Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende."— Præsentationens transcript:

1 Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende. Hvilken hardware Et MCBSTM32C evaluation board fra firmaet Keil (Ejet af ARM siden 2005) På dette board sidder en STM32F107VC controller fra firmaet STMicroelectronics Kernen i denne controller er en ARM 32-bit Cortex™-M3 CPU Kommunikationen med boardet forgår via en ULINK2 JTAG interface fra Keil

2 Gå på mars.tekkom.dk og vælg embedded

3 Vælg MCBSTM32CARM board

4 Vælg Keil uVision

5 Next next next…..

6 God ide ”installer”

7

8 Vent

9 Den fik jeg også

10

11

12 Next next next…..

13 Vent til alt er opdateret og grønt Og luk så denne

14 Nu burde du se Keil uVision5 i den menu og er klar til første projekt

15 For at se om det hele spiller vil vi prøve en af de færdige eksempler der ligger på nettet. Gå i Projects, Manage, Pack Installer. Vælg derefter fanen Examples og fanen Boards. Find først det rigtigt board (STM32F107VC) og klik derefter på copy udfor Blinky. Gem projektet hvor du har lyst.

16 Vælg nu Projeckt, Rebuild All target files. Hold øje med at der i Build Output står 0 errors. Vælg derefter Flash, download. Nu skullle dit board gerne se således ud.

17 http://www2.cmp.uea.ac.uk/~mhf/embedded/ Hvis du henter kode eksempler på nettet som er lavet i uVision 4 er det nødvendigt at hente Legacy support for Cortex-M Devices. Flere kode eksempler kan du finde på


Download ppt "Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google