Kontakter, tilstedeværelse og chat

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Optimering og effektiv brug af OUTLOOK
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
PC1 Lad os komme i gang…..
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Miniguide Avaya Omstilling af kald Omstil igangværende samtale: Tryk ”omstil” Tast ønsket nummer Stil samtale igennem Ved ubesvaret eller optaget.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Konfigurere lyd og foretage opkald
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Velkommen til PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Præsentationens transcript:

Kontakter, tilstedeværelse og chat Finde nogen Få forbindelse til personer i din organisation eller med venner, der har en Skype-konto. Skriv et navn i søgefeltet. Når du gør det, ændres fanerne under søgefeltet fra dette: Til dette: Hvis personen er i din organisation, skal du blive på fanen MINE KONTAKTER. Hvis ikke, skal du klikke på fanen SKYPE-TELEFONBOG. Det vil begrænse din søgning, hvis du kender personens fulde navn eller Skype-brugernavn. Tilføje en kontakt Når du finder en person, kan du føje vedkommende til din liste over kontakter, så du hurtigt kan komme i kontakt med personen. Højreklik på navnet i søgeresultaterne. Klik på Føj til liste over kontakter. Vælg en gruppe, den nye kontakt skal føjes til. 2 3 1 Få vist et visitkort Tryk på billedet af en kontakt. Tryk på knappen Visitkort for at åbne visitkortet. © 2015 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Skype for Business er beregnet til at oprette forbindelse til en kollega eller forretningsforbindelse. Skype er beregnet til at du kan ringe til din bedstemor eller chatte med vennerne, mens I spiller. Hvilken Skype-version skal jeg bruge? * Indstilles automatisk for dig baseret på din tastaturaktivitet eller din Outlook-kalender. ** Du kan indstille din tilstedeværelse på dette, når som helst du ønsker. Vil du lukke den virtuelle dør til dit kontor? Skype for Business Startvejledning Kontakter, tilstedeværelse og chat Tilstedeværelse indstilles automatisk ud fra din Outlook- kalender, men du kan ændre det midlertidigt, hvis du ønsker det. Tilstedeværelsesstatus er en hurtig måde for andre personer at se, om du har tid til at chatte. Her er de tilstedeværelsesindstillinger, som du kan ændre: Hvis din tilstedeværelse er: Betyder det, at: Online * du er online og ledig Er straks tilbage ** du er væk fra computeren et øjeblik Ikke til stede * , ** du er logget på, men har været væk fra computeren i en periode. Ikke på arbejde ** du ikke er på arbejde eller ikke er ledig Optaget *, ** du arbejder hårdt og ikke må forstyrres I et opkald * du er i et Skype for Business-opkald (et opkald med to deltagere) Deltager i møde * du deltager i et møde (via Skype for Business eller Outlook) I et telefonmøde * du deltager i et Skype for Business-telefonmøde (Skype-møde med lyd) Vil ikke forstyrres ** du ikke vil forstyrres. Du vil se chatbeskeder, men kun hvis I begge er i den samme arbejdsgruppe. Præsenterer * du afholder en præsentation Fraværende din tilstedeværelse er indstillet til Ikke til stede i din Outlook-kalender Offline * du ikke er logget på Ukendt din tilstedeværelse ikke kan registreres

Tilføje lyd og video og dele filer i en chatsamtale Royce Freeland Anh Lai Brug chatbeskeder til at kontakte dine kontakter med det samme. Peg på den kontakt, du vil chatte med, på listen over kontakter. Hvis du vil chatte med mere end én kontakt, skal du holde Ctrl nede og klikke på hver enkelt kontakt. Klik på knappen Chat. Skriv din besked, og tryk på Enter på tastaturet. Oprette en gruppe Konfigurer en gruppe for hvert team, du arbejder med, så du hurtigt kan se, hvem der er online, eller du kan kommunikere med hele teamet på én gang. Klik på knappen Tilføj en kontakt. Vælg Opret en gruppe. Begynd at indtaste navnet på den nye gruppe. Sende en chatbesked 2 3 1 Tilføje lyd og video og dele filer i en chatsamtale Tilføj video Tilføj lyd Del skrivebordet eller et program, f.eks. PowerPoint Flere indstillinger Finde en tidligere chatsamtale Hvis du bruger Outlook og Exchange, gemmer Skype for Business automatisk en oversigt over dine chatsamtaler. Sådan får du vist eller fortsætter en tidligere chatsamtale eller ser en chatanmodning, som du ikke har besvaret: Klik på fanen Samtaler. Klik på fanen Alle eller Mistet. Hvis du ikke kan se den samtale, du leder efter, skal du klikke på Vis Mere i Outlook nederst på listen. Dobbeltklik på den samtale, du vil åbne. Skifte mellem samtaler Hvis du har flere samtaler eller møder samtidig, viser Skype for Business dem alle på ét sted, så du kan skifte mellem dem. Klik på en fane i venstre side for at få vist en chatsamtale. Har du brug for at føje en person til chatsamtalen? Træk billedet af en kontakt fra Skype for Business- hovedvinduet til chatvinduet. 3