Trivselsmålingens resultater på vores skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Set i forældreperspektiv
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Præsentation af materialer på personalemøde
Temadag om undervisningsmiljø
Trivselspolitik på Løsning Skole
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Små åbne opgaver og projekter Hvordan er det hensigtsmæssigt at gribe arbejdet an?
Forældremøde X årgang.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en.
Undersøgelsens omfang
Præsentation af materialer på personalemøde
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Produktion og udvikling Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Skoleåret  Høj faglighed  Helhedssyn  Respekt  Engagement  Udviklingsorienteret Klik på skyen og se en fortolkning af værdien ”høj faglighed.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
FÆLLESSKAB.
2014 | Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne SOSU C Svarprocent: 88% (809 besvarelser ud af 921 mulige)
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Smed Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Industriteknikuddannelsen Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Medieproduktion Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
2012 | Undervisningsmiljøvurdering Næstved. Undervisningsmiljøvurdering Vurdering af det sociale, fysiske og æstetiske miljø Socialt miljø.
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Sundhed, omsorg og pædagogik Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HG Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Krop og stil Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 BIL, FLY OG ANDRE TRANSPORTMIDLER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Kursisttrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Nordvestsjællands HF og VUC Svarprocent: 498 besvarelser.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 HTX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Maskinsnedker, trædrejer og produktionsassistent Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske.
DE-L Årsmøde, Workshop: ”De voksnes vej ind i de erhvervsrettede uddannelser ” Kirsten Holmgaard, direktør Mercantec Tirsdag den 29. april.
Trivselsundersøgelse 2015 Uddrag af undersøgelsen.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Folkeskolereform på Tagensbo Skole Hvordan ser folkeskolereform ud på Tagensbo Skole.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Nabosprogsundervisning samt Lyrik og billeder Oplæg til: lørdag den 14. april uge (individuelle overvejelser vedr. nabosprogsundervisning)
TEMA 4 Inspiration & Feedback: Idéen ud i virkeligheden
Elevtrivselsundersøgelsen 2015
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Elevtrivselsundersøgelsen 2015
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Elevtrivselsundersøgelsen 2016
Kodeks for godt arbejdsmiljø
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Velkommen til fagligt samspil
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Kilde: Kvalitetsrapport og Undervisningsministeriets Skoletal
Overgangen fra børnehave til SFO og skole
Præsentationens transcript:

Trivselsmålingens resultater på vores skole [Indsæt dato] [Indsæt skolens navn] Præsentation af trivselsmålingens resultater for elevrådet Resultater

Hvilke temaer undersøger vi? Social trivsel Faglig trivsel Støtte og inspiration Ro og orden [Fjern følgende, hvis I IKKE har kombineret trivselsmålingen med undervisningsmiljøvurderingen] Fysiske og æstetiske omgivelser Resultater

Social trivsel Social trivsel handler om jeres oplevelse af, hvordan I har det i skolen, i klassen samt omkring mobning. Eksempelvis: Jeg føler, at jeg hører til på min skole Andre elever accepterer mig, som jeg er Er du blevet mobbet i dette skoleår? Social trivsel: [Beskriv resultat] Resultater

Faglig trivsel Faglig trivsel handler om jeres oplevelse af egne faglige evner. Eksempelvis: Kan man finde løsninger på problemer Kan man koncentrere sig i skolen Gør man gode fremskridt i skolen Faglig trivsel: [Beskriv resultat] Resultater

Støtte og inspiration Støtte og inspiration handler om jeres oplevelse af at blive inspireret, inddraget og hjulpet i undervisningen. Eksempelvis om: Lærerne er gode til at hjælpe Vi er med til at bestemme, hvad vi skal lave i timerne Undervisningen er spændende Støtte og inspiration: [Beskriv resultat] Resultater

Ro og orden Ro og orden handler om oplevelsen af ro og orden i undervisningen. Eksempelvis om: Vi kan høre, hvad læreren og klassekammeraterne siger Læreren let kan skabe ro Læreren møder præcist til undervisningen Ro og klasseledelse: [Beskriv resultat] Resultater

Fysiske og æstetiske omgivelser [Brug kun dette slide, hvis jeres skole har kombineret trivselsmålingen med undervisningsmiljøvurderingen] Fysiske og æstetiske omgivelser handler om, hvor tilfredse I er med skolens: Udearealer, fællesarealer og klassen Rengøring Luft, temperatur og lyd med mere Udsmykning Fysisk og æstetisk omgivelser: [Beskriv resultat] Resultater

Vurdering af skolens resultater Samlet set [Indsæt vurdering af, hvordan jeres skole klarer sig i trivselsmålingen]. Det går godt med [Indsæt et eller flere områder af elevernes trivsel, hvor det går godt på skolen] Vi oplever udfordringer med [Indsæt et eller flere områder af elevernes trivsel, hvor jeres skole oplever udfordringer] Resultater

På vores skole oplever vi særlige udfordringer med: [Beskriv, hvor I oplever særlige udfordringer og hvilke.] Særlige udfordringer Resultater

Hvad så nu? [Beskriv, hvordan der nu arbejdes med skolens resultater, herunder hvilken rolle følgende spiller: Lærere og pædagoger Skoleledelsen Ressourcepersoner Andre] Resultater

Elevrådets rolle? Hvordan kan elevrådet arbejde med trivselsmålingens resultater? Få Ideer på http://www.emu.dk/modul/vejledning-til-elever-og-elevr%C3%A5d-om-trivselsm%C3%A5lingen Resultater

Brug for yderligere hjælp? Spørg jeres kontaktlærer [Indsæt relevante ressourcepersoner eller ressourceteam] Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM, Ring mandag-fredag kl 9-13 på 72265417 eller skriv til trivselsmaaling@dcum.dk Resultater