BalCon’s koncept Projekt DanseDrømme.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Advertisements

Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Efter mange års søgen har vi jo fundet vores nye Spanske Paradis i Guaza ca 300 km nord for Madrid …. Julen og nytår 2009.
Kommunernes understøttelse af kulturinstitutionernes undervisning - modeller for skoletjenester v/Marie Damsgaard Andersen.
Jobcenter Høje-Taastrup Ungeindsatsen i Jobcenter Høje-Taastrup Beskæftigelsespolitisk konference på fredag den 24. april 2009.
”Dansk Skoleidræt har en særlig rolle i forhold til implementering af folkeskolereformen, idet det er den eneste organisation, som både har kontakt til.
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN INTRODUKTION TIL MADKAMP.
Præsentation af Cesso.dk. Bæredygtig energi til livet Vi arbejder for entreprenørskab og iværksætteri i undervisningen.
Workshop 4 Anerkendelse i praksis Psykolog Susanna de Lima Aarhus Kommune Ungdomscentret Socialforvaltningen.
Tanken efter dig – leg og læring i det sociale internets tidsalder Lotte Nyboe Spinderihallerne Torsdag den 9. februar.
Erfaringer med talentudvikling i praksis Den 10. oktober 2008.
SKRIVEFAGET - overordnede rammer. Hvorfor skrivefag? ”Det brede perspektiv”: Det er vigtigt, at du kan udtrykke dig skriftligt som borger i et moderne.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
Udfordringer i ledelse på tværs Nysgerrig – udfordrende – fræk Tør DU udfordre dig selv?
Sproglærer Lone Elbjørn - lærer Sprog : engelsk, tysk, fransk - Sprogkonsulent : Internationale dimension i sprogundervisningen.
Inddragelse af børn og unge med særlig fokus på det udviklingsstøttende perspektiv Work shop 2 Socialrådgiver, lektor Birthe Elholm, Institut for Socialt.
Frivillige og deltagere frem for frivillige og flygtninge.
Europæiske Kulturbørn gentænk Kunst og kultur i dagligdagen med de 0-8 årige børn A developing and research project of Nordic/Baltic and European dimensions.
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
Indblik i Frivilligrådets arbejde ved formand Susanne Larsen Frivillighedens dag 2009 i Odense.
Urban Lab. 8 kommuner Favrskov, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Aarhus. Baggrund i Aarhus 2017’s kortlægning af Region Midtjyllands.
Undervisningsdag om borgere med svære spiseforstyrrelser Formål Baggrund Program.
VENSKABET: EN IDEHISTORIE Med fokus på etiske og pædagogiske aspekter.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Med læreplanstemaer som fokusområder Pædagogisk idræt Alsidig personlighedsudvikling At arbejde med barnets alsidige personligheds-udvikling er basis,
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Modul 2.
KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE
Uledsagede flygtningeunges perspektiver på deres hverdagsliv i Danmark
Madkamp - DM i madkundskab
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Læseløft Syd Samarbejde mellem faglærer ved Mad til Mennesker og læsevejleder Aktionslæringsforløb Instruktionsvideoen.
Livets Ord Marts 2017.
MED I LOMMEN UNDERVISNINGSUDVIKLING PÅ MUSEET I SAMSKABELSE MED GYMNASIEELEVER OG LÆRERE.
Praksiseksempel fra Teater GROB
Vi fletter sammen om hjerterehabilitering
SAMARBEJDE OG OVERBLIK Lisbeth Windeballe Rasmussen
Visiteret tid til Hjemmeplejen samt private leverandører
BØRNE- og UNGEKULTURKONSULENTER MED FAGLIGHED OG SAGLIGHED
Konference Kultur og Læring
BalCon’s koncept Projekt DanseDrømme.
FRA DIAGNOSE TIL DØD Tidlig palliation
Tro på dig selv - det gør vi
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
It i undervisning og læring
MED I LOMMEN UNDERVISNINGSUDVIKLING PÅ MUSEET I SAMSKABELSE MED GYMNASIEELEVER OG LÆRERE.
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
Innovationsforløb Modul 3 ©
Forældremøde.
RAR Sydjyllands indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Sydjylland – august 2018.
RAR Fyns indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Fyn – august 2018.
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Praksisnær praktikpladsformidling
Temadrøftelse - KFU Torsdag d. 6. november 2018
Lidt baggrund! indbyggere – DK’s næststørste by!
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
i og omkring Herlufmagle-hallerne
Ønske om sammenhængende uddannelsespolitik
Træls at være lillesøster. 10
- En genre som alle andre
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
Det hele begyndte i de dage, hvor disse rapporter udkom fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker
Søskendekurser Handicapcentret for Børn, Aarhus Kommune
Ambassadør for udsatte børn og unge
Hvordan opnår vi bedre kommunikation og dermed trivsel?
APRILFESTIVAL– Teater for små og store
Undervisningsplanlægning
Manual til indsendelse af BUDGET
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

BalCon’s koncept Projekt DanseDrømme

“Et lille Columbus-æg for byen, de unge og kunsten” Ypperlig scene-kunst med unge talenter Nyt liv i danske teatre “Et lille Columbus-æg for byen, de unge og kunsten”

Hvorfor BalCon og Projekt DanseDrømme   Byen Forener grupper af unge i talentudvikling på tværs af sociale og kulturelle baggrunde. Skaber professionelle kulturoplevelser til byen med stor lokal relevans. Unge skaber kunst og udvikler deres personligheder 14-22 årige er medskabende i kunstnerisk projekt og udvikler deres talenter med professionelle kunstneriske krav i socialt ansvarlige rammer. Livsfortællinger formidlet i professionelle iscenesættelser på byens teater. Kunstnere Udfordres til at iscenesætte samtidig scenekunst med unge amatører. Udvikler nye visioner for tværkunstnerisk scenekunst.

BalCon Koncept Projekt DanseDrømme   Manual for et Projekt DanseDrømme forløb Årets tema skabt med kunstnere og unge Professionelt niveau fra proces til endelig forestilling Agent for kunstnere Publikumsudvikling    Fakta forløb DanseDrømme 20-25 projekt-deltagere 2-3 dage á 3 timer pr. uge i 5 mdr. 3-5 forestillinger pr.projekt 600-1500 tilskuere til endelige forestilling

Vision   Hvert år iværksættes DanseDrømme projekter og forestillinger på landets teater-scener. Samme koncept alle steder Byen deltager aktivt Tidligere medvirkende unge bliver ambassadører for efterfølgende projekter og forestillinger. Supplement til kommunale og andre lokale initiativer BalCon bidrag til landets scener Skaber nyt ungt publikum Ny tværkunstnerisk scenekunst Nye kunstneriske netværk (komponister, musikere, koreografer)

Budget Projekt DanseDrømme Finansiering:   Kommunalt tilskud 108.750 Lokale sponsorater 108.750 Estimerede billetindtægter 80.000 ----------------------------------Omkostninger total 297.500 Budget Projekt DanseDrømme

Med venlig hilsen, Jens August Wille Teaterdirektør Odense Teater Foruden projektets vigtige og gode formål, som det var en stor ære at være del at, oplevede vi, som partnere i produktionen, et velorganiseret apparat fra BalCons side, der ikke blot var i stand til at producere en særdeles vellykket og anmelderrost forestilling af højkunstnerisk kvaliteter, men også et prøveforløb, der tog hensyn og stillede krav til de unge udøvere. Vores oplevelse var, at de unge dansere fik et sundt og realistisk indtryk af, hvad en professionel teaterproduktion kræver, samtidig med at de voksede med opgaven, tog ansvar og ejerskab, arbejdede benhårdt og lærte, at det at lave scenekunst er noget vi gør i samarbejde med hinanden. Denne talent- og publikumsudviklende dimension, der for os var en af grundpillerne i projektets formål, løftede og indfriede BalCon til stor tilfredsstillelse. Som stor kulturinstitution, med et bredt repertoire, er det naturligvis samtidig vigtigt for os at tilstræbe det højest mulige kunstneriske niveau i hver eneste produktion. Også her var det en fornøjelse at arbejde sammen med BalCon. Forestillingen PÆNT GRIMT, som hele projektet mundede udi, klædte vores øvrige repertoire, og blev en ærlig og generøs forestilling, der udfoldede de unge performeres talenter, perspektiverede deres personlige udfordringer til et interessant scenisk udtryk og formidlede sit indhold fordomsfrit og nuanceret. Også fra den kunstneriske side oplevede vi samarbejdet med stor tilfredsstillelse. OdenseTeater†kan†derfor†kun†give†sine†varmeste†anbefalinger†til†BalCon†og†”Projekt†DanseDrømme” Med venlig hilsen, Jens August Wille Teaterdirektør Odense Teater