Tiden er kommet nær TEMA: Evangelisering / Dåb TITEL: Tiden er kommet nær - grib dagen. Carpe Diem TEKST: Mk.1:15-18 Formål: At gribe Guds afgørende øjeblikke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

Livets Ord Februar 2013 «Vi ved, at vi er gået over fra døden til livet; for vi elsker brødrene» (1 Joh 3,14).
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
Håbets folk. Møde Jesus igen for første gang Er vi tro mod dét, han var tro imod? Prædiker vi det evangelium, han prædikede? Lever vi evangeliet, som.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
En menighed, der søger enhed
Vokse gennem venskab!.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Gud er opofrende Vi brød relation til Gud,
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
Lede til Jesus – leve i Ham
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 3. APRIL 2016 SOGNEDAG ØSTER HORNUM PROFESSOR (MSO) ANDERS-CHRISTIAN JACOBSEN AARHUS UNIVERSITET ARTS.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Matt. 25:14-30 Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter,
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca ca kristne ca af de ca.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Komme dit rige iblandt os
LYDSPOR MELLEMTRIN Spørgsmål til grundlæggende temaer i de bibelske fortællinger.
‘Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig’ (Matt 25,40). Livets Ord April 2016.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
Den kommunikerende Gud (4), Lukas 4. Evangeliets formidling, Jesu virke, Kirkens kald.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent
Jesus Kristus indvarsler Guds rige her i verden
Pilgrimsvandring.
Hvem er så egentlig min næste?
Prædiken Ånd og kød.
Tryg midt i stormen.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
”Tror du på julemanden?”
Det involverende fællesskab
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
Julens symboler Matthæus 2
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Det inviterende fællesskab
Gud vær min styrke for livet
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Livets Ord April 2018.
BEDEUGEN 2019 Åndeligt venskab
“Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn.”
Fem grunde til at tro på Jesus
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Døren i himlen er åben for dig
Lev livet bedre At lære er at leve.
Har jeg virkeligt evigt liv?
Jeg sad ved vejen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hvad siger Bibelen om tro?
Præsentationens transcript:

Tiden er kommet nær TEMA: Evangelisering / Dåb TITEL: Tiden er kommet nær - grib dagen. Carpe Diem TEKST: Mk.1:15-18 Formål: At gribe Guds afgørende øjeblikke og opnå livsforvandling og det evige liv MÅL:  1. At høre når Jesus kalder mig til hans Rige 2. At vide hvordan man skal forholde sig, når man står foran hans åbne dør 3. At tage livets afgørende beslutning og kaste sig ud i hans evige arme Teaser: Hvad gør jeg når jeg hører Jesus kalde.

Markus 1:14-15. Jesus kom til Galilæa og prædikede Guds evangelium og sagde: ”Tiden er inde, Guds Rige er kommet nær, omvend jer og tro på evangeliet”. Da Jesus gik langs Galilæas Sø, så han Simon og Andreas hans bror, i færd med at kaste net i søen, for de var fiskere. Jesus sagde til dem: ”Kom og følg mig, så vil jeg gøre jer til menneskefiskere”. Og de lod straks garnene være og fulgte ham.

Guds Rige er kommet nær

Øjeblikket – en dør der åbener Observer Reflekter Vurder

Øjeblikket – grib dagen Bed Beslut Handle

Grib dagen og oplev både livsforvandling og evigheden Tiden er kommet nær Grib dagen og oplev både livsforvandling og evigheden