1.09 Dokumentation.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Advertisements

Kort om regnskabssystemer:
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
Internet til alvor og sjov
Computerens anatomi.
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Picasa billedbehandling
OBS! Højreklik på indsat billede og vælg Placer bagerst for at få teksten frem 1 YouSee Foreningsweb ​ Uddannelse i de væsentligste funktioner ved opsætning.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Dokumentation med mobilen i dansk - sæt komma med mobilen.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen.
Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve.
Programmering I Java/C# Datatekniker Dit første projekt.
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Bestilling af dukaPC 1.Gå til 2. Tryk på ”Forhandler login” nederst på siden.
Oplæg om Dictus og anvendelsesmuligheder d. 5/
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Stavekontrol i Word. Klik på fanen ”Filer”, Klik på ”Indstillinger” Klik på ”Korrektur”. Opsætning kan se således ud. Opsætning af stavekontrol i Word.
Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende.
Sourcing via Jobindex.dk
Vejledning: selvbetjeningssystem
Lyd data (audio data) (Side 4-6 i artiklen: 2. Repræsentation og manipulation af Data)
Infoskærm, Københavns Biblioteker.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
servicemedarbejdere har ikke det fulde overblik over
Din kreative online praksis!
Anvendelse.
1.09 Dokumentation.
Abstraktioner.
1.08 Test.
”Avanceret” Programmering
Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv
Videnskabeligt projekt
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE KBU i logbog.net
ÅRHUS AFDELING.
Installer og registrer PFS softwaren
Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Programmering.
Sådan tilpasser du dit Microsoft SharePoint Onlinewebsted
Dagsorden Rapportering og økonomistyring i Djøf Hvilke overvejelser har vi gjort os, Hvad kræver vores løsning, Hvad kan vores løsning, De 10 bud, Eks.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM Ikon forklaring side 2
Medarbejderaktier TDC
Planlæg gennemførelsen af jeres idé med stepwise improvement
Læs alt om det Microsoft Nyheder i SharePoint
Northwind Traders Hvem er vi?
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Firmanavn Produkter og serviceydelser
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Videnskabeligt projekt
Sekretær på studiet Lovgivning
Videnskabeligt projekt
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
Tråde & Executors – uge 2.
Tråde & Executors – uge 2.
Information om Aula til forældre
Information om Aula til forældre
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Manual til indsendelse af BUDGET
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

1.09 Dokumentation

Dokumentation Dokumentation har flere formål. Det beskriver hvordan systemet virker. Det forklarer hvordan systemet lever op til kravene. Det hjælper nye udviklere med at finde ud af hvordan systemet virker. Det hjælper også dem, der lavede det, med at huske hvordan det blev skruet sammen. Dokumentation som primært udviklerne skal bruge for at udvikle.

Kildekode Kildekode er den kode der bruges til at skrive programmer. Eksempel: HTL ( man markerer noget op på en speciel måde) Kildekode hvor der bliver brugt taggs (orange)

Dokumentation I koden Man kan bruge kommentarer til at dokumentere hvad der sker inde I koden. Dette gør det nemmere at se hvad noget specifikt kode gør. Kommentarerne bliver ikke “afviklet” Kommentarer (grøn) Css bruges til at hente et style sheet, der får det til at se pænt ud på f.eks. En hjemmeside

Hvad er dokumentation Kildekode documentation (som vist) Kravsspecifikation. Diagrammer. Beskrivelse af use cases, klasser, API’er osv. API = Application Programming Interface Dokumentation i forhold til udvikleren. API: man har lavet et program, som andre skal kunne benytte. API er reglerne for hvad andre kan brug programmet til. API er en ”ordbog” til andre programmer. API er når et program går ind og taler med et andet program. Eksempelvis kan du med et API få din webshop til at integrere med dit online regnskabssystem. API hjælper med at overføre salg, der er lavet i webshoppen og gør at regnskabsprogrammet modtager oplysningerne, så du nemt kan bogføre dem. API fungere som et anti-virus program, hvor man kan downloade en gratis version. Her giver API´en lov til at hente den gratis version. Skal man have det udvidet anti-virus program, skal man betale for det. Først når man har betalt, tillader API´en dig, at hente den udvidet version.

Brugervejledning Ikke teknisk. Beskriver hvordan systemet bruges. En manual er en brugervejledning. Ikke alle brugervejledninger er nødvendigvis manualer.

Indbygget brugerdokumentationsværktøj i Windows…Undskyld MAC brugere PSR - Eksempel PSR er et værktøj på computeren, der optager billede for billede, hvad du foretager dig. Den kan bruges til hvis man vil en lave en guide til noget bestemt, eller skal huske/dokumentere hvordan man kom frem til en bestemt side. Man kan tilføje kommentarer undervejs.

Brugervejledning – DEMO Hvordan ville jeg beskrive brugen af Google? Ved brug af PSR

Brugervejledning - Opgave Find et program du bruger ofte. Vælg én eller to funktioner og beskriv dem skridt for skridt. Tilføj evt. billeder.