Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer."— Præsentationens transcript:

1 Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer.

2 Affald er farligt for dyrene!!!!!!!!!!!!!!
Affald er farligt for dyrene. De kan spise små metal stykker og glasskår og så kan det ødelægge deres mave og potter og hals og de kan blive kvalt.

3 Smid det nu i skraldespanden!!!!!!!!!!!!!!!!
Det er vigtigt at vi smider det i skraldespanden ellers bliver det liggende og så forurener det vores natur plus det ser grimt og klamt ud.

4 Genbrugning!!!!!!!!!!!!!!!! Det affald der bliver smidt i skraldespanden bliver kørt ud til genbrug så det kan blive lavet om til energi. Så det er en af de grunde til at vi gerne vil have at I smider det i skraldespanden.

5 De gør det sjovere at smide affald ud
Mange steder har de gjort det sjovt at smide affald ud f.eks. at lave skraldespanden om til en frø eller lave en talende skraldespand altså bare får at børnene skal syntes at der er sjovt at smide deres affald ud.

6 Har I forstået det? Vi håber I har forstået hvor vigtigt det er at I smider det i skraldespanden og ikke i naturen. Vi takker for jeres opmærksomhed og håber at det gav mening så vi kan få en renere natur. HEJ.


Download ppt "Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google