Smidstrup prisen 2003 Brian Bust

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Inspirationstema: Børns rettigheder
Advertisements

Evaluering og effektmåling i aktiveringsindsatsen
Repræsentantskabsmøde 2013 Stig Langvad, formand for DH.
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
… Ta Dig tid… Ta Dig tid til at elske… Det er den evige ungdoms hemlighet.
Kaj Schmidt Nielsen Nørrebro Taekwondo Klub
Når fitness bliver et åndehul
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Måske er I bedste venner i et år,
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde  Velkomst  Fremtidens lokale idrætsbyggeri v/ Peter Laursen,
Bestyrelse AktivitetsudvalgSportsudvalg TrænerudvalgBreddeudvalg Tumle 3-5 Mini 6-8 Børn 9-15 Voksne 15+ Eliteudvalg StævneudvalgPR-udvalgSponsorudvalg.
Udviklingsdagen i Billum Lørdag den 7. oktober 2006 i Billum Hallen Billum Sogn i fortsat udvikling
Året der gik Breddesektionens beretning ved Helle Jakobsen, sektionsleder.
Chefanalytiker, Oxford Research
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Værdigrundlag. Bussen bliver glad når Der snakkes I en god tone til hinanden Man hjælper hinanden Der gøres plads for hinanden Dem, der ikke kan stå,
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Grundejerforeningen Lille Eskemosegaard Etablering af legeplads  Etablering af legeplads til børn i alle aldre som udnytter det skønne område uden at.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Fremtidens MED Dennis Kristensen Formand Offentlig Ansattes Organisationer.
. Skulderklap til trænere og ledere Skulderklap til trænere og ledere Indstillinger.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Bestyrelsesarbejdet Temaaften for foreninger den 16. maj 2013 Solveig Uhrenholt Bigum Formand, Aars Gymnastikforening
Den Glade Internationale Venskabsuge!
”Vi løfter i flok” Velkommen til Humlum.
Lodsejerkontakt – nøglen til realisering af vådområder.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Lærings- og praksisfortælling
Vandpolosektionen Slagelse 18. september 2010 Vandpoloseminar.
Guld sponsor. GREENFEE CLUB NO. 1 Ny spændende fritspilsordning i fem attraktive golfklubber Medlemmerne i Haderslev, Kolding, Gyttegård, Breinholtgård.
HALPROJEKTET OG LOKALPLANEN  Generalforsamling 2005: Haludvalg nedsættes.  Lokale medier kontaktes, interesse for hal formuleres overfor kommunen. 
Billeder af politisk engagement i Svendborg. Indblik Engagement gennem inddragelse Inddragelse Inklusions- proces Læringsbesøg Dialogmøder Med skole-
Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.
Hvad skal der til for at det går godt?
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Senioridrætten i vækst -idrætsvaner blandt 60+ i Danmark.
Herning Idrætsråd Formand Søren Fløe | Sekr.-leder Anders Buhl | Elitekoordinator Søren Baadsgaard Økonomimedarb. John Aas | Konsulent Daniel Juhl Kristensen.
Hammerum Hallen Strategi HH Strategipræsentation – Baggrund – Processen – Resultatet Vision og mål for 2015, must win battles – Rammer for det videre.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
H.C.Andersen: Tepotten Biografisk læsning. Det genetiske spor  Skrevet på rejse til spanien 1862  ‘At rejse er at leve’  Oprindeligt tænkt som en del.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
Når jeg ser ud på foreningen - hvad ser jeg så ? Landsdækkende netværk Mange engagerede frivillige Stor virkelyst lokalt, både omkring netværk og synlighed.
Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer.
Stærkere kobling mellem skole og praktikvirksomhed
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Håndbold afslutningsaften for børne- og ungdomsafdelingen.
Smidstrup prisen 2001 Jesper Larsen
Center for mande indkøb
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
”Kender du Randers testen 3” PowerPoint - sådan bruger du rettenøglen: tast efterfulgt af højrepil (frem) venstrepil.
Innovative elever løser virksomhedsproblemer
“Herre, din højre hånd er mægtig i styrke” (2. Mosebog 15, 6)
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
Giv begejstringen videre…
Til Ikast Nordre Skole og SFO
Fra anledning til udvikling
Årsberetning for Gjessøs Børn
Den ”rigtige” skæve profil
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Smidstrup prisen 2003 Brian Bust Begrundelse: Du er en rigtig sportsmand. Du er respekteret og vellidt af alle og altid parat til at give en hjælpende hånd. Du er smækfyldt med gode ideer. Du besidder en god klubånd og er meget loyal over for klubben. Du stå aldrig tilbage. Når du ser en tom hal kan du i løbet af rekordtid få samlet en flok børn. Og så er der gang i håndboldene. MANGE tak for din måde at være på. TAK for de år, du har engageret dig i vores foreningen, vi håber du fortsætter mange år endnu. Smidstrup prisen 2003 Bestyrelsen