevmentor.dk
CASE seminar fremmedsprog Liselotte Andreasen
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Arbejdsforhold Ansat hos Sanistål 2 Karrieremuligheder 3
|
Master Coach Uddannelsen
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Forårsrengøring med Fabrikam
Installationsbranchen er en branche i vækst!
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 6. september 2018
Installationsbranchen og elektriker- og vvs-energi-uddannelserne 2018
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Moving the World to end Hunger
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 5. september 2019
SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed. Indsæt meget gerne virksomhedens egne billeder og logoer med mere Benyt så vidt muligt dialogformen. Giv plads til spørgsmål fra klassen og lyt til eleverne – fx om nogle af elevernes forældre er selvstændige eller håndværkere Måske skal nogle af eleverne lige prøve grænser af med et par "dumme" spørgsmål. Brug din intuition og din autoritet. Det er dig, der afgør, hvor grænsen går. Glem ikke humoren! Forventningsafstem dit besøg med læreren for at få en fornemmelse af, hvilken gruppe elever du skal møde, og hvor meget læreren har fortalt inden. Præsenter dig selv og din virksomhed – hvad fik dig til at vælge din uddannelse og blive selvstændig?

Fortæl om dig selv Alder Uddannelse – hvad fik dig til at vælge netop den uddannelse? Karriere – hvad fik dig til at blive selvstændig? Hvad kræver det at starte en virksomhed –både praktiske forhold og personlige egenskaber. Personligt mv.

Fortæl om din virksomhed Vi har X ansatte – heraf er X lærlinge Vi uddanner X lærlinge årligt - vi tilbyder et godt uddannelsesmiljø både fagligt og socialt Vores virksomhed er placeret i X og har afdeling i X Virksomheden blev grundlagt i år X af X Fortæl hvad der adskiller din virksomhed fra andre Virksomhedens kunder er X og X Virksomhedens værdier er X og X

Fortæl om forretningsområder (fx spændende opgaver og cases) – Virksomhedens forretningsområder

Fortæl om forventninger og mål – Vores forventninger til lærlinge og vores lærlingemål Vi forventer: At vores lærlinge indordner sig virksomhedens værdier og holdninger At vores lærlinge ønsker at lære nyt At vores lærlinge tager imod udfordringer og tager et selvstændigt ansvar Vores lærlingemål: At lærlingen får høje faglige kvalifikationer og bliver en dygtig tekniker At lærlingen bliver god til at samarbejde og begå sig på en professionel arbejdsplads At lærlingen får gode karrieremuligheder – både i vores virksomhed og i branchen som helhed

Fortæl om hvordan I skaber gode forhold for lærlingene – Vi tager ansvar for vores lærlinge Vi følger op på om lærlingen efterlever vores værdier Vi følger op på, om der er overensstemmelsen mellem det praktiske og teoretiske i gennem hele lærlingenes uddannelsesforløb Vi tilstræber, at lærlinge går sammen på skole to og to for at give vores lærlinge mulighed for få et stærkt socialt netværk Vi tager en samtale ca. et år inden, at lærlingen er udlært, hvor vi drøfter karrieremuligheder i vores virksomhed Vi afholder to lærlingearrangementer om året med deltagelse af virksomhedens ledelse, hvor vi f.eks. tager på leverandør- eller fabriksbesøg og afholder andre sociale arrangementer